שרשור חלומות

שרשור חלומות ../images/Emo1.gif

מה חלמתם היום? או אתמול? או לפני שנה? או שאתה בכלל לא חולם?
אני חלמתי היום שני חלומות שאני זוכרת.. אחד היה שבפורום "חטיבת בני המושבים" פירסמו את הזה שכתבתי לכם פה על כל המושבים של
השרון ומתי הם הוקמו וזה.. למה? לא יודעת
החלום השני היה שנער תל מונדי אחד שנורא התעצבנתי עליו (כי הוא מעצבן) ומחקתי אותו מהרשימה שלי לבסוף פתאום נמצא ברכבת (שגם אני הייתי בה) ואז הוא ניסה לרצוח אותי. ומאור הייתה שם..
זה היה נורא. תורכם.

פנטילון

New member
אנ'לא חולם

או שאני לא זוכר חלומות, חוץ ממקרים שאני מתעורר באמצע הליילה, אבל בבוקר אני כבר שוכח אותם.

../images/Emo6.gif

איך ידעתי שתכתוב את זה
פעם באה כשאתה קם באמצע הלילה, תכתוב ראשי פרקים ותחזור לישון.

Heavy Thought

New member
אין דבר כזה "לא לחלום".

כולם חולמים, פשוט לא בהכרח זוכרים את זה. אה, ואצלי זה שרוצחים אותי בכל פעם מחדש. אפילו גיליתי על כמה דרכים שימושיות, שלא ידעתי עליהן בעבר...

../images/Emo29.gif

חלמתי שהיה לי מסטיק ענק ומימשתי את החלום היום וכמעט נחנקתי ואז אנשים התסכלו עליי בבריכה כי היה לי גםש של מסטיק (כאילו הפה שלי היה נפוח ועכשיו בפח יש מסטיק ענק....(איכס)

BubaAa

New member
אווקי, אז?

מאז שחזרתי מקורס מד"צים- אנלא מפסיקה לחלום על הנוער העובד! על האנשים מהחוג שלי (מהקבוצה אני מתכוונת)..ועל קומונרים.. שטח טיולים אוכל של טיולים! סנאדות חבלים חולצות תנועה. בכל מקום. זה מטורף. אבל נחמד ביותר לחלום על זה

CAROUSEL

New member
חלמתי ככה:

יום בהיר אחד יצאתי מהבית שלי ופתאום התחילו לירות עלי מלאאאאאאא אנשים! אז עשיתי להם זין (עם האצבע) הוצאתי מרגמה מאיפשהו וריססתי את כולם חחחחחח בסוף כולם מתו והיו לי מלא חורים בבטן (?) מוזר... זה היה החלום הכי טוב שלי. אבל בדר"כ אני לא זוכר את החלומות שלי.

העיקר שזה מצחיק אותך ../images/Emo4.gif

מה רציתי אה כן. למה כולם חולמים שהורגים אותם?

Mooa-Numi

New member
הא.

חלמתי שנותנים תעודות עם ציונים מוזרים משהו (תמי נתנה לי 10 מתוך 190. ואני בכלל לא לומדת אצל תמי
) אבל גם נחמדים ביותר (100 במתמטיקה. אח, הפנטזיה). ובסוף חייזרים מפוצצים את הבצפר.

