שרשור טירוף בבית והשרדות

שרשור טירוף בבית והשרדות../images/Emo82.gif

אם ראיתם אתמול,ואתם רוצים לדבר על זה-זה המקום!

NaTaLiTi

New member
אמממ..../images/Emo182.gif

בטירוף בבית היה פרק טוב...כרגיל
אבל הפרק בהישרדות היה מיותר לגמרייי
כאילו..ממש חיכיתי לאיחוד וזה היה תקוע ברמות...הקטעים החדשים היו נחמדים..אבל יותר מדי קאזיה...אני בעד לה מינה
הסידרה כבר ניגמרה בארה"ב
מישהו יכול להביא לי את האתר הרישמי של הסידרה

adi121

New member
הישרדות מאכזב!

אווווף חיכיתי נורא לאיחוד שיתחיל להיות יותר מעניין מעכשיו ובמקום זה היה סתם תקצירים אז לא ראיתי בכלל.. (לא ידעתי שהיו גם קטעים חדשים) בכל מקרה פרק מבוזבז
טירוף בבית היה כרגיל נורא מצחיק!! אני ממש אוהבת את האבא, הוא ממש מצחיק, הוא משחק טוב!! בהחלט סדרה טובה

Xtra cute

New member
טירוף בבית../images/Emo27.gif

היה פרק מצחיק...סדרה נורא חמודה ומצחיקה.. נקרעתי מהקטע של הנשיקות... והישרדות אני לא רואה..לדעתי מרוב שהיה כל כך הרבה עונות אז די נמאס כבר כי זה אותו סיפור כל פעם

galoosh33

New member
הישרדות וטירוף בבית

טירוף בבית- מצחיק, קליל וכיף לראות- כרגיל. הישרדות- דווקא לא התבאסתי. גם אני כבר חיכיתי לאיחוד אבל בפרק של אתמול הוסיפו גם קטעים חדשים (ומצחיקים! למה הם לא שודרו?) ככה שנהנתי לצפות. הקטע של ארבעת הבנות שישבו ושרו כשירד גשם היה נחמד מאוד... לגבי העונה עצמה אני די מאוכזבת. מי שראה את העונה שעברה בטח מבין.. בגואטמלה היו כ"כ הרבה אנשים חמודים שהתחברתי אליהם ורציתי שינצחו (סטף, דני, רייף, סידני, אפילו לידיה..!) ופה פשוט כולם מעצבנים או מטורפים. אין כמעט אנשים שאני רוצה שינצחו, וזה הבאסה האמיתית.. עד כה אני אוהבת את סאלי, ההיא שעפה מוקדם (זו שהייתה ראשונה ב- exile island), השבט של הנשים המבוגרות (שרובן כבר עפו).. ורוב הבנים סתם מניאקים חוץ מאולי אוסטין וניק שהם בסדר..

lolo6

New member
השרדות וטירוף בבית../images/Emo9.gif

טירוף בבית סדרה מצחיקה אבל מפגרת בטירוף?...למישהו יש הורים כאלה דפוקים?!...לפעמים הם יורדים נמוך מדי בשביל להצחיק... השרדות , סדרה מעולה אני רואה מעונה 7 ולדעתי כל העונות הם מעולות כולל זאת.. הפרק אפילו שהוא היה לקט היה נחמד מאוד.. הקטעים החדשים היו מצחיקים בעיקר הקטע שקאזיה שרו לבן של שיין יומולדת שמח אויי איך נקרעתי מצחוק הם היו נראים כל כך מפגרים...והקטע שהם אכלו נחש>>>יאקקקק מתה על הסדרה הזאת
מחכה מאוד לאיחוד

Galso

New member
למה בכלל יס שידרו את זה ?

למה בכלל יס שידרו את הפרק הזה של ישרדות ? טירוף בבית סדרה נחמדה :D

Sole Survivor

New member
הישרדות

בהחלט היה מאכזב שהיה לקט למרות שהחזרה על כל הפרקים היתה יותר מעניינת מהפרקים הרגילים. לפי הקטעים החדשים הפייבוריטים לי הם אראס אוסטין וסאלי הפרקים הבאים צריכים להיות טובים. מעניין מי נפצע ועוזב את האי? וטירוף בבית מצחיק בטירוף. יש קטעים כל כך מצחיקים שעצוב שלפעמים הם גם אמיתיים במציאות.

iEyal

New member
טירוף בבית

אחת הקומדיות הגדולות שיש בערוץ
ההורים פשוט קרועים

fifaclub

New member
2 סדרות מצוינות!

טירוף בבית אחד הסדרות הכי מצחיקות שראיתי.. הישרדות 12 מצוינת! אני עוד מעט רואה את פרק 11, אני אומר לכם הפרקים הבאים מטורפים!! לא ראיתי הרבה זמן עונה כזאת..

למעלה