שרשור חלומות

coldplaying

New member
אהה..!!

קולדפליי מגיעים לארץ ואז יש הופעה ענקית באמפי ברעננה; נכון בהופעה בקנדה כריס לוקח לאיזה מעריץ את הטלפון שלו ומצלם בוידאו את עצמו..? אז הוא יקח לי את הטלפון ויצלם את עצמו..
(חבל רק שאין לי מצלמה בטלפון...) אחרי ההופעה כריס חוטף אותתיי.. ומענה אותי כדי שאני ימחוקאת הסרטון הנוראי שלו עצמו.. אני לא מסכימה אבל אז מגיע סופר יו2.. גריס נכנע כי הוא חולה לו על התחת.. כי הלהקה שיותר גדולה מהםם..
.. ואז יו2 משיב אותי הביתה כי איך אפשר להשיג אוטובוס מרעננה ב-2 בלילה..?.. די אנד.. אם אתם חושבים שאני מוזרה.. זה לא באמת סתם לא היה לי מה לעשות.. עכשיו יש לי..

ליאני2

New member
אוקיי אז,

אני מעלה את התמונה שלי עם בונו לאינטרנט.. (ממדאם טוסוואד |דבר שכריס לא אמור לדעת| ).. כמובן שכריס ביודק נכנס לאתר שבו התמונה נמצאת ,הוא מסתכל ומת מקנאה שאני היצלמתי עם בונו והוא כשהוא שר איתו שכח את המצלמה בשירותים. אחרי שהוא מבין שהדרך היחידה להשיג את התמונה הזו היא לבוא לסיבוב הופעות בארץ, הוא מציע זאת לשאר חברי הלהקה, הם מיד נענים להצעה המפתה והם באים לארץ הקודש מאושרים... כמו שאמרתי זה יהיה סיבוב הופעות בארץ לכן יהיה הופעות בכמה מקומות, הם באים לשוהם, אני משיגה כרטיס VIP על הבמה כריס מסתכל ונדלק עליי בטירוף, הוא מזמין אותי ליהיות איתם בסוויטה, כריס תופס את גיא מתחיל איתי וכמעט רוצח אותו מכות. לאחר שאני חוזרת הביתה אני הולכת לישון וחולמת על החתונה שלי עם כריסי., ב4 לפנות בוקר הם מצלצלים לי בדלת ואומרים שיום למחרת הם חורים ללונדון אז הם באו להיפרד, הם זוכרים שזה הוא יום הולדתי אז הם נותנים לי מתנה (עדיין לא חשבתי מה, אבל הם עשירים. הם בטח יחשבו על משהו נחמד).. הם חוזרים ללונדון ושולחים לי מלא מלא מיילים אני נוסעת לשם ועושה בייביסיטר על משה ותפוח.. גיא מודה שהוא מאוהב בי מטירוף אז הוא עולה לארץ ומאז יהיה לי כרטיס+כרטיס טיסה לכל הופעה שאני רק ארצה אה הא! לכו תתעלו על החלום הזה!! מועאהאעאהאעעהא
עזבו אני יודעת שאני שרוטה

VIVIAN3

New member
חחח שרשור הזוי ../images/Emo26.gif

פעם חלמתי שהייתי בבריכה במקסיקו ועשיתי איזה 20 בריכות ובטעות נתקלתי ברגל של כריס כמה פעמים אז הוא פשוט אמר לי ללכת למסלול אחר... חחחח
הזוי...

kona b rider

New member
וואוו יש לכם חלומות ממש מקצועיים..

אני פעם ראיתי איזה לילה תדיוידי של הוופעה מ2003 ונרדמתי כי הייתי גמור וממש חלמתי שאני שן בהופעה והיהה כל כך כיף שם! באלי הופעה של קולדפליי!!!

Coldplayist

New member
אהה

יש לי שני חלומות שלי, ואחד שאבא שלי חלם. חלום ראשון: חלמתי שאני בהופעה של קולדפליי, לא עם הרבה אנשים ואני הייתי ממש קרוב אליהם. ואז נגמרה ההופעה ורציתי להצטלם איתם, כי הבמה הייתה ממש נמוכה והכל. ואז גיליתי שאין לי בטריות במצלמה. ואז הלכתי והלכתי והגעתי עד לאיזה שופרסל ומצאתי בטריות ואז שחזרתי הם כבר הלכו. חלום שני: הייתי בהופעה של קולדפליי במין אולם כזה מעץ, ו-וויל לא היה כי הוא היה חולה או משהו כזה או שגיא היה בעבודה, אני לא ממש זוכר. ואז באיזשהו שלב כריס הזמין אותי לבמה לנגן איתו. יש לציין כי כריס ניגן בגיטרת באס, ואני ניגנתי קלוקס בפסנתר עם 4 פדלים. ואז כזה הייתי כבר חצי ישן חצי ער, וממש הרגשתי תחושה של שמחה שפגשתי את כריס אמש ושאני אוכל לספר לכולם. כשקמתי באמת תהיתי אם זה באמת קרה, והתבאסתי לגלות שזה היה רק חלום. חלום של אבא: אבא שלי חלם שהוא בבצפר שלי והוא רואה דלת של כיתה פתוחה. הוא מציץ פנימה והוא רואה את היד של כריס עם הפסים והכל ואז הוא מחכה שההופעה שם תסתיים. לאחר ההופעה הוא הולך לכריס ואומר לו שהבן שלו ממש אוהב את קולדפליי וכל המשפחה שומעת וזה ואם הוא יכול לחתום לו או משהו. אז כריס אומר לו שהוא יחזור עוד 10 דקות. ואז הוא חוזר, ואומר לאבא שלי שהוא יבוא לארץ בתאריך ה-10.10.06 חלומות מעניינים, לא?

Snorka01

New member
OMG

אני כ"כ מקווה שהחלום של אבא שלך יתגשם, אם הם יבואו ב-10.10 זו תהיה המתנת יומולדת הכי טובה שיש בשבילי

למעלה