חלמתי היום חלום מוזר! ../images/Emo12.gif

אנשים שהיו בו: אורון (אל תסתכלו עלי!) דניאל K שירן אחותי אופיר ארן (והטייפ שלו גם היה שם) אור קומיסר (שוב, אל תסתכלו עלי). פאגין (בדרך זו או אחרת) מעין מנצ'ר וזהו נראה לי. מה היה? ככה. היינו בתל אביב ליד הלונה פארק (שוב, אל תסתכלו עלי..) ופתאום היינו באיזושהי תחנת רכבת מוזרה כזאת (שלא הייתה תל אביב אוניברסיטה! בעע, סיוטים משם) עכשיו, חן ואני היינו צריכות לחזור הביתה איכשהו אז קנינו כרטיסים ודיי מהירנו כי היינו צריכות לחזור הביתה מהר. חן קנתה ורצה אצה לה לרציף גם ואצתי רצתי לי פתאום אני רואה טייפ זהבהב מול העיניים שלי ואני כזה מסתכלת סביב ורואה אנשים רוקדים. הו וול.. דניאל K- את היית מאלה שרקדו. האאאאאאאאאאאאאאאא ומשומה, הייתי גרע-מהתחלה מהתחלה מהתחלה שמרית זוכה להיות גרעינרית באיזשהו מקום בתל אביב (איך זה קשור? איי האב נו איידיה). עכשיו, הגרעינרים בחלום שלי.. יש להם תפקיד מצחיק. הם אחראים על פארק. איזה כיף. אני דיי הייתי אחראית על.. כמו מתנ"ס רק בטבע וזה כזה יפה. אףף פעם לא נכנסתי למקום הזה שניהלתי. תמיד הייתי מחוצה לו. לוקחת כסף ממבקרים. ואז זהו, אני צריכה לחזור הביתה מתל אביב. וגם אחותי כי התלוותה אלי לכל מקום משומה. אז הלכנו לנו בדרך, ועל פנינו חלפנו על הלונה פארק שלא עבד (
). המשכנו והגענו לתחנת רכבת מוזרה, פאן. קנינו כרטיסים ופתאום אורון היה שם. מו-זר. אז שאלתי אותו אם הוא נהנה בפארק המוזר הזה. הוא אמר שכן. עוד יותר מו-זר. קנינו כרטיסים ומיהרנו לנו לרציף שלנו, חן המשיכה למהר ואני עצרתי באמצע כי טייפ בצבע צהוב חזק תפס את תשומת ליבי. התבוננתי בו לרגע ואז זה היכה בי- ארן צריך להיות פה. הסתכלתי סביב ואני קולטת, מיליון אנשים רוקדים. טוב רק 20. ודניאל K הייתה אחת מהם
! בבגדים של אתמול! ורקדת עם הומלס או משהו..
האא גם בן דוד שלי היה שם, וגם הספר מחזור רודף אותי. נחזור- אממ.. אבל ארן לא היה שם. ואז נפלו לי הכרטיסים! (שהיה בעצם אחד) והוא נקרע מהנפילה! אז לקחתי אותו והתחלתי להתעצבן. פתאום התגלה לי שזה בכלל לא הטייפ של ארן. זה אחד אחר רק חדיש יותר. לא שלו בכל מקרה. פתאום ראיתי את שירן! והיא אמרה שהיא נוסעת לטבריה אז נפרדתי ממנה, והיא הלכה. ביי שירן. פתאום אופיר הגיעה! והיו צרחות וצעקות ו"איך היה בצרפת/ספרד?" ואז היא אמרה שהיא זכתה באנורה. כיף לה. אנורה זאת יאכטה- לידע כללי. אמרתי לאופיר שאני חייבת לרוץ לרכבת כי בטח אחותי שם לבד ואופיר שמה
לכרטיס הקרוע שלי. איזה כיף. ואז היא לקחה אותי למקום הזה שמוכרים כרטיסים. קופה! קופה! ו.. היא נתקעה באמצע התור ואמרה שנקרע לי הכרטיס ומה אפשר לעשות.. שאלו אותה מה המספר טלפון שלה והיא התחילה "02.." ומישהו/מישהי התחילה לצחוק עליה. האם פאגין תקוע בתוך אופיר?
*מוסיפה לרשימה למעלה* בכל מקרה. אין לי כרטיס. או שהיה לי. אני כבר לא יודעת. חזרתי למקום הריקודים עם ההומלסים ופתאום גם מעין ואור קומיסר היו שם. אז שאלתי אותם אם הם באים לרכבת והם אמרו "לא
" יענו לא~אנחנו~סנובים~אנחנו~עם~אבא~ואמא. תסלחי לי מעין. זאת לא אני שם חולמת! אז עשיתי מבט של טווווווווב והלכתי. התחלתי ללכת ופתאום- בום. מוזיקה שחורה באוזניים. התעוררתי, תודה לחן. רציתי לראות מה עומד לקרות

NiKi†a

New member
מה היית עושה בלעדיי בסיפור?

אני הרי תופסת תפקיד כל כך חשוב-ואני באמת נוסעת לטבריה. חחחחחחחחחחח......סתם

BubaAa

New member
בוא'נה..

שמרית, את באמת משו. כמה פרטים אפשר לזכור?!

למעלה