שרשור חיובי

Black Balloon

New member
שרשור חיובי ../images/Emo42.gif

ספרו על הדברים הטובים שיקרו לכם השבוע! יום ראשון- יום שני- יום שלישי- יום רביעי- יום חמישי- יום שישי- יום שבת- שבוע טוב

Black Balloon

New member
השבוע שלי ../images/Emo194.gif

יום ראשון- חופש. ללמוד למתמטיקה, ובערב אולי ים ^^~ יום שני- בגרות במתמטיקה
יום שלישי- אין לי מושג.. בטח להתכונן ללשון
יום רביעי- לשון
יום חמישי- חופש יום שישי- חופש יום שבת- חופש בע ~~

Duo Maxwell

New member
עונה ^^

יום ראשון- אני אכין עוגה עם סבתא שלי. יום שני- יום העשרה והפנינג שבועות מעפן אחר הצהריים XD יום שלישי- שום דבר אופטימי יום רביעי- יום הורים! ^^ יום חמישי- חופש! יום שישי- אני הולכת לחרופ D= יום שבת- כנ"ל.

crzy4u

New member
שלי...

יום ראשון- הדרכה לעבודה יום שני- בגרות במתמטיקה (אחרונה בחיים!) יום שלישי- בבוקר ללמוד קצת לספרות (יש תגבור), צהריים עבודה. יום רביעי- כנ"ל יום חמישי- עבודה ואחה"צ ספרות יום שישי- ספרות יום שבת- ספרות

AvIv AV

New member
שלי

יום ראשון-אין שום דבר טוב יום שני-אני ישנה בפנימיה יום שלישי-גם אין שום דבר טוב... יום רביעי-יש נימלטים יום חמישי-אני שוב ישנה בפנימיה יום שישי-יום קצר יום שבת-לא לומדים

inbal287

New member
נראה לי שזה יהיה שבוע נחמד../images/Emo9.gif

יום ראשון- קצת להתכונן למתמטיקה... אממ זהו חוצמזה יום שני- בגרות במתמטיקה, וזהו עם הקקי הזה לכל החיים! יום שלישי- יו. איזה כיף! לא צריך ללמוד לשומדבר!!!! יום רביעי- כנ"ל
יום חמישי- כנ"ל
!!!
יום שישי- פיתוח קול על הבוקר יום שבת- ליודעת
שבוע מקסים לכולם

crzy4u

New member
בהצלחה במתמטיקה! ../images/Emo13.gif

איך זה שאת מסיימת את זה בי"א?

So like a rose

New member
אני:)

יום ראשון-מבחן במתמטיקה. יום שני-עוד אחד. [ אני לא עושה בגרות השנה..בי"א רק.] יום שלישי- לימודים. יום רביעי-לימודים. יום חמישי-חופש:) וים בערב. יום שישי-חופש:) יום שבת- כנ"ל. חיובי? פחות או יותר.

למעלה