שרשור חסרונות

שרשור חסרונות ../images/Emo41.gif

טענתם שהפורום לא חי, אז הנה, אני מנסה
בשרשור הזה כל אחד יכתוב על ארבע הבנות שנשארו [נטע, מרי, צ'לסי ומריה] לפחות שלושה דברים רעים - למה בגללם לא כדאי לארי לבחור באותן בנות [כן, תכתבו גם על הפייבוריטית שלכם]. בסוף נחבר הכל, ונראה במי הכי כדאי לו לבחור [מבחינת הכי פחות חסרונות]. אז קדימה

אוקעעעע../images/Emo26.gif

נטע
מעצבנת קרציה לא מתאימה לארי לדעתי
אבל אם הוא חושב עליה אחרת מי אני שימנע זאת
מרי
חמודה
קצת צעירה וביישנית מידי,צריכה להיפתח יותר מריה
דייי היא כזאת מאמי ומתאימה לארי
אם היא הייתה יהודיה לדעתי היה לה הרבה יותר סיכוי אבל בגלל האחות הקרציה הזאת
צ'לסי
דבר רע על צ'לסי
קשה מידי
היא וארי כל כך מתאימים
כל כך חמודים ביחד ורואים שהיא באמת מתאהבת בו
מקווה מאוד שהוא יבחר בה ולא בנטע

נעמהdj21

New member
בא לי לענות ../images/Emo24.gif אז אני עונה../images/Emo8.gif

האמת שאני מתלבטת אם להצטרף לפורום הזה , מתלבטת אם לראות את הסידרה הזו ,וכל הזמן אומרת שהיא סתם חיקוי של סדרות מחו"ל , אבל שורה תחתונה הסידרה חביבה ולא מזיקה ,אז הנה אני עונה:
נטע: היא יותר מידי טום בוי יש לה שומה מעיקה (אם אני לא טועה) היא תמיד מחייכת , וזה לדעתי לא נורמלי.
מרי: היא צעירה מידי היא הבחירה המובנת מאליה והלא מפתיעה וכדאי לארי להפתיע בבחירה היא נקלעת ליותר מידי סיכסוכים בזמן יותר מידי קצר גם אם לא באשמתה
צ'לסי: יש לה שם של קבוצת כדורגל , ויותר מידי דוכסי...ומה הוא יעשה אם חבריו אוהדים קבוצה מתחרה? יש לה לדעתי שיניים לא משהו בכלל היא רגישה מידי ובוכה בקלות

עוננהההה

מריה- -היא לא יהודיית (ביג פרובלם
) -היא משחקת בו-היא אומרת שהיא מרגישה יהודית ושהית תתגיר וזה הכל בולשיט -היא לא באמת רוצה את ארי מרי- -היא צעירה מדי -היא באמת משחקת משחקים -היא קצת סגורה מדי..... צ'לסי- *אין דבר כזה
* נטע- -היא קצת......איך אני אגיד....אחרת כזאת מארי.......אבל מה לעשות,לפעמים גם הפכים נמשכים
-היא לא בדיוק מלכת היופי.......איזה שטחית אני
-אין עוד משהו-היא מקסימה

Lilly Lilly

New member
נטע: יש לה שיניים קדמיות בולטות

שגורמות לה להיראות כמו אוטיסטית. מרי: צעירה מידי, לא ממש ישראלית ו בלונדינית מזויפת. מריה נוצריה כמובן, וצלסי בסדר..

טוב אז ככה...../images/Emo151.gif

נטע-משום מה אני לא סובלת אותהה....אז הכול בה בשבילי הוא חסרונות...חח צ'לסי-אני לא מוצאת בה משהו רע...
מריה-פור גאד סייק האישה נוצריה..!!!הבנאדם בה לחפש מישהי יהודיה מה הקשר פה!? חוץ מזה שהיא נראית לי ביצ' רציניתתת מרי-אני מתה עלייה אבל רק דבר אחד אולי מציק שאולי היא צעירה מידי אבל לא הגיל תמיד קובע
בינתיים העניין לא ממש הציק לארי אז זה סבבה..!

למעלה