וואו תודה!
D DOLLS GIRL New member 22/7/07 #16 ואו כולם פשוט מדהימות. אף אחת לא דומה לאחרת ויש להם מין משהו כובש.. לא קשור להן אבל אממ תירשמי לאיתן לתחרות שלי "נסיכת המסלול"
ואו כולם פשוט מדהימות. אף אחת לא דומה לאחרת ויש להם מין משהו כובש.. לא קשור להן אבל אממ תירשמי לאיתן לתחרות שלי "נסיכת המסלול"
M Manga136 New member 22/7/07 #17 אני בן... ../images/Emo142.gif ואני כבר בתחרות עם בריג'ט ויוג'ינה ובגלגל הצלה לעוד אחת ואני לא רוצה יותר מדי עומס... (כי בגלל זה נאלצתי לפרוש מ-freedom) אבל נראה, כי התחרות שלך נראית חמודה.
אני בן... ../images/Emo142.gif ואני כבר בתחרות עם בריג'ט ויוג'ינה ובגלגל הצלה לעוד אחת ואני לא רוצה יותר מדי עומס... (כי בגלל זה נאלצתי לפרוש מ-freedom) אבל נראה, כי התחרות שלך נראית חמודה.
ק קטקטXD New member 22/7/07 #21 יוו! וילאו ושאנון האלו! יש לי מזה דומות! אולי זה אפילו הן! מאיפה הורדת??
M Manga136 New member 22/7/07 #23 מה הורדתי? ../images/Emo12.gif../images/Emo142.gif עשיתי אותן בעצמי!
M Manga136 New member 22/7/07 #25 ולפני שאת שואלת, ../images/Emo142.gif בכלל שמת אותן להורדה איפהשהו?
ק קטקטXD New member 22/7/07 #26 אהה זה כנראה הסקין.. מאיפה הן אגב?? קיבלתי את הסקין השחום מחברה ששלחה לי תחבילת הורדות שלה.. והיא לא יודעת מאיפה.. מאיפה שלךך?
אהה זה כנראה הסקין.. מאיפה הן אגב?? קיבלתי את הסקין השחום מחברה ששלחה לי תחבילת הורדות שלה.. והיא לא יודעת מאיפה.. מאיפה שלךך?
M Manga136 New member 22/7/07 #29 מגלאנס. ../images/Emo142.gif נראה לי שזה של נעמי קמפבל... או אולוצ'י. שכחתי איזה סקין הוא של ווילואו. www.glancemodels.com
מגלאנס. ../images/Emo142.gif נראה לי שזה של נעמי קמפבל... או אולוצ'י. שכחתי איזה סקין הוא של ווילואו. www.glancemodels.com
ק קטקטXD New member 22/7/07 #32 אבל אבל... הרגע יצאתי מהאתר הזהה חחח ויש שם רק דוכמניות להוריד.. מה הן באות עם הסקין השיער העיניים והאיפור והכלל??
אבל אבל... הרגע יצאתי מהאתר הזהה חחח ויש שם רק דוכמניות להוריד.. מה הן באות עם הסקין השיער העיניים והאיפור והכלל??
M Manga136 New member 22/7/07 #34 בלי השיער והאיפור. ../images/Emo142.gif אבל עם הסקין והעיניים. (תורידי אותן והן יגיעו עם הסקינים)
ק קטקטXD New member 22/7/07 #35 מגניב.. חבל שלא הורדתי קודם.. לא הורדתי כי לא היה לי סקין והכל ולא יגעת איך זה יהיה
M Manga136 New member 22/7/07 #36 זה פשוט יוסיף אותם. ../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif ואם הן יגיעו עם שערות שדורשים מאשים, המאש יהיה מצורף.
זה פשוט יוסיף אותם. ../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif ואם הן יגיעו עם שערות שדורשים מאשים, המאש יהיה מצורף.
M Manga136 New member 22/7/07 #27 אני אמשיך את השיחה הזאת במסר. ../images/Emo142.gif לא על גבי הפורום.
כ כדור המזל שולט New member 22/7/07 #39 אני מסכימה שהשפתיים שלה ענקיות מדי. ו... אם ביקשת חוות דעת למה את מיד ביטלת את ההערה של- manga?