שרשור טיפוח!

Berethor

New member
בהחלט נורא ../images/Emo45.gif

איך אנשים פוגעים בעצמם בשם "הטיפוח", עלאק.
 

Xylophone

New member
שירה - תשאירי

אל תיכנעי למוסכמות חברתיות דפוקות בתמורה לבריאות שלך. אם את בבית רוב הזמן אז בכלל אין צורך לגלח. תסתובבי ככה. וגם בקיבוץ אפשר להסתובב ככה. זה שטויות.
 
אכן. באמת שאין טעם לפגוע בעצמך

רק בשביל זה. אבל אם ממש מציק לך השערות, מה לגבי לייזר?
 
אני לא אוהבת שיער והייתי שמחה אם כולם היו

נולדים חלקים ורק עם שיער על הראש (אני גם לא אוהבת קרחת...) אבל אני לא מתרגשת מאנשים עם שיער ברגליים ובטח לא דורשת מאף אחד להוריד שיער. וגם אני עצמי לא מורידה תמיד. זה מעיק ומציק ולא תמיד יש לי גם זמן.
 
רגע את יוצאת עם רגליים חשופות?

או שהם מכוסות ולא מגולחות? כי אם את לא חושפת את הרגליים והם לא מגולחות זה בסדר אבל אם כן אז לא
 

Xylophone

New member
למה לא בסדר? למה רק לגברים מותר?

אני לפעמים יוצאת ככה. אין לי *** לגלח רגליים ואני לא מתכוונת לסבול מחום בארוך אם למישהו יש בעיה עם זה ש******
 
אני לא טיפוס של דברים קצרים אז במילא זה לא

רלוונטי לגבי אבל שמעי אם יש ממש שיערות וזה ממש בולט זה לא נעים יותר מאשר לא יפה, ואני לא מסוגלת טוב אני עושה פעם בחודש ולא צומח לי הרבה וגם ככה שוב אני לא יוצאת אף פעם עם קצר רק ארוך חורף קיץ, ולא קשור לבושה או משהו קשור שככה נוח לי וטוב לי,
 
באופן כללי אני לא אוהבת ללכת עם רגליים חשופות

אם הם לא מגולחות אני לא אלך עם רגליים חשופות, אבל זה רק בגלל שאני נמושה. אני לא חושבת שזה צריך להיות ככה. מי שלא רוצה לגלח לא צריכה להתבייש בזה ולהסתיר את זה. ככה היא נולדה. ככה רובנו נולדנו. ולמרות שאני חושבת שזה לא נראה הכי יפה בעולם ולמרות שאני מעריכה כל מי שמקפיד/ה להוריד (כן, גם על גברים זה מכוער וגם גברים מסריחים מבית שחי יותר כשיש שיער) ולמרות שאני חושבת שלאדם צריכה להיות מידת טיפוח מינימלית כמו בגדים מסודרים ונקיים ושהוא עצמו כמובן יהיה נקי ומריח טוב, אני בחיים לא אעיר לאדם שלא עושה את זה או יחשוב שהוא לא בסדר בצורה כזו או אחרת.
 
גם אני...

והתכוונתי שאני לרוב לא חושפת רגליים והאמת שגם לא בית שחי. לרוב החולצות שלי יש שרוול קצר ומכסה את בית השחי ואני לא הולכת עם גופיות. אבל אני לא חושבת שאם אני לא מגלחת אני צריכה להתבייש בזה ויש למישהו זכות להעיר לי. למרות שזה מה שקורה בפועל. כלומר: אני גם מתביישת וגם אנשים יעירו לי. זה כמו כל דבר אחר בגוף שלנו שעלול לא למצוא חן בעיני מישהו. ומכאן הדרך קצרה לניתוחים. כי אם יש לי אף עקום? אז אני לא אצא מהבית? אני חייבת לעשות ניתוח כי אחרים חושבים שזה לא יפה? שיתמודדו! וככה אפשר להמשיך עם מיליון דברים בגוף האדם. נכון, יש דברים שלא נעים לראות. אני מודה שגם לי יש רתיעה מסויימת מדברים מסויימים. אבל אני לא חושבת להעיר לאותו אדם ואני 'מחנכת' את עצמי להתעלם מזה ולקבל אותו כמו שהוא אם כל הקושי שבדבר. העובדה שיחסית קל להוריד שיער מהרגליים לא אומרת שלכולם קל באותה מידה ושזה לכן צריך להפוך לחובה.
 

Xylophone

New member
תשמעי דיברתי עם בחורות בפורום פמניזם

שמסתובבות שעירות, והן טוענות שלא מעירים להן. שכול אחד עסוק בענייניו. זה נורא עודד אותי.
 
הן לא עובדות בעבודה שלי ../images/Emo3.gif

מעירים לי על הכל. שלא לדבר על זה שלא מפסיקים להעיר לי על זה שהשמנתי
 

Berethor

New member
פשוט מניאקים, צבועים ושוביניסטים

הם בעצמם לא מורידים שיער ולא מרעיבים את עצמם, אבל ממך מצפים להיות חלקה ואנורקסית.
 

Berethor

New member
הכי חשוב זה

אם הבן זוג שלך מקבל אותך גם אם את לא מורידה שיער
. אני יכול להבין תחשש שלך מהחברה, מעלבונות ומבטים, חבל שככה החברה צבועה, ומסוגלת לקבל רק גברים בצורתם הטבעית, אבל לא נשים.
 
הבן זוג שלי מקבל אותי כמו שאני

וזה באמת הכי חשוב. הוא גם זה שעודד אותי ללכת לבריכה כשלא הורדתי שיערות.
 
הופה! כל הכבוד! ../images/Emo45.gif

תכלס, אני אישית לא הייתי יוצאת אם לא הורדתי והרגל ממש שעירה כי זה פשוט מפריע לי לעין - הציור לא יפה בעיני XDDDD
 

Xylophone

New member
אבל תחשבי שזה לא שיוויוני

את מוציאה על זה כסף. גברים לא. גברים מרוויחים יותר. לא יודעת אם את אישית סובלת מזה. אבל הרבה בנות צריכות אחרי הורדת שיער לרפאות את הפצעים יענו לשים ג'ל אלוורה כמה ימים ויש גירודים. לא בטוחה שזה שווה את זה. במיוחד לאור החוסר שיוויון.
 
למעלה