שרשור חיוביD:

Fueled by ramen

New member
אהאהאהא!

דבר ראשון שרשור חיובי אמור להפתח ביום ראשון לא? דבר שני תלחצו על הקישור למטה זה אחת התמונותתתתתת הייתי חייבת תראו פיט עשה מייקאובר! הוא יותר חתיך ככה
סתם גייב עשה לו אין לי שמץ למהXD טוב, לנושא ראשון חברה שלי ישנה אצלי33333333> שני אין לי שמץ שלישי אין לי שמץ רביעי אין לי שמץ חמישי אין לי שמץ שישי אין לי שמץ שבת ו.....אין לי שמץD:

william beckett

New member
האמת ש...

האמת ששירשור חיובי זה בשישי בערב או בשבת כי מספרים על השבוע החיובי שהיהP: והתמונה הזאת נוראיתXD פיט לא היה יכול לעשות לעצמו פדיחה יותר גרוע מזאתXD

Fueled by ramen

New member
כותבים מה עושים בשבוע שיהיה

ואת צודקת, כולם אמרו שגייב כל כך עושה את זה יותר טוב D:

שילת צודקת.. שרשור חיובי צריך לפתוח ../images/Emo101.gif

ביום ראשון כי אז מספרים על השבוע שיהיה, לא השבוע שהיה. וביום שישי פותחים סיכום שבועי שבו מספרים על השבוע שהיה :) מצטערת שלא פתחתי את השרשור חיובי, פשוט אני עמוסה עם החתונה של אחותי

william beckett

New member
נו פסדר

היתבלבלתי קצת למרות שזה לא משנה אם פתחתי את זה בשישי כי אפשר לספר חיובי גם על השבוע שהיה^^

HandsStainedRed

New member
אני אכתוב את השבוע שיהיה

כי זה שהיה הייתי כלללל היום בבית. ראשון: אולי סופרלנד D: שני: אם לא ביום ראשון סופרלנד אז שני D: אם כן ביום ראשון אז שני ים או בנק. שלישי: אם לא סופרלנד ולא ים בשני אז ים בשלישי <: רביעי: הופעה של דוקטור קספרררררר! DD: חמישי: ואוו אין לי שמץ. שישי: גם. ניראה כבר... אולי שוק... שבת: להישאר בבית לישון D:

למעלה