שרשור חיובי ^^

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי ^^ ../images/Emo42.gif

עוד שבוע חלף לו במהירות ^^ אתם כבר יודעים מה לעשות :)
ראשון- אולי אני אסע לת"א, למרות שאני בספק רב P:
שני- חופש
שלישי- חופש, אולי הופעה של קספר, למרות שאני בספק רב :\\\\\\
רביעי- חופש.
חמישי- חו"ל
שישי- חו"ל
שבת- חו"ל יעל

daveScorpions

New member
../images/Emo127.gif

אני אסכם הכל בזה ש-חופש
אין לי תוכניות חוץ מאולי יום חמישי לסוע לתל אביב ואולי גם בראשון

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo9.gif

יום ראשון- יום קצר יחסית במערכת, אין אנגלית ובערב אני בהפוך על הפוך ששם יעבירו סדנה על עבודה וזה ממש חיוני לי כי אני נואשת לאחת כזאת ;[ יום שני- חופש!!! בערב סוכה ^^ יום שלישי- חופש!!! כנראה אני נוסעת עם המשפחה לקיסריה
יום רביעי- חופש!!! ואולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אני אוכל ללכת להופעה של יוני בלוך במיטש... אני ממש מקווה שכן ;[ יום חמישי- חופש!!! בערב אני בהפוך על הפוך ואחר כך או שאני הולכת למסיבת יומולדת של חברה או שאני הולכת להופעה שיש של כמה להקות פה באשדוד. יום שישי- חופש!!! יום שבת- חופש!!! בערב אני עושה מסיבת יומולדת

BananushkA

New member
שבוע טוב

יום ראשון - חופש, הולכים לספריה לעשות עבודה יום שני - חופש, ארוחה אצל דודה, אוכל טוב יום שלישי - חופש, הולכים לשוק לקנות חולצות מטאליסטיות וגזעיות
יום רביעי - חופש יום חמישי - חופש יום שישי - חופש יום שבת - חופש

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

ראשון- כפ''ס שני- כפ''ס אצל חברה שלישי- קספר בכפ''ש רביעי- מפגש פורום כנראה [?] חמישי- מפגש פורום שישי- כפ''ס שבת- שבת יום מנוחה. ש.ב ועבודות כנראה ומי יודע במשך השבוע עגיל בלשון וללכת לישון אצל חברה שגרה רחוק

..

ראשון-רופא+פלאפל(חופש) שני-חופש שלישי-ים(חופש) רביעי-ת"א(חופש) חמישי-מחנה(חופש) שישי-מחנה(חופש) שבת-חופש.

../images/Emo110.gifוול..

ראשון- היה אמור להיות לי יום כיף עם ידיד שלי אבל משום מה לא נראה לי שזה באמת יתבצע.. ויש משחק הדגל משהו שאמור להיות די מטורף כזה.. של השכב"ג, אבל לא יודעת אם יהיה לי כח לזה.. שני- חברה שלי חוזרת!! שלישי- פסטיבל הסרטים נפתח אז יש דוכנים וזה.. רביעי- אולי אני פוגשת מישהו מאשקלון וחוץ מזה יש הקרנה של מטאליק בלוז חינם:) חמישי- הפעם הקרנה של בריג'יט ג'ונס, וחברה אחרת חוזרת מאילת.. שישי- הקרנה של תפוס ת'כריש ואהבה קולומביאנית, הופעה של מפגשים ברכס וגאיה:) ויש העשרה למדריכים שאני ועוד כמה אמורות לכתוב:S שבת- הקרנה של ספיידרמן 2, לא יודעת אם אני אלך לזה.. ויש פעולת שכב"ג:) לא יודעת לכמה סרטים אני אלך באמת.. נראה במידת השיעמום=] אבל אני בטח אהיה פול בדוכנים..

Eloola

New member
שטות. טנהנה.

"אנ'לא ציפיתי, שכל הלילה 'ני ארקוד. אבל סוליקו לא נתנו לי לעמוד, לא לא אנ'לא ציפיתי"... מה יש לי עם זה, קיבינימט. שבת- תל אביב. ראשון- חופש. חופש. חופש. יותר מזה? שני- ערב חג וכאלה. שלישי- כל המישפוחה אצלנו. רביעי- בעפולה עם בחיר ליבי. חמישי- כנראה איזו טיולון קטנטן. שישי- המממ, זה שישי. שבת- איכס. המ, אין לדעת.

למעלה