ציפיתי שתגיבו../images/Emo70.gif
אוקיי, אז ככה: כפפת מינגן היא מעין כפפה שמעניקה ללובש שלה כוחות די נחמטים! מעין ברקים קטנים ומזיקים....
... לא חשוב, אותה כפפה נמצאה ע"י אנג'ל כשהצופה החדשה של פיית, גוונדלין פוסט אחת, באה לעיר וביקשה מהם להשיב את הכפפה. כמובן שכוווולם חשבו שהיא קוקי מוקי וכל זה, רק שהם לא חשבו על "להתקשר למועצה..."!!! בקיצור, נראה לי שטעיתי למעלה, אז סליחה, תיקון: זאת הייתה באפי שנלחמה באיזה שד מסריח בשם לא ידוע (או כן.....) ונתנה תכפפה לאנג'ל (תקנו אותי אם אני טועה) ואנג'ל החביא אותה...אצלו. וילו וג'יילס גילו דרך להשמיד את הכפפה, אש חיה משו, והם מנסים לבצע את הטקס - כאילו אנג'ל מנסה! בינתיים פיית' חושבת וחושדת באנג'ל שהוא ערפד רע והיא כמוכן הולכת להרוג אותו (קוטלת, לא?! תאמת אני שונא אותו, או לפחות אז, אבל עכשיו כשאני חושב על זה זה היה חבל אם היא הייתה הורגת אותו - כי אז לא הייתה כזאת תוכנית מעולה שלו!!) בחזרה לעולם בי: היא(פיית) מגיעה, הולכת איתו מכות. באפי באה, הולכת איתה מכות, כי היא פגעה בסופר האני שלה (ספייק-סטייל) עד שהן עוצרות בסצינה מ-ד-ה-י-מ-ה (לפי דעתי) של מכות - משו כמו על הריצפה ואז הן מגלות שמיס "צופה" בעצם כל הזמן הזה רצתה את הכפפה לעצמה. עכשיו אותה כפפה לא ניתנת להסרה, ברגע שהיא עלייך, היא עלייך....
היד שלה נכרתת ע"י אנג'ל ופוף - נו מיס "צופה"!!!! נהניתי לספר...