שרשור חיובי

LiorShap

New member
שרשור חיובי

ראיתי את זה בכמה פורומים אז אמרתי לעצמי אולי נביא את זה לכאן... בקיצור הרעיון של השרשור כשמו כן הוא,כל אחד רושם לפחות דבר טוב אחד [בתקווה שיהיו יותר] בכל יום שמצפה לו בשבוע הקרוב! יום שלישי- יום רביעי- יום חמישי- יום שישי- יום שבת- יום ראשון- יום שני- כולם להשתתף

nOway1

New member
זה מעניין ! מאוד !../images/Emo140.gif

שלישי : למצוא דירה ! רביעי: יום נעים בלי בכי
חמישי: שיהיה יום לבן טהור ... שיש: להדליק נר ב...שלווה ו בשקט בלי בעיות שבת : שיהיה שבת שלום ! תודה לך על הרעיון ! מאוד אהבתי

eshkolit32

New member
עונה

שלישי - ישנה עד מאוחר יחסית (תמיד טוב). רביעי - זה יום לפני תחילת סוף השבוע
חמישי - מסיימת לעבוד בחמש ולא בשבע; וגם יש לי חגיגה בעבודה. שישי - לנוח לישון ולהירגע, לעשות הליכה בים, להקשיב למוסיקה, לראות דברים נחמדים בטלוזיה, לפגוש חברות. שבת - להיפטר מהעבודה האחרונה שיש לי להגיש בקורס באינגלז; לעשות הליכה בים. ראשון - שבוע חדש בפתח. שני - רחוק ממני נורא. עוד נראה בהמשך...

אממ

יום ג'-יהיה לי זמן קצת עם אבא,למרות שזה בשביל סידורים יום ד'-מתעוררת מאוחר יחסית יום שישי-יום שישי זה מספיק יום שבת-יום שבת חח יום א- טוב זה יום מלחיץ,זה לא פייר יום ב אחה"צ- סופסוף אני אסיים עם הבגרות באנגלית (בתקווה שילך לי טוב ואני לא אהיה בבאסה)

LiorShap

New member
היי גם לי יש בגרות באנגלית ביום שני!

שיהיה לך בהצלחה! איזה שאלון את עושה? אני השנה את E ושנה הבאה את F וG

nOway1

New member
בהצלחה לכם !

good luck תאכלו הרבה
לפני המבחן זב עוזר מאוד !!

כן זה עוזר לעלות עוד כמה קילו ../images/Emo4.gif

אני אסתפק בקפה להתעוררות אני עושה G ו-F חח מחצית שעברה עשיתי E

nOway1

New member
זה טוב מאוד !!

F ו G נשמע מצוין ... מה ...למה אתה רוצה להמשיך לתרגום .. אני עשיתי עד E ו מספיק ..

shirli6

New member
גם אני גם אני גם אני!

גם אני עושה את E ביום שני! אוי, כמה התרגשות מבגרות באנגלית... בהצלחה לכולנו!

חיחיחי תראו

איך משרשור חיובי ,הרסנו אותו.. נראה לך שאני אזכור משהו? 5 שעות של מבחן ..אני מקווה שיהיה לי כוח ואני לא אחפף רק בשביל לסיים עם זה..

למעלה