אבל...אממ.... איך... מה...שלוש??
B brother dooropener New member 27/12/05 #24 אבבלללל בלה בלה בלה שעון בלה בלה בלה זמן בלה בלה מתי? בלה בלה בלה
B brother dooropener New member 27/12/05 #25 לא אבל ולא בטיח! עכשיו שתיים אתה לא יכול פשוט להזיז את הזמן כאוות נפשך.... או שכן?
B brother dooropener New member 27/12/05 #29 אני אתה אתמול שמע... היין המהופך הזה לא עושה לנו טוב בכלל, אתה צריך להרגע איתו.
B brother dooropener New member 27/12/05 #30 ______ אני? אתה? יין? אבל אתה בכלל לא דומה לי, ואני לא שותה יין, מזה בכלל מתהפך?
B brother dooropener New member 27/12/05 #31 לא לא אתה טועה יין מתהפך זה משהו אחר, זה קסם מאוד חזק דרך אגב, מומלך לאכול איתו אחרת הוא עולה לראש
B brother dooropener New member 27/12/05 #33 לא צריך בשבילו אק הוא בשליפה תמידית, רק צריך להכין אותו מראש?
B brother dooropener New member 27/12/05 #34 מההההה??? רגע... מי אתה בכלל על מה אנחנו מדברים? איפה אני?
ו ויימס New member 27/12/05 #54 אני פייטן, פייטן פשוט, פורט ושר על נבל ראיתי כבר ימים טובים מאלה, ידידיי... כמה תגובות כבר יש לנו? איך בודקים את זה?
אני פייטן, פייטן פשוט, פורט ושר על נבל ראיתי כבר ימים טובים מאלה, ידידיי... כמה תגובות כבר יש לנו? איך בודקים את זה?
ר ריבת תפוזים עצובה New member 1/1/06 #60 למה צריך נושא מוגדר? אי אפשר סתם להתחיל לדבר ולראות מה יצא מזה?