שרשור חיובי! =+=

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי! =+= ../images/Emo42.gif

זהו, שגרת ביצפר לרובנו. בכל זאת- נסו למצוא דברים חיוביים השבוע :)
יום ראשון- יהיה טוב :X
יום שני- תקשורת מעשית שזה כיף -_-
יום שלישי- יום בלי קורס פסיכומטרי זה תמיד טוב -_- [+הופעה של דניאל קורן שאני לא הולכת אליה :(]
יום רביעי- ארררר, אמממ, יהיה טוב :X
יום חמישי- יום קל בלי פסיכומטרי זה תמיד טוב -_-
יום שישי- יום לימודים קצר ואז הסופ"ש מתחיל -_-
יום שבת- יום חופש =+= יעל

ס ט י י ק

New member
../images/Emo9.gif

ראשון-מדידות לגשר:\ שני-לאדעת...לקנות בגדים או משו שלישי-ללמוד למבחן במתמטיקה רביעי-כנ"ל חמישי-מבחן במתמטיקה
שישי-נראה כבר.. שבת-לישון

red butterfly

New member
../images/Emo13.gif

ראשון- יום קצר בביצפר ואחרי זה אני נוסעת לת"א.. ובערב יש לי שיעור גיטרה. :) שני- עוד יום די קצר בביצפר ובערב בר מצווה לאח של חברה שלי. שלישי- עוד יום די קצר
ואולי אני אלך למקום שאני מתנדבת בו. רביעי- היום הכי ארוך בשבוע
ואאל"ט יש מבחן באנגלית. חמישי- כלום. שישי- יום קצרצר בביצפר. שבת- בינתיים כלום.

שומדבר חיובי!

ראשון-בצפר שני-בצפר שלישי-בצפר רביעי-בצפר חמישי-בצפר שישי+שבת-לישון!

p p p o o o

New member
השבוע הבאמת ראשון ללימודים...:|

ראשון - בצפר , יום עבודה , העשרה שני - בצפר , ישב"צ שלישי - בצפר , יו"פ רביעי - בצפר חמישי - בצפר שישי - בצפר [בוקריפוקט:|] שבוע טוב לכולם...:]

GalitLondon

New member
../images/Emo176.gif

ראשון- נוסעת לת"א עם אמא.. להחזיר את דודה שלי מניו יורק לשדה תעופה. שני- ללכת לקוסמטיקאית. שלישי- לא ידוע. רביעי- טיול לת"א. חמישי- אצל חבר שלי. שישי- עדיין שם.. נצא אולי. שבת- כנ"ל.

•No¥a•

New member
...

ראשון- כלום >: שני- יום קצר <: שלישי- אני מניחה שכלום >: רביעי- חברה באה אליי אחרי שנים שהיא לא הייתה אצלי <: חמישי- ממ.. יום קצר <: שישי- חופש!!111 שבת- לישון

IriSova

New member
:)

יום ראשון-לימודים,כושר יןם שני-לימודים,להקה יום שלישי-נוסעת עם חברה לקנות בגדים יום רביעי-כלום יום חמישי-נוסעת לאילת עד יום ראשון:)) שבוע טוב לכולם

נצל"ש דחוף!!!!

אני עושה עבודה על שירי מחאה ברדיו, ורציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על שירי מחאה של נמרוד שיקל, גם מימי רשימת שיקלר, נגד כל דבר, חברתי, פוליטי, מדיני, דתי, כלכלי, וכו'... אם יש כאלה בכלל. ואם יש דרך ליצור קשר עם נמרוד לשם ראיון... אשמח מאוד לתשובות!!!

red butterfly

New member
אממ..

"מישהו חשוב", "תוויות". ונימרוד כותב פה מדי פעם אז את יכולה לשלוח לו מסר.

shani1333

New member
בא לי

ראשון- היה בצפר שני- היה בצפר וישיבת צוות ראשונה:] שלישי- בצפר רביעי- בצפר חמישי- בצפר ובערב הופעה של כוכב נולד [תסמו, יש לי כרטיסים חינם ואני רק מלווה את אחותי כי אני אחות טובה.. כןכן.] שישי- בצפר- חרא עשו לנו השלמות בגלל הגשר שעושים ביום כיפור וסוכות אה וישיבת בוגרים לקראת ההפנינג פתיחת שנה שבת- הפנינג פתיחת שנה

למעלה