חלמתי פעם שאני הארי, ומשומה../images/Emo63.gif
סנייפ היה לידי, ואז פתאום כאבה לי הצלקת, וצרחתי מכאב, ואז סנייפ ניסה לתת לי שיקוי בשביל להרגיע אותי
ופעם חלמתי שאני וכמה חברים מהכיתה שלי מקימים קבוצת קווידיץ', ואז הפכנו את מגרש הקדורגל בבית-ספר למגרש קווידיץ' (עם כל החישוקים וכו') ורכבנו על מטאטים (אני הייתי על נימבוס 2000
) ושיחקנו והיה מהזה כיף, התחושה של לעוף פשוט מדהימה! חלמתי גם שהייתי טום רידל וברחתי מאיימי בנסון (הילדה מבית היתומים) זאת הייתה הרגשה נפלאה להיות טום!
ופעם כתבתי חלום גדול בפורום (הולכת לחפש אותו) הנה הוא: הארי נעלם ל4 שנים,ויום אחד, כשאני יושבת לי באיזשהו בית-קפה אני רואה את הארי נכנס לבפנים!! ופתאום, וולדמורט יצא מאיזשהי דלת בבית-קפה. רציתי להגיע אל הארי ולהגיד לו, אבל וולדמורט הספיק להגיע אליו לפניי... ואז... הוא לקח אותו לאיזשהו קיר בחדר, ופתח את הקיר והכניס את הארי לשם ומשם, ראיתי את החלום מהעיניים של הארי, וזה הייה לא נעים בכלל, כמו שאתם יכולים לתאר לעצמכם
הוא עשה עליו מיליון ביליון טריליון קרושיו, אבל הוא לא הרג אותו (המסכן, אני חושבת שהוא היה מעדיף למות
) נכנסתי לתוך המקום שהארי ווולדי היו בו, והצלתי את הארי!!!! אה, וגם פעם חלמתי שהבית ספר שלי הוא הוגוורטס, וכל החברים שלי לומדים איתי שם, וסנייפ היה המחנך שלי!!!!
תודו שאני פריקית של הארי פוטר, אני לא מאמינה שיכולתי לחלום על כל הדברים האלה! כמעט כל יום אני חולמת על הארי פוטר, רק שאני לא זוכרת הכל
האאאאא
איזה כיף זה לחלום על דברים כאלה