שרשור חיובי :)

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי :) ../images/Emo42.gif

מצטערת על האיחור, פשוט אתמול לא הייתי כל היום בבית! אז.. שבוע חדש מתחיל [התחיל, למען האמת], השגרה בשיאה ולכן זהו בדיוק הזמן לנסות למצוא את הדברים החיוביים השבוע. שנתחיל?
ראשון- היה יום קל וקצר יחסית ^^
שני- יום לא ממש חיובי בגלל התאריך העברי, אבל מבחינת לימודים הוא נחמד.
שלישי-יש טיול שנתי לאיזו שכבה, אז שלוש מורות שמלמדות אותי נוסעות. בקיצור- אני לומדת ביום הזה רק שעתיים. אולי אני בכלל לא אבוא P:
רביעי- יש לנו איזה משהו על הצבא ^^ בקיצור, עוד יום בלי ביצפר ^^
חמישי- יום בלי מבחנים זה תמיד טוב ^^
שישי- אולי הופעה של אפרת גוש. יעל

../images/Emo110.gifיאאי

שבוע נחמדי..
ראשון- אין משהו רע, אז זה כבר חיובי:)
שני- אני לא הולכת לבצפר^_^ היה לי ראיון למודיעין.. היה נחמד מאוד:) זה שריאיין אותי הוא אבא של חניכים בצופים אז התחלתי לדבר איתו על זה והיה כיףףףף
שלישי- אין משהו מיוחד.. מקווה שהיום הזה יעבור מהר וזהו..
רביעי- יש ישיבת צוות, אנחנו מתכננים מסיבת חורף מאגניבה:)
חמישי-סמינר גשר
שישי- -"-
שבת- -"- אני מקווה שבאמת הסמינר הזה יהיה כיפי, לא פלצני מידי ולא חפרני מידי, זה של נוער חילוני עם נוער דתי אז יהיה מעניין:) אבל זה בנים-בנות בנפרד אז נקווה שאני לא אסבול מלראות יותר מידי ר-ק בנות:S וזהו:) שבוע טוב שיהיה לכם..

..

ראשון-אין שיעורים. פעם ראשונה השנה. שני-לא למדנו כל היום. שלישי-השתחררנו מוקדם! וקיבלתי ציונים אחלה בחלה. רביעי-באה לחברה. חמישי-נוסעת לירושלים!יאא. שישי-כנראה סינימה סיטי. שבת-חופש. שבוע טוב אנשים.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

אז. ראשון- הייתי חולה שני- הייתי חולה, וקטפתי פרחים לשי אבל הוא לא הגיע, אז הבאתי לו לבית. שלישי- הממ, עודלא נגמר, אבל היה כיף בבית הספר ^^ רביעי- מקווה שאנוח/ אראה את סיגל/את אפרת חמישי- מתוכנן לי יום של שינה, האמת. שישי- בא לי לנסוע לת"א עם שימי, מקווה שיצא לפועל. אה, ולאבא יש יומהולדת P: שבת- לישווןן ^^

למעלה