שרשור חלומות!!!

אור 2002

New member
שרשור חלומות!!!

חלמתם בטח פעם או לא מזמן על שלמה ארצי? שכל אחד יספר!!!! על החלום שחלם! אני אתחיל. הלילה חלמתי שאני מקשיב לרדיו ופתאום מתקשרת אליי אישה ומדברת איתי ואז... שומעים את השיחה שלנו ברדיו ואני שומע בטלפון את שלמה מדבר איתי. "שלום מה המצב?" ואת השאר אני לא ממש זוכר חוץ מזה שהרגשתי כאילו זה חלום שמתממש, אבל אחר כך התעוררתי והייתי עצבני.

שייני

New member
חלום

חלמתי את זה בתקופה של המסיבת סיום של כתה י"ב הבמאי שלנו היה כזה מגעיל, וכולם שנאו אותו (זה עדיין במציאות, מכאן מתחיל החלום) ואז שלמה מגיע עם נעלי סניקרס כתומות, גיטרה על הגב, וג´ינס כשהוא עוד לא הוריד את המשקפי שמש, למרות שהוא נכנס לחדר ואומר : "אני יעשה לכם מסיבת סיום כמו שצריך"! וכולם צורחים ומוחאים כפיים.. משם זה מטושטש, כל מה שאני זוכרת זה שהוא לימד את כולם לשיר את "אגדת 21" ואנשים היו מבסוטים, איך לא...

Rain-girl

New member
אמממ לא נראה לי

שרצוי שאני אספר את החלוום... שלי כאן

רק אחד?

היו לי הרבה חלומות על שלמה "הוא לא מפסיק להופיע לי אצלי בחלומות.."
היו לי כמה חלומות שאני בהופעה שלו.. אני זוכרת את הראשון במדוייק- חלמתי אותו עוד לפני שהייתי בהופעה שלו.. אז ככה: אני וחברה שלי באולם כזה שהוא קצת יותר גדול מהצוותא.. והקהל יושב במעגל, מקיף את הבמה ששלמה נמצא עליה ופתאום שלמה מתקרב לאזור שלנו וחברה שלי דוחפת אותי לרדת למטה ולדבר איתו או משהו כזה... ואז אני עושה את זה ומתעוררת מאושרת מאוד מהחלום..
היו לי עוד כמה של הופעות.. והיה גם חלום אחד שאני פוגשת את שלמה פתאום סתם ככה ברחוב ואני אומרת לו שמכל הפעמים שחשבתי שאני אוכל לפגוש אותו ומכל המקומות ממש לא חשבתי שככה נפגש.. ואז אנחנו סתם מדברים.. אני אומרת לו שאני מאוד מעריכה אותו ושהייתי בהופעות שלו.. ואז אני אומרת לו שהייתי רוצה מאוד לדבר איתו שיחה של ממש.. ואני אומרת לו שאין לי בעיה להגיע לת"א.. והוא מסכים להפגש אבל אומר שהוא כבר יגיע אליי (ואני מהצפון, אז אני באמת יכולה רק לחלום ששלמה יגיע לפה רק כדי לדבר איתי..) ואז אני בבי"ס ופתאום שלמה נכנס לכיתה, שנייה לפני הצלצול.. ואני מזנקת לעברו, אוספת מהר מהר הכל לתיק ואנחנו נוסעים באוטו שלו לים ומדברים.. בעצם בהתחלה אני שתקתי (אולי מרוב הלם שזה קורה..) ורק הוא דיבר ואז הוא שאל איך קוראים לי (כי מרוב חוכמתי עוד לא אמרתי לו את זה..) ואני עדיין שותקת ובאה לחרוט על החול את השם שלי והוא אומר: "שאני אנחש?" ואז שנינו חייכנו ועניתי לו מה השם שלי.. ואח"כ כבר דברנו ממש על הכל. חלום קצת ארוך אבל פשוט מושלם.. אם רק היה קסם שהופך חלומות למציאות..

