שרשור חיובי ^^

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי ^^ ../images/Emo42.gif

כדי לכפר על הפתיחה המאוחרת של הש"ח בשבוע שעבר וסתם כי בערב אני אהיה עסוקה, השבוע הש"ח ייפתח דווקא מוקדם מהרגיל. אז, כמו תמיד, אתם מוזמנים לספר על הדברים החיוביים שיקרו לכם השבוע [השבוע זה חשוב במיוחד, לאור העובדה שזה ה.. שבוע האחרון של החופש :(]. אז בכל זאת, תתאמצו ותנסו למצוא לפחות דבר חיובי אחד שיקרה לכם השבוע! בהצלחה!
ראשון- יום לא ממש חיובי :X גם מבחן בקורס פסיכומטרי וגם פרק אחרון של טלנובלה בע"מ :(
שני- כל יום בלי פסיכומטרי הוא יום חיובי -_-
שלישי- יום שאפשר להרגיש בו ניצוצות אחרונים של חופש P:
רביעי- כל יום בלי פסיכומטרי הוא יום חיובי -_-
חמישי- אוקי, זה היום שכמובן נראה לכולנו [רובנו] הכי שלילי השבוע. אז אני מבקשת להתאמץ וכן לנסות לחשוב על משהו חיובי שהולך לקרות בו! מתחילה שנת הלימודים האחרונה שלי בביצפר P: [למרות שגם זה לא לגמרי חיובי :X]
שישי- סופ"ש מתחיל -_-
שבת- יום חופש =+= יעל

McBlack

New member
mine../images/Emo26.gif

ראשון - בצפר+אולי חברה באה+טלנובלה בע"מ שני - בצפר שלישי - בצפר רביעי - בצפר חמישי - בצפר+אולי החבר בא
שישי - החבר עדיין אצלי (^_^) שבת - החבר עדיין אצלי ונמממ זהו

GalitLondon

New member
../images/Emo27.gif

ראשון- נסיעה חזרה הביתה לצפון. שני- לקנות בגדים וחתונה של בת דודה שלי בערב. שלישי- סתם יום קיץ חמים. רביעי- הופעה של נימרוד שיקלר בקיוג'ה.
חמישי- אולי מועדון.. שישי- נצא בערב לנהריה או משהו.. שבת- סתם יום שמש.

קספר4

New member
וואי זה בכל מקום :X

יום ראשון- חפיפת גרעינרים. משמע פוגשים את הש"שנים החדשים יום שני- טקס זיכרון לזכר רכז מהתנועה שנהרג לפני שבועיים יום שלישי- אנחנו מתחילים ללמוד. יומיים לפני כולם!! יום רביעי- בטח שיעור תופים וגם יש הופעה של נמרוד שיקלר אבל לא יודעת אם אני אלך.. יום חמישי- יום לימודים מיותר :X יום שישי- סמינר פתיחת שנה יום שבת- סמינר פתיחת שנה

red butterfly

New member
../images/Emo26.gif

ראשון- בבוקר אני בביצפר כי אני צריכה לעשות מבחן מעבר
בצהריים מפגש עם כמה אנשות נחמדות
ובערב פרק אחרון של טלנובלה בע"מ
שני- ווליום ת"א
יהיה כיף שלישי- בטח אני אשן כל היום רביעי- אמממ עוד לא ברור :| חמישי- אני באמת צריכה להגיד?
שישי- כנ"ל שבת- מנוחה :)

liraz y

New member
פרק אחרון של טלנובלה בע"מ../images/Emo35.gif

זה לא רק התחיל?

ס ט י י ק

New member
..

ראשון-נמ סתם לא משהו מיוחד.ללכת לקנות תיק לבצפר או משו שני-חברה בחיפה
שלישי-עיר הנוער,חוזרים בבוקר. רביעי-ישנים כל היום. חמישי-בצפר
שישי-לאדעת. שבת-לאדעת.אבל לישון והרבה.

p p p o o o

New member
השבוע האחרון............:|

ראשון - בערב בים עד הבוקר שני - לא דע , סתלבט או משו שלישי - מסיבת הפתעה למישי. רביעי - היום החארון של החופש!! , הופעה של נ.ש

Sheygets16

New member
שבוע עמוס ../images/Emo9.gif.

|ראשון| - קמתי היום ב8:00 בבוקר והלכתי לביצפר [
] לעזור שם קצת לפני שחוזרים ללמוד, עזבו, אל תשאלו. |שני|- מסיבה בערב :) |שלישי| - עיר הנוער בחיפה. |רביעי| - הופעה של נימרוד בקיוג'ה. |חמישי| - ביצפר. |שישי| - לא לומדים שוב, נחים סופשבוע. |שבת| - יום מנוחה אחרון לפני שבאמת מתחיל הבלאגן.

Sheygets16

New member
נו, מה קרה לזה? ../images/Emo120.gif

שוב. ראשון - קמתי היום ב8:00 בבוקר והלכתי לביצפר [] לעזור שם קצת לפני שחוזרים ללמוד, עזבו, אל תשאלו. |שני- מסיבה בערב :) שלישי - עיר הנוער בחיפה. רביעי - הופעה של נימרוד בקיוג'ה. חמישי - ביצפר. שישי - לא לומדים שוב, נחים סופשבוע. שבת - יום מנוחה אחרון לפני שבאמת מתחיל הבלאגן.

•No¥a•

New member
אני../images/Emo26.gif

ראשון- נהריה עם חברות ^^ שני- ים D: שלישי- שומדבר נראלי.. רביעי- כנ"ל X: חמישי- בי"ס
שישי- שומדבר X: שבת- כנ"ל.. \:

למעלה