שרשור חיובי

Black Balloon

New member
שרשור חיובי ../images/Emo42.gif

ספרו על הדברים הטובים שיקרו לכם השבוע! D:

Black Balloon

New member
../images/Emo42.gif

יום ראשון- תגבור במתמטיקה. יום שני- מתמטיקה. יום שלישי- מתמטיקה. יום רביעי- מועד ב'. יום חמישי- סופסוף חופש! יום שישי- לא יודעת. יום שבת- לא יודעת. מרתק משהו. |:

crzy4u

New member
שלי

יום ראשון- ללמוד למתמטיקה יום שני- כנ"ל יום שלישי- כנ"ל יום רביעי- מועד ב' במתמטיקה, בערב כנס מתגייסים עירוני (יהיה נחמד, נראה לי) יום חמישי- מסיבת גיוס לידידים שלי יום שישי- בבוקר עובדת, אח"כ לא יודעת יום שבת- שבת!

AvIv AV

New member
שלי

יום ראשון- עבודה יום שני-נסיעה לסינימה סיטי יום שלישי- לילה לבן יום רביעי-שוב עבודה יום חמישי-אני אולי עוסה ביביסיטר יום שישי-ארוכת ערב "חגיגית" בחדר אוכל יום שבת-יום שבת זה תמיד טוב P=

Deadly Whisper

New member
../images/Emo3.gif

יום ראשון- קניון..אח"כ הולכת לחברה לראות סרט עם כמה אנשים נחמדים. D: בערב שידור חוזר של האוס.
יום שני- בריכה. יום שלישי- יום הולדת לחברה.
יום רביעי- בריכה. יום חמישי- סרט אצל ידיד. וההוא בא!!!
יום שישי- לאדעת. יום שבת- בריכה.

fashasha

New member
../images/Emo4.gif

יום ראשון - דכאון + עבודה. יום שני - כנ"ל. יום שלישי - כנ"ל. יום רביעי - כנ"ל. יום חמישי - שינוי קטן. דכאון + עבודה + ספארי לילה. יום שישי - רק דכאון, אולי קצת אלכוהול. יום שבת - הרבה דכאון.

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifהממ...

ראשון- כלום, בעיקר. אריזות וכאלו. שני- מתא"ן
|מרוגש| שלישי- כנ"ל רביעי- כנ"ל חמישי- כנ"ל שישי- חוזרים ממתא"ן. ^_^ שבת- חג מחזור של י"בניקים... וזהו. וואוו, חיי מלאים בריגושים. |מגלגל|

corala

New member
../images/Emo103.gifאם השבוע הזה הולך להיות

חיובי בכללו. ננסה. יום ראשון- חזרתי מחופשה באשדוד עם משפחה, שזה היה די מגניב
יום שני- מסיבת הפתעה לאורין, חברה שלי, וסרט בערב. יום שלישי- אין ממש, כנראה אפתור תרגילים במתמטיקה ואתנחל אצל אבי. יום רביעי- עוד תרגילים במתמטיקה. יום חמישי- מפגש קורס בהרצליה בים, חוף הנכים. יום שישי- מרתון של גראוויטישן, אם לא יהיה לי כאב ראש. יום שבת- עוד מרתון, הפעם של מתמטיקה, והתנחלות אצל סיון. אה, ורציתי לומר משהו לא קשור
בימים שישי, שבת וראשון שהיתי בבניין בקומה הרביעית, וכל פעם שיצאתי וחזרתי מהבניין עליתי במעלית
ככה שיצא שעליתי הרבה פעמים במעלית
ולא הרגשתי כלום

na no da

New member
זה מוזר לי כי...../images/Emo168.gif

כשאני עולה במעלית כמה פעמים אני עלולה ככה בטעות להקיא...

corala

New member
../images/Emo103.gifכן, יש גם את זה.

ויש גם קלאוסטרופוביות למיניהן.

למעלה