שרשור חלומות

חרבביש

New member
שרשור חלומות

טוב... אז זה שרשור חלומות. למי שלא הבין, כאן כותבים חלומות. אני אתחיל: פעם חלמתי שאבא שלי הוא תרנגול זקן, והוא בא לאסוף אותי מדוד שלי. אנחנו הולכים ופתאום מגיעים לאיזה תנור ענקי. שנינו הולכים לאט לאט ואז אבא שלי (התרנגול) נשאב לתוכו. קדימה תשרשרו גם אתם!

ענבאך

New member
../images/Emo12.gif

בדיוק אני כותבת משהו על חלומות, אבל אני באמצע, וזה בכלל אוף, ומה זה קשור לפורום?

רזושש

New member
חלמתי ש..

היה צריך לעבור אגם (!) כדי להגיע לבצפר שלי, ונישברו כל הסירות ואני וחברות שלי שחינו.. זה היה אתמול בלילה..

hcarmiel

New member
קישור להארי פוטר-

ובדרך התחמקתם מהדיונון הענק? ד"א- לפי החתימה שלך יש לנו אותם תחביבים...

דנקי

New member
גמאני מכורה!! ../images/Emo140.gif

ועוד מכורה גאה!! אני ואח שלי "הקמנו" מועדון ביתי למעריצי חברים!! (בנתיים רק אני והוא חברים ב"מועדון" הזה.. חחח..)

כן האא?!

בחופש הייתי נשארת ערה עד ממש מאוחר כדי לראות את הפרקים של החברים!!!!!!!!!! חולהההה על הסדרה הזאת!!!!! שישדרו אותה בערץ 22 בשעות יותר נורמליות!!!

רזושש

New member
גמאני בחופש הייתי נשארת עד 2 בלילה

כדי לראות בערוץ 4 (ביפ.. בהוט)..

טאפנוש

New member
חלמתי ש

כל המשפוחס שלי יושבת בסעודת ליל פסח ופתאום דרקונית הונגרית מנוקדת-או איך שלא יקראו לדרקונית ההיא-שורפת את הבית שלי וכל האנשים מנסים לברוח ולא מצליחים, ואני עזרתי לסבתא שלי לרדת במדרגות וברחנו. )-: )-; *פורצת בבכי תמרורים*

חרבביש

New member
אני חלמתי

ברצינות! חלמתי שחיזלי"ם רודפים אחרי כמו אחרי הארי, ואני לא מצליח לברוח אבל הם לא מצליחים לתפוס אותי...

The Walrus

New member
אני חלמתי

לפני שראיתי את הארי פוטר 4 (הברט). שיש את הקטע של המבוך, והארי וסדריק רצים... ואז פתאום רואים את כניסת המבוך והארי וסדריק יוצאים ממנו עם הגביע, ביחד. ואני כזה - 'מה? הם לא אמורים ללכת לבית הקברות?' ואז רואים כזה פאב אפל כזה, ורואים את וולדמורט יושב שם ושותה בירה ביחד עם לוציוס מאלפוי... ואז רואים אותו מלמעלה וכתוב 'The End'.

למעלה