שרשור חלומות

לבנדר א

New member
*נדחפת*

חלמתי פעם שדמבלדור יוזם תחרות טיפוס על עץ של הארי מול איזה פושע נמלט שמן.
דמבלדור רימה והארי ניצח ואז היו להארי יצורי מצפון. והפושע קילל כשאנשים גררו אותו משם. אני לא זוכרת את כל הפרטים, אבל אני זוכרת שרון דיבר עם ג'יני וקרא לאמא שלו בת זונה.

black robe

New member
חלמתי פעם שאני הארי, ומשומה../images/Emo63.gif

סנייפ היה לידי, ואז פתאום כאבה לי הצלקת, וצרחתי מכאב, ואז סנייפ ניסה לתת לי שיקוי בשביל להרגיע אותי
ופעם חלמתי שאני וכמה חברים מהכיתה שלי מקימים קבוצת קווידיץ', ואז הפכנו את מגרש הקדורגל בבית-ספר למגרש קווידיץ' (עם כל החישוקים וכו') ורכבנו על מטאטים (אני הייתי על נימבוס 2000
) ושיחקנו והיה מהזה כיף, התחושה של לעוף פשוט מדהימה! חלמתי גם שהייתי טום רידל וברחתי מאיימי בנסון (הילדה מבית היתומים) זאת הייתה הרגשה נפלאה להיות טום!
ופעם כתבתי חלום גדול בפורום (הולכת לחפש אותו) הנה הוא: הארי נעלם ל4 שנים,ויום אחד, כשאני יושבת לי באיזשהו בית-קפה אני רואה את הארי נכנס לבפנים!! ופתאום, וולדמורט יצא מאיזשהי דלת בבית-קפה. רציתי להגיע אל הארי ולהגיד לו, אבל וולדמורט הספיק להגיע אליו לפניי... ואז... הוא לקח אותו לאיזשהו קיר בחדר, ופתח את הקיר והכניס את הארי לשם ומשם, ראיתי את החלום מהעיניים של הארי, וזה הייה לא נעים בכלל, כמו שאתם יכולים לתאר לעצמכם
הוא עשה עליו מיליון ביליון טריליון קרושיו, אבל הוא לא הרג אותו (המסכן, אני חושבת שהוא היה מעדיף למות
) נכנסתי לתוך המקום שהארי ווולדי היו בו, והצלתי את הארי!!!! אה, וגם פעם חלמתי שהבית ספר שלי הוא הוגוורטס, וכל החברים שלי לומדים איתי שם, וסנייפ היה המחנך שלי!!!!
תודו שאני פריקית של הארי פוטר, אני לא מאמינה שיכולתי לחלום על כל הדברים האלה! כמעט כל יום אני חולמת על הארי פוטר, רק שאני לא זוכרת הכל
האאאאא
איזה כיף זה לחלום על דברים כאלה

AnGeLiNa JoNsOn

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

הדבר הכי קרוב להארי פוטר שאני חלמתי זה שאיכשהו הצלתי להעיף מקל בעזרת האצבע, התחלתי להראות לאנשים את זה, ממש התלהבתי ובשלב מסוים זה הפסיק לעבוד בדיוק כשהסתכלו, וזה היה ממש מדכא
כנראה שזה הדבר היחיד בספר שבאמת קוסם לי, הכוחות וכל החרא הזה

אממ../images/Emo106.gif

פעם חלמתי שאני רוצח סידרתי ואני בא להוגוורטס בשביל לרצוח את הארי בשביל וולדמורט (הייתי אוכל מוות הקיצר,בעע) וטיפסתי על המדרגות והמדרגות עברו למקום אחר אז עשיתי סלטה באוויר לגריפנדור (זה היה מגניב!) ואמרתי את הסיסמא לאישה השמנה ובסוף סנייפ תפס אותי ובדיוק השעון צילצל וקמתי לבית ספר... הזוי.

אלאסטור

New member
חלמתי, חולם, וכנראה עוד אחלום...

שאני מקבל מכתב מהוגוורטס, והולך ללמוד שם...

יש לי רעיון! ../images/Emo9.gif

עכשיו ניקח כל חלום ונפרש אותו כמו שפרופסור טרלוני הייתה מפרשת. החלום שלי: דמבי, מקגונגל וכולם עשו קמפינג ליד פתח של איזה מערה, ששם היו אמורים להיות וולדי וההורוקרוקסים שלו. בהתחלה דמבי היה שם והדריך את הארי במערה, ואז כנראה התת מודע שלי נזכר שהוא מת. מקגונגל תפסה פיקוד ואמרה להארי שלא להכנס למערה אבל הארי נכנס כי הוא רצה להרוג את וולדמורט. ובשלב הזה התחלתי אני להיות הארי. המערה הייתה מבפנים כמו מבוך ענקי והארי רץ מהר שם במעברים. הוא אסף כמה דברים שאמורים לעזור לו בהמשך (כמו במשחקי מחשב), והוא גם פגש בחלק מהחדרים במערה כל מיני נשמות אבודות שוולמורט עינה וכלא אותם שם (זה מזכיר לי איזה ספר שקראתי- לא זוכרת מה). הוא פגש שם יצור כזה שאמור לעזור לו ואז הוא מצא את וולדמורט. בקטע הזה שהם נלחמו- זה התחיל להיות כמו משחק מחשב- ואני רימיתי ולחצתי רצוף על אנטר וכמעט ניצחתי (ראו שהחיים של וולדמורט עומדים להיגמר) אבל אז התעוררתי. ממ.. פעם חלמתי שאני קוראת את הספר השביעי, ופעם חלמתי שאני באה להוגוורטס.

meital f

New member
היה לי הזמן האחרון חלום ממש מוזר!

