שרשור חיובי ^^

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי ^^ ../images/Emo42.gif

כן, כן, עבר לו עוד שבוע! הזמן עובר כ"כ מהר! אז שוב אתם מוזמנים לכתוב על כל הדברים החיוביים שהולכים לקרות לכם בשבוע הקרוב :)
ראשון- סתם יום. אבל אין מבחנים, אין בחנים, אז למי אכפת? P:
שני- סתם יום P:
שלישי- עוד 4 חודשים אני בת 18 ^^
רביעי- סתם יום ^^
חמישי- הופעה של הלהקה של רן לוי
שישי- אולי יוני [וערן צור] בפסטיבל הפסנתר P:
שבת- העצרת הגדולה בכיכר רבין. יעל

שלי!

ראשון-עבודה ואח"כ הצגה!!! ("עקר בית!"-מומלצת בחום!!!!!) שני-עבודה שלישי-עבודה רביעי-אורטודנט (לא נשמע הכי חיובי אבל עוד חודש זה נגמר!) חמישי-עבודה שישי-עבודה. שבת-נחים קצת... שבוע מעולה לכוווולם!!!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo42.gif

יום ראשון- אני יוצאת לגדנ"ע יום שני- גדנ"ע יום שלישי- גדנ"ע יום רביעי- גדנ"ע יום חמישי- חוזרת מהגדנ"ע. אנחנו חוזרים בצהריים אז אם יהיה לי כוח אני אלך להפוך על הפוך P: יום שישי- יום חופש. אולי פיקניק יומולדת לחברה. אולי הופעה של דן תורן ומאור כהן באשדוד [אם יהיה לי עם מי ללכת :X] יום שבת- חופש P: אנצל הודעה זו להיפרד מכם ל- 4 וחצי הימים הקרובים. אתגעגע

GalitLondon

New member
../images/Emo13.gif

ראשון- נוסעת לירושלים שני- טיול בת"א שלישי- לא יודעת.. רביעי- יום ראשון ללימודים בוינגייט!!! הולכים לקרוע אותי.. חמישי- לנוח שישי- לא יודעת אם אני אצא שבת- לישון כרגיל... שיהיה לכם שבוע מקסים!

firbi

New member
גליתו'שששש!../images/Emo68.gif

מותק.שיהיה לך המון בהצלחה בלימודים ואל תפחדי קשה יש רק בלחם (נדוש אבל נכון) את תצליחי ותהיי הכי טובה שם!!! אני מחזיקה לך אצבעות...!
שבוע מצויין לך ולכולם הדבר הכי חיובי שיקרה לי השבוע זה שאני יוצאת הבייתה לעוד שבת! (מגיע לי סגרתי שתיים ברצף) אוהבת את כולכם...!!!! אלה

GalitLondon

New member
../images/Emo6.gif

תודה רבה אלה!! אני קצת מתרגשת.. לא רציני יהיה טוב!!

•No¥a•

New member
\:

ראשון- היה יכול להיות חיובי, אבל בגלל בנאדם מסוים הוא כבר לא \: שני- שומדבר שלישי- פעולות רביעי- כלום חמישי- שומדבר שישי- חופש שבת- כנ"ל.

p p p o o o

New member
חיובי? לא כזה.....:|

ראשון - יום עיון בבית חולים [ככה זה שמרחיבים סוציולוגיה
] , עם ידידה לומדים וכאלה שני - מבחן בספרות שלישי - בצפר , בשבט רביעי - מבחן בתנ"ך , בשבט - שיכת שכבה חמישי - בצפר , לומד למבחן במתמטיקה בראשון שישי + שבת - [התבטל הטיול של הצופים] מישו אמר חרישה למתמטיקה + היסטוריה?! בכלל לא חיובי האמת. :\ לא נורא , נעבור את זה.

red butterfly

New member
:)

ראשון- למדתי למתמטיקה. אפשר להגיד. P: שני- מבחן במתמטיקה.. שלישי- יום עם 3 שעות היסטוריה לא יכול להיות חיובי
רביעי- סתם יום חמישי- ללמוד לתנ"ך :| שישי- מבחן בתנ"ך שבת- אולי אני אלך לעצרת..

למעלה