אהה
יש לי שני חלומות שלי, ואחד שאבא שלי חלם. חלום ראשון: חלמתי שאני בהופעה של קולדפליי, לא עם הרבה אנשים ואני הייתי ממש קרוב אליהם. ואז נגמרה ההופעה ורציתי להצטלם איתם, כי הבמה הייתה ממש נמוכה והכל. ואז גיליתי שאין לי בטריות במצלמה. ואז הלכתי והלכתי והגעתי עד לאיזה שופרסל ומצאתי בטריות ואז שחזרתי הם כבר הלכו. חלום שני: הייתי בהופעה של קולדפליי במין אולם כזה מעץ, ו-וויל לא היה כי הוא היה חולה או משהו כזה או שגיא היה בעבודה, אני לא ממש זוכר. ואז באיזשהו שלב כריס הזמין אותי לבמה לנגן איתו. יש לציין כי כריס ניגן בגיטרת באס, ואני ניגנתי קלוקס בפסנתר עם 4 פדלים. ואז כזה הייתי כבר חצי ישן חצי ער, וממש הרגשתי תחושה של שמחה שפגשתי את כריס אמש ושאני אוכל לספר לכולם. כשקמתי באמת תהיתי אם זה באמת קרה, והתבאסתי לגלות שזה היה רק חלום. חלום של אבא: אבא שלי חלם שהוא בבצפר שלי והוא רואה דלת של כיתה פתוחה. הוא מציץ פנימה והוא רואה את היד של כריס עם הפסים והכל ואז הוא מחכה שההופעה שם תסתיים. לאחר ההופעה הוא הולך לכריס ואומר לו שהבן שלו ממש אוהב את קולדפליי וכל המשפחה שומעת וזה ואם הוא יכול לחתום לו או משהו. אז כריס אומר לו שהוא יחזור עוד 10 דקות. ואז הוא חוזר, ואומר לאבא שלי שהוא יבוא לארץ בתאריך ה-10.10.06 חלומות מעניינים, לא?