שרשור חיסונים

sela v

New member
שרשור חיסונים

מכיוון שהשאלה עולה פה כל מספר ימים. החלטתי לפתוח את השרשור הזה שאוכל אחרי זה לרכז את כל המרפאות בארץ שנותנות חיסונים לטיולים. אז כל מידע שיש לכם ועדיין לא מופיע בשרשור גם אם זה מרפאת המטיילים שליד המטייל בדיזנגוף סנטר יעזור אם מספרי טלפון. אם נותנים מחירים בטלפון שעות ועוד..

gregovihs

New member
מי יודע איזה חיסונים מקבלים בצבא?

שאני אדע לא לעשות... ואיזה חיסונים כדאי להוסיף לחבילה לד.אמריקה של מכבי ?

sela v

New member
אם אתה מקבל את החיסונים בארץ

הם כבר יודעים איזה חיסונים קיבלת בצבא. ההבדל היחידי זה אם היית חובש.

jeshu

New member
זה תלוי בתפקיד בגדול טטנוס - כולם,אבל תודא שקבלת. צהבת B - צוות רפואי בלבד - ורק מי שדאג על אחריותו לקבל את כל 3 הזריקות (או כמה שזה בימינו) זה תקף לו כחיסון. צהבת A - עובדי מזון (טבחים וכו') מקבלים.כל הקרביים מקבלים סוג אחר של חיסון לצהבת A שאינו בר תוקף לאחר הצבא (כי השפעתו נגמרת).

../images/Emo33.gifמרפאת למטייל בדיזינגוף סנטר

03-5259459 יש לקבוע תור מראש (זו אינה המלצה ,פשוט הייתי בהרצאה ורשמתי לי את הפרטים למקרה שאצטרך)

למבוטחי מכבי

חלק מהחיסונים (למשל טיפוס הבטן, קדחת צהובה, ולא זוכרת בדיוק מה עוד) אפשר לקנות במחיר מוזל בבית המרקחת של מכבי. לא ניסיתי בעצמי אבל זה כתוב באתר האינטרנט. לידיעתכם.

mrf06

New member
מרפאת משרד הבריאות ירושלים

היי, הייתי רק במרפאה אחת,מרפאת מטיילים של משרד הבריאות בירושלים ואני מאד ממליצה. הייתי די לחוצה (כן,אני מודה,פחדנית!) והם היו מאד מאד נחמדים,הרופא הסביר הכל,נתן מלא מידע כתוב והאחות היתה ממש חמודה. לגבי המחיר,לא יודעת אם זה נחשב טוב או לא,אבל יצא לי יחסית מאד מאד זול בזכות הקופת חולים. אז אני ממליצה-לשכת הבריאות המחוזית,ירושלים. רחוב יפו 86. פתוחים בימים א,ג,ה מהשעה 8:30 ועד 11:00.אין לי טלפון,מצטערת. רק בריאות

למעלה