שרשור חלומות שבועי!

מוּסקט

New member
מכונית

אפשר להבין נהיגה במכונית כדרך בה את נוהגת או מנווטת את חייך: הנהיגה לכשעצמה מרמזת על אמביציה, על הכוחות המניעים שלך ועל היכולת שלך לנווט את עצמך ממקום למקום או מסיטואציה לסיטואציה. כשמסתכלים על איכות המכונית או על הדרך השוממה, או על דרך החתחתים - בעצם את מקבלת שיקוף כלשהו לאופן בו את תופסת את המרחבים (החברתיים, המקצועיים, האישיים) בהם את מתמרנת ולאופן בו את תופסת את כוחותיך או כושרך לתמרן (טרנטה?). אם בחלום את ממוקמת במושב האחורי או ליד הנהג - אולי חשוב להביט על האספקטים הפסיביים בחייך, כשאת מנווטת או רוצה לממש את האמביציות שלך להגיע ולהשיג מטרות. יכול להיות שאת מנמיכה מעצמך ציפיות ומרשה לאחרים לתפוס את ההגה. אולי את לא סומכת על עצמך או לא מרגישה מספיק בטוחה בעצמך. בגדול, מכונית בחלום מסמלת את דרגת העצמאות (או דרגת התלות) שלך ורמת השליטה שאת חווה שיש לך בחייך.

עִידן

New member
שרשור חלומות שבועי!

ובכן.. היום בצהריים היה לי איזה חלום. לא זוכרת את ההתחלה בו, אבל בשלב מסוים בא שוטר (שכבר חקר אותי כמה פעמים, הוא מנסה לתפור עליי איזה תיק) לחקור אותי. ירדנו במדרגות, ואני קיפצתי לפניו ושרתי בהתלהבות איזה שיר פופ. הוא תהה למה אני כ"כ שמחה, ואמרתי לו שאענה לו כשנגיע למטה (לא רציתי לבזבז זמן שירה). כשהגענו, הסברתי לו שידעתי שתכף הוא יחקור אותי ויהיה רע, אז ניצלתי את הזמן קודם כדי להנות. ואז הוא התחיל. הוא שאל אותי שאלות שאמורות להעיד על האופי שלי. שאלה ראשונה הייתה למה לדעתי מישהי מ"מיכאלה" (מישהי שלא קיימת באמת בתוכנית) עושה את מה שהיא עושה, ואמרתי שכדי "לרפות" את גיא מהכסף שלה, ואולי גם כדי להוכיח לעצמה שנאי צודקת (ותהיתי אם מזה השוטר יסיק שגם אני מנסה להראות לעצמי שאני צודקת). אח"כ הוא שאל עוד משהו על דמויות, ואח"כ: "מה את הכי אוהבת לאכול, כמו: פספלורה.. פיטנגו..." פחדתי לענות פספלורה, כי הוא נתן את זה כדוגמה, אז אמרתי שאוכמניות. אח"כ הוא שאל: "מה את הכי אוהבת לאכול, כמו: אורז.. נקניקיות..." אמרתי לו שזה קשה ואני צריכה לחשוב על זה. ואז אמרתי לו שהדבר הזה שהוא עושה, הוא מביא את זה למקום אחד שיסיק מסקנות על סמך זה. הוא אמר שנכון. אמרתי: ויכול להיות שבכל מקום יסיקו דברים שונים לגבי זה. הוא אמר שנכון. אמרתי שהוא יכול להשתמש בזה כדי להשיק עליי מה שהוא רוצה לחשוב, הוא אמר שנכון. אז דרשתי צילום של השאלון... אח"F הוא התחיל לפרש את זה, כמו מעין קטלוג לכל התשובות שלי. לכל תשובה, הייתה תמונה מתאימה. אחת התשובות שלי, לא ברור למה, למשל, הייתה "לימון", ולזה הוא התאים תמונה של תאונת דרכים. תשובה אחרת הייתה "ירח דבש אחרי החתונה". גם לזה הוא התאים משהו כמו תאונת דרכים. מכל התמונות הוא הסיק שאני מאוד אלימה בתגובות שלי, ושאם בהמשך השאלון זה לא ישתנה, יש לי בעייה.. וזה נכנסתי אתו לוויכוח בנושא התשובה של ירח הדבש. אמרתי שאין סיכוי שזאת הייתה התשובה שלי, כי אני בכלל לא רוצה לצאת לירח דבש. אני לא מעוניינת לקיים מנהגים מסורתיים משום סוג. אז הוא אמר שנאי משוגעת ומטורפת.

dana2909

New member
ולי יש אותו אחד שחוזר

רק בכל פעם הבעיה מתחילה יותר מוקדם ביום. הפעם היום שלפני החתונה מתחיל בהתעוררות, והתרגשות, ואחרי שעה בערך פתאום יש ווווווששש כזה, ואני ביום שאחרי, מנסה קשות להזכר מה היה , ואיך היה.. ו.. כלום!! מלחיץ. הפעם לא הגעתי גם לקטע של ללבוש את השמלה...