דפי 137

New member
אתם באמת חולמים עליו או מה?../images/Emo18.gif

מה נראה לכם שיהיה לשלמה להגיד על החלומות שלכם? 15 שנים+ אני מעריצה שלו ולא חלמתי עליו. חברה אתם קצת מגזימים יש גבול בין להעריץ אדם על מה שהוא עושה ועל השירים שלו, לבין חלימה עליו, זה כבר יותר מדי זה כבר גובל בהתאהבות. ילדים (ותסלחו לי שאני קוראת לכם ילדים) אבל הוא יכול להיות סבא של רובכם אם לא לפחות אבא של כולכם, תתחילו לקחת את העניין קצת יותר בפרופורציה לפני שתתמכרו לזה. חוץ מזה שאף אחד מכם לא מכיר אותו באמת, אז איך אתם יכולים לחלום עליו ברצינות אתם חיים בעולם הדמיון גם כשאתם ערים. תתאפסו אתם מגזימים. תאמינו לי אני מעריצה שלו אולי הכי הרבה זמן פה בין כותבי הפורום ואני לא נגד הערצה אפילו עיוורת (כמו של כמה פה), אבל חלומות כגון החלום של "הרבה בדמיון" זה כבר יותר מדי. הערצה כזו יכולה רק להזיק לכם. אל תכעסו שלכם דפי.

מותר לחלום.. כל עוד מבינים

איפה הגבול בין החלום למציאות.. וכל עוד זה לא פוגע באף אחד אז מה רע בזה? אני מעריכה מאוד את שלמה אבל זה ממש לא גובל בהתאהבות.. אני חושבת שאנשים שכותבים כאן בוגרים מספיק כדי לעשות את ההבחנה הזאת ולא להיסחף ככה.. אז דפי, תודה על הדאגה אבל באמת שאין צורך (לפחות לא לי.. אני לא אתיימר לדבר בשם השאר..).
בכל מקרה..

בעיקרון

אני מסכים עם מה שאמרת. הרי רובנו לא מכירים אותו, והוא רק זמר ולא הייתם יורקים לכיוון שלו אם הוא היום היה עובר לידכם ברחוב ולא הייתם יודעים מי הוא, כי הוא לא נראה משהו מיוחד. פעם הוא באמת נראה טוב, אבל היום הוא הרבה פחות. נראה סביר. אבל בכל זאת, טיפה הגזמת, דפי. כשמעריצים מישהו, וזה טבעי לחלוטין. יש אנשים שמעריצים דוגמניות אפילו, שזה אבסורד לחלוטין, נכון? אז להעריץ זמר והוגה וכותב מילים ומלחין כה מוכשר, זה לא דבר שחורג מגבולות הטעם הטוב, ומותר לחשוב עליו ולחלום עליו, זה טבעי, אבל רק לזכור שכל זה נחמד ופנטזיות זה אחלה וטוב שיש, אבל גם הוא בן אדם עם חסרונות ויתרונות כמו לכל בן אדם אחר, וצריך לקחת בפרופורציות.

אור 2002

New member
נזכרתי!

חלמתי גם עוד שני חלומות הראשון היה לפני חודש שחלמתי שהייתי בהופעה שלו והוא כל ההופעה לא הפסיק להיסתכל עליי, ואפילו ישב ליידי כמה דקות בזמן ההפסקה, חלום שני היה שאני הולך לי ברחוב ושר עם שלמה!!! עצה למי שרוצה עוד לחלום על שלמה יש פסיכולוגייה שלרוב עובדת, כמה דקות לפני שאתם חושבים על השינה תחשבו לדקה אחת על שלמה ואז תחלמו עליו.

אני חושבת ש ...

