שרשור חיובי

nOway1

New member
שרשור חיובי נהרס!!

הוחלף בנושא ...."בגרות האנגלית" כל הכבוד!

LiorShap

New member
זו את! הכל באשמתך!

אם רק לא היית מזכירה את הבגרות הארורה ביום שני! חח סתם סתם. חכו מי יודע,אולי אחרי הבגרות ביום שני,אחרי שלכולנו יילך מצויין,זה באמת יהיה חיובי! חוץ מזה מור,בתור המכשפה של הפורום,את לא יכולה אולי לרקוח לנו איזשהו שיקוי להצליח במבחן??

../images/Emo10.gif אנשים פה אוהבים לגרום לי לבכות..

ליאור תזהר.. אתה לא יודע מה קורה כשמעצבנים אותי
(אני מתעצבנת) -הכל יהיה טוב בעזרת השם,יתברך שמו..
(ככה אומרים?) ומשפט לסיכום באנגלית באויירת הבגרות.. - i am will hope that will be good

eshkolit32

New member
לאור העובדה

שיש כאן חברות וחברים דתיים היתי מציעה להימנע מאמירות כמו "איך אתם מבקשים עזרה ממישהו שלא קיים"... אני מבקשת שנכבד כולנו אחד את האמונה של השני.

A GIFT OF LOVE

New member
אמממ

עד סוף שבוע או שבוע מעכשיו? אני יעשה רשימה עד סוף שבוע כי אני קצת הרבה עצלנית... טוב, חמישי- אני אתקשר לבית לראות שהכל בסדר, מה שלא עשיתי מתחילת שבוע... שישי- אבא מגיע אלי ומביא אוכל טעים של אבא ושל בית! שבת- אמממ לא אוהבת סופי שבוע, הם גורמים לי להרגשה רעה אבל בכל אופן- שבת של מנוחה... אולי אני אשיג גם ספר טוב להפיג את השעמום השבתי.. וואלה? יש קצת דברים נחמדים באופק. איזה יופי! אז יום ראישון זה שבוע חדש, דף חלק ו.. תקווה... תודה שנתתם לי לשים לב לכל הדברים הטובים, זה ממש משפר את מצב הרוח! תודה!

nOway1

New member
ספר זה דבר טוב !!

כיש שעמום ... אני מצייר ו את קוראת ספר איזה ספר את קונא?! ושיהיה לך סוף שבוע טוב !

A GIFT OF LOVE

New member
תודה על ההתענינות

אני עדיין לא יודעת אם אני קונה, בינתיים אני חושבת שהשאיל או משהו כזה... ציור זה גם תחביב נחמד, רק שאני שומרת שבת. אתה מצייר דמויות? ספר לי על זה..

אוי הלוואי שהייתי יודעת לצייר

כאילו מה זה לדעת? כל אחד יודע..אבל בסיסי כזה.. הייתי רוצה לדעת במיוחד לצייר אנשים ,חח רק המחשבה על זה עושה לי כאב ראש..

למעלה