מוּסקט

New member
לדנה - time laps

חלומות על זמן בדרך כלל מעידים על חשש מפני התמודדויות עמן את מתמודדת עכשיו או בחיי היום יום. הקפיצות בזמן מרמזות על איזו משאלה שלך לברוח ממשהו שמתחולל במציאות שלך בהווה. קפיצה לאחור למשל יכולה לאותת על הרצון לחזור לזמנים עברו והזדמנות לתקן תיקונים, בעוד קפיצה קדימה (כמו במקרה שלך) מאותתת על הרצון להגיע לנקודת זמן בה את מאמינה שתקוותייך יתגשמו. קפיצות קדימה מרמזות על תפיסת חיים רומנטית/אופטימית של "מחר יהיה טוב".

Mנטה

New member
והנה מהיבול הלילי שלי ........ ../images/Emo5.gif

רכבתי על האופניים לאיזה מקום שכבר היתי בו בעבר, אבל מזמן (גם כן בחלום) והגעתי לשביל בגליל העליון שמצד אחד שלו מוביל לקיבוץ אחד ומצד שני לשני, בחרתי באחד מהם והגעתי לדירה שהיתי בה בעבר כמה פעמים (שוב, בחלום) ובה גרו שני אחים. שניהם היו מאוד מושכים ואני התיידדתי במיוחד עם אחד מהם. היתה אתי גם חברה ששמה עין יותר על השני. הם היו צריכים ללכת לאנשהו ואני התפעלתי כמה הדירה שלהם מטופחת הרבה יותר מאשר כשהיו שם אלו שגרו לפניהם. אחר כך חזרתי הביתה וגיליתי שאני בהריון (לא היה סקס בחלום). ניסיתי לחשוב ממי אני יכולה להיות בהריון והעברתי בראש כל מיני גברים שאולי יצא לי להיות אתם, חלקם כאלו שרק היו בחלומות וחלקם כאלו שהיו במציאות, אבל אחד מהם וזה היה לי מוזר במיוחד, הוא מישהו שהיכרתי לפני המון המון שנים ובעצם היה הראשון שלי. היה לי נורא קשה להיזכר מי יכול להיות האבא. הכל התבלבל לי. אני זוכרת שהחלום היה בעיקר הזוי, שהבחור באמת מצא חן בעיני ושלא הצלחתי להיזכר בשם של ההוא הראשון. כשהתעוררתי עוד היתי מבולבלת והיה לי קצת קשה להבין מה מציאות ומה חלום. עוד חשבתי על זה שאולי אני באמת בהריון וממי ואז נזכרתי שבמציאות אין בכלל שום חשש כזה ובטח שלא ספק מי יכול להיות האב.

מוּסקט

New member
מתי תפסיקו להיות קונקרטיים

לגבי חלומות? הריון בחלום אינו הריון קונקרטי - יענו של 9 חודשים וילד שמתפתח לך בבטן - אלא סימבול או ייצוג לתהליך ההתבשלות הזו בתוכך. זה יכול להיות התבשלות של רעיון, התבשלות של תכנית, התבשלות של קשר... ה"אבא" של מה שמתבשל בתוכך כנראה קשור לבחירות שאת עושה (שביל אחד ולא השביל השני) ולאנשים שאת פוגשת - כאילו דא?!

מוּסקט

New member
במקום לעייף אותי

תעשי לי טובה ותבחרי איזה סימבול שנראה לך חשוב, OK?

עִידן

New member
אבל נאי לא חושבת

שהיה כאן שום סמל חשוב או מרכזי מאחרים. נו, אולי בחלום אחר..

השבוע היה לי חלום רע...

כנראה
לא זוכרת שחלמתי או מה חלמתי אבל התעוררתי נורא מוקדם ועצבנית בטירוף. הכל יצא על חבר שלי
ומזל שהוא מתעלם ממצבי הרוח שלי וזה לא עושה עליו רושם כי זה היה די מכוער. בד"כ יש שאריות של חלום שנמוגות לאיטן ואני יכולה לדעת אם החלום היה טוב או רע אבל הפעם אפילו לא היו שאריות פשוט התעוררתי בתחושה לא טובה.

מוּסקט

New member
אם היית מצליחה

להיות יותר ספציפית ולזהות את הרגשות שלך אולי הייתי יכולה לכתוב משהו. קשה לי להבין "עצבנית" כי אפשר לפרש עצבנות על רקע חרדה או על רקע כעס... וגם להגיד "התעוררתי בתחושה לא טובה" רק מתאר את התחושה אבל לא מזהה אותה.

סליחה מוסקט

לא התכוונתי שתפרשני. אין לי מושג מה הרגשתי והיה שילוב עם בעיה שידעתי עליה בעבודה כשהלכתי לישון ומאד הלחיצה אותי בבוקר. כמו ששלי אמרה זה יותר מתאים לשרשור קיטורים אבל נצל"שתי. אבל כרגיל תודה על ההתייחסות שלך. זה כבר עושה טוב
שבת שלום

הלילה היו לי חלומות רעים

ישנתי שינה טרופה והתעוררתי מוקדם, עצבנית ומדוכאת, בלי לזכור אף חלום ורק לדעת שהם היו מעצבנים ורעים. אחרי שהתעוררתי, עוצבנתי ודוכאתי עוד יותר, ובכלל יותר מדי מוקדם בבוקר בשביל הדברים האלה. אוף!
זה דווקא היה אמור להיות יום כזה מוצלח... לא נורא, אולי עוד יש סיכוי לשנות אותו. בוקר טוב לכולם!

למעלה