שרשור חלומות הזויים!

שרשור חלומות הזויים!

חלום שחלמתי היום... פריקי אוקי.. אני מצאתי עצמי במין מקום מוזר כזה.. כמו מקדש של שינטו הייתי עם מי כזו בנדנה ובבגדים יפניים מסורתיים (כמו שראיתי אצל מעיין) עם חגור פרוותית. ואז מישהי ג'ינג'ית עם קוקיות מציירת פנטגרם על הרצפה ומזמנת בוכטה של שדי גהנום, שנראים כמו פרחות מזן מפחיד למדי. אני אישהו משכנעת אותה להפוך את הפנטגרם, ומופיעים שם אינויאשה וכ"ו. אז טסובאקי רודפת אחרי עם כל מיני דברים שדומים לצעצועים של שיפו ואני מסתבכת בהם, הבנדנה נופלת, ואני מגלה אוזניים חתוליות ושהחגורה הפרוותית שלי היא בעצם שני זנבות חתול. אינוי עושה פרצוף מוזר, שיפו שולף את הפורפרה הזו שלו על טסובאקי היא מתה. אני ככך הוכלת לחסל את הבחורה הג'ינג'ית, ואז כל אלו שטעונות שהן רוצות לאנוס את אינוי מתנפלות עליו, הוא מחסל אותן, ומנשק את קגומה. סאשו חוגג, ומירוקו ככה "מה?! אף אחת לא באה אליי?!" נעם נכנעת ובאה אליו, רק שסאנגו חובטת במירוקו. אני בינתיים די עסוקה בלחסל צפרחות מפחידות למדי, והג'ינג'ית הופכת לקאגורה, שהופכת לנאראקו. אני נופלת, אינוי וקוגה רבים מי יהרוג את נאראקו, שנראה די נהנה לצטט לפאניגל ציטוטים מתוך "הפנתר הוורוד"... ואז אני מתעוררת זה היה חלום מוזר אפילו במושגים שלי

Kiku

New member
XDDDDDD

באמת מוזר! גם לי היה היום חלום שקשור לאינו... אני לא זוכרת אותו לחלוטין אבל היה איזשהו קטע שאינו היה אמור להילחם עם עוד מישהו... וזה היה בשביל לצלם סרט... אבל הם עשו את זה גם באמת... נראה לי אני וחברה שלי היינו שם... אבל אני לא בטוחה.ולפני זה אני ואינו ברחנו מהאיש השני... [אינו? בורח?!] והכל התרחש בבית ספר שלי. ובסוף הם נלחמו בקומה השנייה שאיכשהו נהייתה שם מרפסת כזאת בסגנון יפני... וזה כל מה שאני זוכרת... אני גרועה בלזכור חלומות

Trouble Girl

New member
שיואו זה לא פייר...

אני לא מצליחה להיכנס לצא'ט..): זה פשוט סיוט.. מעצבן.. *מעוצבנת.. לא להתקרב* חוץ מזה שלכולם יהיה לג-בעמור שמחחח:)

Omega Dark

New member
XDDDDDDD

אתם והחלומות שלכם.....אתם רואים יותר מדי אינויאשה....*עכשו אני נסקל ע"י כולם* בעצם, אי-אפשר שלא לראות יותר מדי....אז אתם מושפעים יותר מדי מסדרות....

MichelleLev

New member
...

נראה לי שלאטוב שהכנסתי לפורום את המושג "פנטגרם" או לפחות הזכרתי לכם אותו כדי שיהיו לכם חלומות כאלה... כאלה... "מיוחדים". זה מפחיד אפילו יותר מהחלום של נעמה עם הנבטים.

Yoley

New member
פעם אחת חלמתי...

אני לא זוכרת בדיוק את החלום כי הוא היה לפני בערך שבוע... אבל חלמתי שבמעלית של הבניין היה איזה מישהו שבמסגרת איזהשהו ניסוי צריך לירות בו חץ, ואחר כך להוציא את החץ, ואז לירות שוב פעם חץ וכו'... (לפי התוכן של החלום נראה שהמישהו הזה היה אינויאשה, כי קיקיו ירתה בו חץ, ואז קאגומה הוציאה את החץ והוא חזר לחיות... וכל פעם שיורים בו חץ הוא לא מת כי אפשר להוציא את החץ ואז הוא חוזר לחיים. וחוץ מזה, זה היה משהו בסגנון החיצים הקדושים של קאגומה.) ופעם אחת לא הספקתי בזמן לירות את החץ, אז רצתי במהירות אליו כדי לתקוע בו את החץ בלי לירות אותו בקשת, ואני לא זוכרת מה קרה אחר כך, אבל נראה לי שמישהו אחר הספיק לירות בזמן חץ... אחרי זה חלמתי חלום לגמרי אחר שלא קשור לאינויאשה... [חלמתי שהייתי צריכה לעבור דירה לבית אחר באיזו שכונת עוני בתל-אביב, והיו לי שם עוד שלושה אחים קטנים ומעצבנים שישנו בסלון, בעוד שאני הייתי צריכה לישון עם אחותי (שהיתה פחות נוראה בהשוואה לאחים ה'חדשים') באותה מיטה. ונורא התגעגעתי לבית הקודם שלי. וגם איכשהו בזמן שהוצאתי את המזוודה מהבאגאז' חשבתי על זה שאני יכולה לנסוע לבצפר הקודם שלי בלי שאף אחד ידע ולא ללכת לבצפר החדש.... חלום הזוי ביותר.
]