הכל התחיל בזה שהתחלתי עוד יום שיגרתי רגיל. קמתי בבוקר והתלבשתי והתכוננתי לבצפר, בהתחלה לבשתי ג'ינס אבל אחר כך ניזכרתי שיש ספורט אז שיניתי למכנס ספורט. אחר כך היה לי באותו יום טיול והלכתי עם הכיתה פתאום היו כאלה סופות טורנדו קטנות, בערך 12. כולם הצליחו להתחמק ולהינצל. ואז התחיל לרדת גשם אבל ממש גשם זלעפות, ואז המים התחילו להגיע לנו לרגליים והתחלנו לטפס למקומות גבוהים. בקיצור המים ממש הגיעו למצב מסויים שהיינו פשוט צריכים לטפש על הרים גבוהים כדי לא לטבוע, ואז המורה נעלמה, ניראה לי טבעה, והיינו ככה בלי מישהו שידריך אותנו. ואז כל שאר החלום היה טיפוס על הרים כי המים כל הזמן הצליחו להגיע אלינו. ואז עלינו על הר אחד שהיה בנוי שם בצפר והילדים שהיו בגילנו יצאו אחוצה ואז היו שם בחוץ 5 בנים חתיכים שהצטרפו למסע שלנו. וראיתי רכבת מלאה גופות זה היה מפחיד. ואז היגענו לכפר ערבי אחד והבתים היו ריקים אז אז ישבנו על ההר שם. ואז ניגמר החלום

דנקי

New member
אוקיי.. הגיע הזמן לספר.. ../images/Emo140.gif

את החלום שאני חולמת כבר מלא זמן, ממש כל לילה!! אוקיי... אז ככה: אני ודניאל בבית מלון 84795738 כוכבים.. עם מלצר ומשרת צמוד.. החלום מתחיל בזה שאני ודניאל רדקליף (המאמוש!!) יושבים על מיטה עם עלי כותרת אדומים, וכוס יין ביד שלי ושלו... (זה תירוש!! חחחח..) אנחנו טיפה מדברים, אני לא כ"כ מבינה מה הוא אומר לי ואני לא שומעת מה אני אומרת לו בחלום.. אח"כ אנחנו קמים, הוא נותן לי נשיקה (ישששש!!!) ואנחנו יוצאים למרפסת לאכול ארוחת בוקר.. (שנינו מגונדרים מאוד מאוד!!) אנחנו מחזיקים ידיים ואנחנו כל איזה 5 דקות מתנשקים... *מתביישת...* אממממ.. אנחנו אוכלים קצת.. שותים יין.. מדברים.. אתם יודעים... וזהו.. בערך.. אני חושבת.. נראה לי... ויש עוד חלום עם דניאל.. אם אתם רוצים אז אני אספר.. אז תגידו אם אתם רוצים או לא.. (דיז איז מיי דרים, יו נואו!! להיות עם דניאל... וזה עומד להתגשם!! באמת!!! יששששש!!!) דניאלה.

היה לי חלום שעירב את הארי פוטר

וזכרונותיה של גיישה. כל בית ספר הוגוורטס יצא לנופש באיזה אי אקזוטי, ומשום מה גם אני הייתי שם. בקיצור, הדברים התגלגלו לכדי כך שהחושה של סנייפ נשרפה, והארי, כרגיל, התהלך בתומו ליד זירת הארוע. כשהוא קלט שהוא החשוד העיקרי ושסנייפ רודף אחריו (כשהוא לבוש בחולצת הוואי צבעונית, אגב) הארי התחיל לרוץ ואני אחריו. עברנו דרך השכונה של אמא שלי, אבל משום הגענו בסוף לבית של אבא שלי. (הורים גרושים.) בתעופה, אגב. בלי מטאטאים או משהו, פשוט התרוממנו ועפנו, אני ממש יכולה לשחזר את התחושה. היה כיייייף. ואז ישבנו בסלון והארי אמר שאני הגיישה הכי יפה שהוא ראה בחיים. הייתה גם ילדה קטנה מעורבת בכל הסיפור, אבל אני לא זוכרת. זייהו.

אני מקווה שאין כאן ילדים קטנים...חח

גיישה זאת זונה יפנית.... אבל איך לומר... יותר מעודנת כזאת.....

ToryMaster

New member
ממש לא

גיישה היא לא זונה. היא מארחת, מבדרת, אבל היא לא זונה.

Cuttie Cat

New member
חלומי..

האמתי? זה היה לפני כל כך הרבה זמן שאני לא זוכרת מה היה... פשוט שאני הייתי הרמיוני ואני זוכרת שהיה לי שרביט וכל כךךךך התלהבתי מזה זה הייתה הרגשה כזאתי טובה, והתנשקתי עם הארי.חחח

למעלה