שרשור חפצי עוצמה

לינק

New member
שרשור חפצי עוצמה

בעולם של באפי קיימים חפצים קסומים שהשגתם תהפוך את המשיג לרב עוצמה או סתם תקל עליו את החיים. אתם מוזמנים לשרשר חפצים כאלה. אם החפץ הוא חלק מכישוף בבקשה לשרשר את שאר החפצים ורצוי גם תנאים וטקסט לכישוף

sour spirit

New member
ring of amara!!!!

אותה טבעת אגדתית, מעין גירסה ערפדית ל"הולי גרייל" של הנוצרים. הטבעת הזאת מקנה לערפדים חסינות אולטימטיבית לנעיצת יתד, אור שמש, כריתת ראש ועוד כמה דברים שערפדים, בוא נגיד, לא ממש אוהבים!!!!!!
הטבעת הוצגה לראשונה בעונה הרביעית של באפי, כשבאפי גילתה אותה שהיא בבעלות סםפייק, לפני הצ'יפ פרובלם שלו....
אז ככה, באפי ניצחה, אחרי כמה מכות מספייק, לקחה תטבעת, ושלחה אותה לאנג'ל, כי היא ידעה שהיא רק תעזור לו בלוחמה שלו נגד הרוע....ערפד וכל זה - די לא הולך לו טוב עם צבעי השמש...אם אתם מבינים למה אני מתכוון?!? לבסוף, אנג'ל החלטי להשמיד תטבעת, כי הוא לא רצה להיות בעל עוצמה כה רבה. הוא פחד שהיא תיפול לידיו כשהוא בעצם לא ערפד טוב...(אנג'לוס...
) נ.ב. הודעה זו נכתבה בזמן בי"ס...כמה טוב שיש שיעורים חופשיים?! במיוחד שכשיש מורה טוב וכל זה!!!!!!!

sour spirit

New member
ציפיתי שתגיבו../images/Emo70.gif

אוקיי, אז ככה: כפפת מינגן היא מעין כפפה שמעניקה ללובש שלה כוחות די נחמטים! מעין ברקים קטנים ומזיקים....
... לא חשוב, אותה כפפה נמצאה ע"י אנג'ל כשהצופה החדשה של פיית, גוונדלין פוסט אחת, באה לעיר וביקשה מהם להשיב את הכפפה. כמובן שכוווולם חשבו שהיא קוקי מוקי וכל זה, רק שהם לא חשבו על "להתקשר למועצה..."!!! בקיצור, נראה לי שטעיתי למעלה, אז סליחה, תיקון: זאת הייתה באפי שנלחמה באיזה שד מסריח בשם לא ידוע (או כן.....) ונתנה תכפפה לאנג'ל (תקנו אותי אם אני טועה) ואנג'ל החביא אותה...אצלו. וילו וג'יילס גילו דרך להשמיד את הכפפה, אש חיה משו, והם מנסים לבצע את הטקס - כאילו אנג'ל מנסה! בינתיים פיית' חושבת וחושדת באנג'ל שהוא ערפד רע והיא כמוכן הולכת להרוג אותו (קוטלת, לא?! תאמת אני שונא אותו, או לפחות אז, אבל עכשיו כשאני חושב על זה זה היה חבל אם היא הייתה הורגת אותו - כי אז לא הייתה כזאת תוכנית מעולה שלו!!) בחזרה לעולם בי: היא(פיית) מגיעה, הולכת איתו מכות. באפי באה, הולכת איתה מכות, כי היא פגעה בסופר האני שלה (ספייק-סטייל) עד שהן עוצרות בסצינה מ-ד-ה-י-מ-ה (לפי דעתי) של מכות - משו כמו על הריצפה ואז הן מגלות שמיס "צופה" בעצם כל הזמן הזה רצתה את הכפפה לעצמה. עכשיו אותה כפפה לא ניתנת להסרה, ברגע שהיא עלייך, היא עלייך....
היד שלה נכרתת ע"י אנג'ל ופוף - נו מיס "צופה"!!!! נהניתי לספר...

Schnickelfritz

New member
../images/Emo58.gif 6x19- לא מומלץ למי שלא ראה

מהפרק Seeing Red: The Orbs of Nezzla'khan נתנו לוורן כוח של mighty mouse עם הדגש על ה might הוא כמעט ניצח את באפי, עד שג'ונת'ן קפץ עליה ואמר לה :"Smash his orbs" ואז היא אמרה לו את השורה-הכי-צפויה-שיש-אך-לא-פחות-משעשעת: "Good night, bitch" וניצחה אותו
.

קלואי1

New member
זה אל היה ככה... ../images/Emo58.gif 619

וורן ובאפי נלחמו ואז ג'ונתן כפרה עליו אמר לבאפי איך להביס אותו ואז וורן בא אליה בשיא הביטחון ואמר לה "Say goodnight, bitch" ואז היא ניפצה את הדבר הזה ואמרה לו: "goodnight bitch!" זה היה הכי מצחיק בעולם!!!!! ממש אהבתי.

למעלה