Fay Wood

New member
חלום ממש מוזר שחלמתי אתמול ../images/Emo168.gif

אני לא ממש זוכרת אותו... אבל ממה שאני זוכרת, אני הייתי שם, וגם פיי הייתה שם עם עוד מישהו/מישהי.. והיא נראתה ממש קטנה... וצווחנית ומעצבנת.... (פיי זאת הפיצול שלי, מה לא ידעתם?
) קיצר, הייתה לה משימה... אני לא זוכרת מה היא הייתה.. בעצם כמה משימות... אז אחרי שהיא הצליחה את הראשונה מישהו ענק שמן ומוזר הסביר לנו על המשימה השנייה שהייתה במזבלה (?!) ואז נכנסנו לאמבטיה שלי (הכל היה בבית שלי..) ואז... אמממ נראה לי נגמר.. או שהתעוררתי...
ספוקי... ועל חלום מהסוג הזה נאמר- WTF?!?!?

YuviChan

New member
נראה לי..

שהמישהי הקטנה והצווחנית והמעצבנת זאת אני רק שאני קצת מעצבנת וצווחנית וקטנה..

Fay Wood

New member
את יודעת- יכול להיות! ../images/Emo168.gif

כי היא הייתה נמוכה, עם שיער קצר וחלק!!! הגיוני לא? מאגניב חלמתי על יובי!! ^_^ טחחח למרות שקראתי לה פיי... טוב, אין שום סיכוי להבין את החלומות שלי... הם מתוסבכים כימעט כמוני *תיסכול*

PakoLina

New member
טוב..../images/Emo187.gif

זה היה ממש מזמן, ואני לא בטוחה שכתבתי אותו פה.. אבל וואטאבר
טוב, חלמתי שאני יושבת לי במטבח, ומכניסה פיצה של מעדנות לתנור. פתאום סאשי מופיע משום מקום ומרביץ לי עם מחברת, ואני צורחת : "אהההההה!" ואז אינו בא, מוציא את הפיצה החמה מהתנור ודוחף אותה לפרצוף של סאשי >.< ואז סאשי נמס לו, ואני מכניסה פיצה חדשה לתנור וחותכת ירקות לארוחת ערב משותפת עם אינו! -.-

מית צאן

New member
חחחחחחחחחח

נעם... הזויה יפייפיה שכמותך...
*סוגדת לך בכל מצב*
*גם אם זה חלום הזוי ומוזר...*
זה דווקא דיי מוזר... למה לא חלמת על הנזיר שטוף הזימה שלך
ואת בטוחה שזה היה פיצה ולא טוגנים
חח סתאם...

PakoLina

New member
להגיד לך למה?../images/Emo187.gif

כי זה היה מזמן.. עוד לפני שגיליתי את אהבתי אליו

מית צאן

New member
הלחום ההזוי שלי../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

אוקי זה התחיל בלילה שנרדמתי מאוד טוב... *מה
אני אף פ'ם לא מוותרת על פתיחה טובה
* אז אני הייתי במין חדר ארוך, עם מין כמו מנורות לבה ענקיות שבתוך כל מנורה הייתה דמות מאינויאשה, אני הסברתי לאמא שלי ולאחותי הקטנה מה תפקידה של כל דמות ומה היא עושה... כשהגעתי לאינויאשה עצרתי מולו והתבוננתי במבט אוהב...(כתבתי את זה רק בשביל הקטע...
) אז אני, אחותי ואמא שלי היינו בצד, ואינויאשה וקגומה נלחמו נגד קאגורה ומאחוריה היה נאראקו. קאגורה עשתה מין בועה ענקית וקגומה נלכדה בתוכה- אינויאשה צרח: "קגומהההה" וקאגורה לעגה לו... מתישהו אינויאשה צעק: "קגומה
תקווי חזק
" ואז הראו את קגו בתוך הבועה ואז היא חושבת: "אני מקווה שהחץ והקשת יהיו אצלי (המממ הם נפלו לה) ואני אצא מכאן
" (את המילים האחרונות היא צעקה). מפה אני לא זוכרת- אני רק זוכרת את אינויאשה מתישהו עושה את צלקת הרוח ואת קאגורה ונאראקו מתים... (סורי אני לא שולטת בחלומות שלי- אם הייתי שולטת בהם לא הייתי עושה את זה כדי שלא יסקלו אותי...)

../images/Emo12.gif

אני קיקיו רק שנארקו לא קיים ואז אינוי הופך לאנושי ואז אני ואינו ימתחתנים וקגומה מתפרצת באמצע ואני יורה בה חץ וצופה בה מדממת למוות ואז אני ואינוי נוסעים ברכב ואז נעם (שנראת כמו סאנגו) מציעה למירוקו שיעשה את ילדה והוא מסכים. וזייהו...

למעלה