שרשור חיובי :)

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי :) ../images/Emo42.gif

כן, כן, עוד שבוע הגיע לקיצו ומחר יתחיל שבוע חדש ומלא הופעות חיוביות! אז כמו תמיד, אתם מוזמנים לכתוב את כל הדברים הטובים שיקרו לכם בשבוע הקרוב. ראשון- חופש P: אווו, ויוצא סינגל ראשון מהאלבום הופעה של ד"ר קספר- אחלום לנצח ^^ שני- בהחלט יום שני השמח. אני נוסעת לניצנים להופעה של יוני, ישנה אצל עדנאזי ורואה הרבה אנשים מהפורום של יוני
שלישי- אני אצל עדנאזי
רביעי- אני אצל עדנאזי
ונוסעת איתה לניצנים להופעה של הכנסייה =+= חמישי- אני עוד קצת אצל עדנאזי
שישי- חופש שבת- הופעה של אפרת בחיפה ^^ להאמין שלא הייתי עדיין בהופעה של אפרת?! יעל

red butterfly

New member
אני :)

ראשון-פגישה במקום שהתנדבתי בו השנה ובערב הולכים לראות סרט או משהו שני-חופש שלישי-חופש רביעי-נוסעת לחברה בראשון :) חמישי-מקווה להיות במפגש פורומוניקה :/ שישי-הופעה של נימרוד, אם יהיה לי עם מי ללכת.. ואם היא לא תתבטל P: שבת-חופש

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שבוע מדהים ^____^

יום ראשון- יוצא סינגל ראשון מהאלבום הופעה של ד"ר קספר
מחכה שיגיע כבר יום שני P: חופש ^^ יום שני- יעלע באה אליי
ואז נוסעים לניצנים ^^ הופעה של יוני בלוך ואפרת גוש
רואה אנשים שאני אוהבת מהפורום
אני רואה את הילע הבת היקרה שלי
ובלילה מופיעים התבלינים
ויעלע באה לישון אצלי
יום שלישי- יעלע אצלי
נראה כבר מה נעשה ^^ יום רביעי- יעלע אצלי
בערב נוסעים לניצנים
רואים את דפיע נכדתי
אני רואה מישהי שאני נורא אוהבת ואפפעם לא פגשתי
הופעה של כנסיית השכל
בלילה מופיעה איריס פרחי
יעלע באה לישון אצלי
יום חמישי- יעלע אצלי קצת
ואז היא חוזרת לחיפה [זה לא חיובי :(]. בערב אני בטח אהיה בהפוך על הפוך ^^ יום שישי- סתם חופש יום שבת- סתם חופש

GalitLondon

New member
../images/Emo79.gif

ראשון- הולכת להירשם לוינגייט, אני אלמד להיות מדריכת אירובי ועיצוב גוף. שני- לישון הרבה, שיעור תופים עם אבא שלי. שלישי- כנ"ל. רביעי- חבר שלי בא והולכים לבריכה של דוד שלי. חמישי- שיעור תופים ובערב כנראה מועדון. שישי- ככל הנראה לנימרוד אין הופעה אז לא יודעת.. נצא או משהו. שבת- מממ...אני מסרבת בתוקף ללכת לים! אני אשן עד הצהריים ובערב נלך לקניון. אממ.. שבוע קצת משעמם, נכנסתי לקטע של ללמוד תופים אז זה בערך תופס לי את כל הזמן. תהיו טובים, שבוע נעים לכם!

Maytallll

New member
בוא נהפוך את זה

וכל סופשבוע נכתוב את הדברים הטובים שהיה לנו בשבוע
אפשרי?

מתחיל להתבהר

יום ראשון- מכינה דברים אחרונים למחנק יום שני- חלוץ יום שלישי - חלוץ\ יום רביעי- חלוץ יום חמישי- מחנה קיץ יום שישי מחנה קיץ יום שבת מחנה קיץ ומפקד סיום\ יום ראשון- סטלה יום שני- סטלה

•No¥a•

New member
לא כ"כ חיובי.. \:

ראשון- שומדבר שני- כנ"ל \: שלישי- כנ"ל \: רביעי- כנ"ל \: חמישי- אולי הופעה של שוטי הנבואה D:

שבוע מתיש

ראשון - נאדה מכינים הכל ליום שישי שני שלישי- טיול סוף שנה עם הילדים בעבודה
רביעי - סתם יום מרוח בעבודה (הולכים לסרט ) חמישי - סחחרופורטיס בניצנים שישי- חברה שלי באה לצהריים שבת - ישנה

נמ..לא חיובי משו

ראשון-נראלי שכלום.ישנה עד 4-5 ובערב המ..חברים אולי שני-יום שכולו לי ולחברה שלי..צריך להחזיר את הימים הטובים שהיו לנו. שלישי-אינלי מושג עדיין רביעי-כנ"ל חמישי-קופת חולים...אוחחחח נמאס לי! שישי-סבתא וסבא ובערב כבר נראה שבת-לישון כמובן,ולארוז לאילת? אם אני אסע.

בוֹטן

New member
:)

ראשון - והו חיובי טיפול שורש.. אבל גם בילינו בת"א:) שני - שיעור גלישה וסופסוףףף אני פוגשת את תום שלישי - נוסעים לקנות מתנה לרותם וליאור ונעליים לי:) רביעי - נוסעים לים לחגוג לרותם וליאור יומולדת חמישי - ניצנים שישי - שינההההה שבת - יומולדת ללינוי

..

ראשון-ניצנים שני-ישנה כל היום שלישי-חברים בטח רביעי-ניצנים חמישי-ניצנים שישי-ישנה כל היום שבת-נוסעת עם המשפחה. שבוע טוב

p p p o o o

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני חושב שבהחלט..

ראשון - עבודה , ניצנים בפעם ה 3 והאחרונה - משינה שני - עבודה , יומ עבודה [+לישון אחרי 'לילה בלי שינה...'] שלישי - עבודה , יומ עבודה רביעי - עבודה , בערב משו של הבנים בצופים חמישי - עבודה , אירגון דברים למחץץץ שישי - מח"ץץץץץץץ [ מחנה קיץ ] 2005

למעלה