OK הנה המתכון לקרמבל פטריות של אהרוני
קראמבל חצילים ועגבניות החומרים הדרושים: 2 חצילים בינוניים חתוכים לקוביות של 2 ס"מ שמן לטיגון עמוק 3 כפות שמן זית 1 בצל גדול, קצוץ גס 3 שיני שום קצוצות 2 כפות עלי תימין 24 עגבניות שרי 30 עלי בזיליקום 12 זיתי קלמטה קצוצים גס מלח, פלפל שחור גרוס 200 גרם גבינת פטה מפוררת גס לבצק: 150 גרם חמאה כוס וחצי קמח חצי כוס גבינת פרמז'ן מגוררת רבע כוס צנוברים קצוצים גס מלח, פלפל שחור גרוס אופן ההכנה: 1. מטגנים את קוביות החצילים בשמן עמוק עד שהם מזהיבים יפה. מסננים היטב ומספיגים בנייר מטבח. בגרסה הדיאטטית והבריאה יותר – אפשר לאפות את החצילים בתנור. 2. שמים את 3 כפות שמן הזית במחבת גדולה וכשהוא חם מטגנים בו את השום, הבצל והתימין כחמש דקות. 3. מערבבים בכלי חסין חום את החצילים, השום והבצל המטוגן בתימין. מוסיפים את עגבניות השרי, הבזיליקום, הזיתים והגבינה, מלח ופלפל בשכבה אחידה. 4. שמים במעבד מזון את החומרים לבצק ומערבלים לתערובת פירורית. מעבירים לקערה, מוסיפים את הצנוברים הקצוצים ומפוררים בידיים עוד שתי דקות. 5. מפזרים את התערובת הפירורית על הירקות בשכבה אחידה פחות או יותר. 6. אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות צלזסיוס כחצי שעה עד שפני הבצק שחומים יפה. קראמבל פטריות ואגוזים החומרים הדרושים: 3 כפות שמן זית 1 בצל גדול קצוץ דק 3 שיני שום קצוצות 6 עלי מרווה 2 סלסלות פטריות שמפינון טריות, מוצקות מאוד, חצויות 3 פטריות פורטבלו, חצויות, חתוכות לפרוסות בעובי כסנטימטר חצי כוס בינת אמנטל מגוררת גס שלושת רבעי כוס אגוזי מלך שבורים חצי כוס פטרוזיליה קצוצה גס 3 כפות פירורי לחם מלח, פלפל שחור גרוס לבצק: 150 גרם חמאה כוס וחצי קמח חצי כוס גבינת פרמז'ן מגוררת מלח, פלפל שחור גרוס אופן ההכנה: 1. שמים את השמן במחבת רחבה ומאדים בה את הבצל, השום והמרווה כשלוש דקות. 2. מוסיפים את שני סוגי הפטריות ומטגנים 3 דקות נוספות. 3. מעבירים את פטריות לכלי חסין חום. מערבבים עם הגבינה, האגוזים, הפטרוזליה ופירורי הלחם. 4. מעבדים את חומרי הבזק במעבד מזון לכלל תערובת פירורית. 5. מפזרים את התערובת הפירורית על הפטריות בשכבה אחידה, פחות או יותר. 6. אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות, במשך 30 דקות, עד שפני הבצק שחומים יפה. אני רואה שגם החצילים נכנס. אז מה טוב. (עשיתי העתק הדבק) עכשיו הקרמבל פלפלים: טיגנתי בצל גדול קצוץ גס, וכמה שיני שום פרוסות, בשמן זית. הוספתי פלפל אדום פלפל כתום ופלפל ירוק, חתוכים לקוביות. תיבלתי במלח פלפל ועשבי תיבול איטלקי. העברתי לתבנית חסינת חום, ופיזרתי מעל קווביות גבינת פטה כבשים. וגבינת חמד. את בצק הפירורים הכנתי כמות כפולה יחד עם הפטריות. וכאמור שמתי בו גם בוטנים קצוצים. (שלא כתוב אצל אהרוני) הקרמבל יצא קצת יותר רך ופחות קריספי, אז אולי גם כאן כדאי להוסיף לתערובת הפלפלים פרורי לחם כמו בפטריות.