שרשור חירום!

sok777

New member
שרשור חירום!

תשמעו זה כבר קצת בעייתי. הפורום ריק מדי, עלוב מדי, יבש מדי, מת מדי ופשוט חבל. מאז שליאור עזבה הכל פה ממש יבש ואין שום דבר חדש כמעט ואין פעילויות. צריך אנשים [מי מתנדב?] לקחת אחריות ולעשות פעילות פעם בשבוע או פעם ביום? אפשר כמה יחד.. אני מוכן לעשות אם מישהו יעזור לי. יאללה? כי אחרת פשוט נבקש שיסגרו את הפורום כי אין טעם שהוא יהיה פתוח מהודעות מלפני 5 ימים. סער

imri2

New member
אני יעזור. אנחנו צריכים בנוסף

לפינות חדשות גם לעשות פרסום לפורום כי אין מספיק אנשים שמגיבים בפורום. אפשר לעשות שירשורי תמונות, לנתח שירים, להכניס הומור.

LetThereBeLove

New member
אני אני!

אני יכולה. נגמרו לי כל המבחנים והדברים ולעשות.. אז יש לי מלא זמן פנוי, שאותו אני מנצלת, כמובן, על המחשב.

sok777

New member
אוקי אז ככה:

אז אני מציע ככה כמה דברים לעשות[ריונות שלי+שלכם]: לנתח שירים- משמעות של המילים, על מי נכתב השיר, מי כתב, האם יש לו משמעות נסתרת וכו'. 2-3 אנשים שיחליטו ביניהם מי ינתח מה. [עדיף לפי אלבומים]. לשרשר תמונות- כמו שליאור הייתה מביאה. תמונות ואומרת מה קורה שם או שאנחנו צריכים סתם להגיד מה הולך שם בדמיונינו הפרוע או כמו שהיה פעם אחת לכתוב על חולצתו של נואל וכד' [אפשר גם להעלות הופעה ולהגיד מה בדיוק כל אחד חשב או כל מיני דברים דומים]. צריכים 1-2 אנשים. משחק דירוג שירים- לקחת אלבום שלם או סינגל או דיסק הופעה או משהו בסגנון ולדרג את השירים שלו. כלומר- כל קובע מיקום של שיר [לפי מס' השירים באלבום] או נותן לו ניקוד. צריכים איש אחד. לארגן מפגש- לחשוב ולארגן מפגש. תאריך נוח לכולם ומבחינת חופשים וכאלו ולארגן כמו שצריך. צריכים פה 1-2 אנשים. עזרה בנגינה של אואזיס- כל מי שצריך עזרה בנגינה של שירים של אואזיס מוזמן לפתוח שרשור עם השאלה. ניתוח חבר להקה- לקחת חבר להקה ולכתוב סיפורים עליו, להביא ציטוטים, תמונות, דברים מצחיקים, עצובים, מריבות, שטויות, הסטוריה והכל על חבר הלהקה הזה. 1-5 אנשים. [אפשר 5 אנשים אחד על כל אחד]. אם יש לכם עוד רעיונות רק תציעו. בכל אופן מי שרוצה לקחת חלק באחד [או יותר] מהדברים פה למעלה שרק יגיד לי פה. אני אישית מוכן לקחת חלק במשוב של בעיות עם נגינה ואני גם יכין משחק של דירוג שירים.

YOasis

New member
אחלה רעיונות!!! ח"ח!!

אפשר גם לנסות לנתח שירים ולחשוב מה עבר להם בראש באותו זמן שהם כתבו את השירים... אני אחשוב על עוד דברים... אני מתארת לעצמי שלארגן מפגש יהיה קצת בעייה כי בחופש הגדול אנשים נוסעים למקומות... אבל אם הוא יהיה ממש בהתחלה (סביבות ה21-22) נראה לי שנצליח לסדר משהו... ואני אשמח לפתוח שיחה לדירוג השירים באלבום מהטוב ביותר לפחות טוב :)

למעלה