שרשור חיובי :)))

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי :))) ../images/Emo42.gif

טוב, אז הגיע הזמן לחזור לשגרה, לצערנו. מתי חנוכה?!
ראשון- יום לא נורא במיוחד...
שני- כנ"ל
שלישי- אנחנו מצלמים איזו תוכנית לערוץ המקומי, וזה בטח יהיה בזמן ביצפר P:
רביעי- סתם יום תקוע :X
חמישי- סתם יום P:
שישי- אולי הופעה של נעם רותם. וחוץ מזה, זה לא יום חיובי במיוחד :X
שבת- שבת זה תמיד טוב! יעל

moshit1

New member
חיובי? נחפש...

ראשון- קונה אחרי בצפר עם אמא סווטשרטים גדולים לבצפר, ואח''כ הולכת אל חברה ומשם ל''מסיבה''... (ויש באותו יום גם מבחן) שני- <> שלישי- נקמה מתוקה במישהו. (שיעור פרטי בלשון,אוווח. ומבחן במתמטיקה)) רביעי- פגישה ראשונה למחויבות אישית ואצל חברה טובה. חמישי- כבר מתחילים להכנס לסופ''ש. שישי- לומדים 4 שעות ומחר לא לומדים...^_^. נמ?.

daveScorpions

New member
../images/Emo42.gif ירושלים../images/Emo70.gif

ראשון ירושלים - קורס יוניקס באוניברסיטה העברית, אם יהיה מזל אני אפגוש את ידידה שלי מירושלים
שני ירושלים - קורס יוניקס באוניברסיטה העברית, אם יהיה מזל אני אפגוש את ידידה שלי מירושלים שלא ראיתי עד כה...
שלישי ירושלים - קורס יוניקס באוניברסיטה העברית, אם יהיה מזל אני אפגוש את ידידה שלי מירושלים שלא ראיתי עד כה...
רביעי ירושלים - קורס יוניקס באוניברסיטה העברית, אם יהיה מזל אני אפגוש את ידידה שלי מירושלים שלא ראיתי עד כה...
חמישי ירושלים - נגמר הקורס
שישי-שבת חופש

התעוררתי על רגל ימין, הכל חיובי

ראשון- בצפר, חוג, ללמוד לאנגלית. שני- בצפר, ללמוד לאנגלית. אני אהיה בתל אביב גם שלישי- בהצלחה באנגלית!!! בצפר עד 4, עבודההה עד הלילה. רביעי- בצפר, ללמוד למתמטיקה... חמישי- בהצלחה במתמטיקה!!! עבודה.. שישי- בצפר, עבודה אולי***, לישון ולצאת שבת- לנוח, חברים, סבא טס לאמריקה. שוב.

למעלה