זה בסדר לחלום. על מישהו שאוהבים, מעריצים, שונאים, כמו גם על אנשים שלא מכירים ... הנקודה היא באמת לשים את הגבולות. ואני בטוחה שרובינו עושים את זה. (אני לפחות עושה את זה ... בכל זאת כמו שדפי אמרה- הוא בגיל של אבא שלי) אז נכון שאומרים שאוהבים, ושמים תמונות עם פרצוף מאוהב לחלוטין, וכשהוא עולה על הבמה אז פעימות הלב לא ממש סדירות אבל הכל בגבול מסוים. אנחנו אוהבים ומעריכים כל כך, אבל כל זה זה חלק מאשליה טובה כזאת שציירנו לעצמינו שעושה לנו טוב ונותנת לנו כוחות הרבה פעמים. זה טוב להיאחז במשהו שאוהבים. אבל זה לא אמור להיות החיים שלנו. ואני מקווה שזה לא כך - אלא רק חלק מהם ... יש גבול לאהבה וגבול להערצה, ונראה לי שכולנו עומדים בזה. זה לא אומר שאסור לנו לחלום ... :) זה אומר שצריך לשבת עם עצמינו לברר מה הגבול. בכל זאת אנחנו (רובינו) אנשים בוגרים ... שמבינים. [החלקים האלו בחיים שלנו שאנחנו יושבים וחולמים (על שלמה במקרה זה) זה אולי חלק מפנטזיה, משהו שעושה לנו טוב (וצריך משהו כזה), והכל זה מן חלום כזה נחמד, אבל מתעוררים ממנו. וחוזרים למציאות שאם מסתכלים על מכלולה- שלמה הוא רק חלק ממנה. ולא המציאות עצמה. (ככה לפחות זה אצלי)] * דנה (בת 19) בשיחת נפש לא ברורה עם עצמה לגבי כמה נקודות שדפי העלתה וגרמו לה לשבת ולחשוב (מה שלא עשתה מאז סיום התיכון לפני כשנה + ) *

שייני

New member
דעתי

אני מאוד נגד דיבורים בפורום הזה על שלמה, האדם הפרטי. אני חושבת שהנושאים שצריכים לעסוק בהם הם אך ורק המוסיקה שלו. עם זאת, אני סותרת את עצמי ואומרת שלפעמים מותר להכניס פאן אישי, כל עוד זה עד גבול מסוים ולא פוגע באף אחד... הנושא של החלומות על שלמה, כאיש זה נושא קצת מסוכן, מכיוון שברגע שפותחים שרשור כזה, אי אפשר לדעת איפה זה ייגמר במיוחד לאור העובדה שהפרטיות והחשאיות כל כך חשובים למפורסמים ובפרט לשלמה, כמו כל בן-אדם. בכל מקרה לדעתי אפשר להתחיל לדבר על מגוון נושאים אחריםםםם כמו למשל השירים של שלמהץ אמממ... שאלו את זה פעם אבל! בכמה מקומות בשיריו של שלמה מוזכרת המילה תל-אביב דבר נוסף ששאלו פעם אבל הוא נחמד - לאיזה שירים של שלמה יש המשך כלומר איזה שיר נכתב בהמשך לשיר אחר

מאיושית

New member
אבל דפי- זה כל הכיף...../images/Emo9.gif

כל הכיף לזה לחלום, ולפנטז ולדמיין...
חלומות נועדו בשביל דברים שלעולם לא יקרו במציאות, ואני חושבת שרובנו יודעים לשים את הגבול בין חלום למציאות...

starsgirl

New member
אצלי זה לא היה כזה חלום...

אני וחברות ירדנו לאילת.. ומי שנסע באוטו לאילת וודאי מכיר את 101 שיש בדרך.. אז עצרנו שם לאכול משהו ופתאום משום מקום שלמה ארצי מופיע עם הילד הקטן שלו.. הוא היה עם חולצה אדומה כזאת ומכנס כמו של פעם אדום מבריק קצר.. וכפכפים ועדיין הוא נראה הכי טוב שבעולם!!! ואני כזה עושה לחברות שלי יווווו זה שלמה ארצי ובטעות צעקתי את זה והוא כזה הסתובב חייך אליי ונכנס למסעדה!!! ואז נכנסתי אחריו וביקשתי חתימה והוא היה נורא נחמד והביא לי חתימה!!! וזה כמו חלום רק זה במציאות.... -עדי-

למעלה