שרשור חיובי =+=

מ י כ ל ל

New member
אני אהיה אופטימית השבוע..מקווה

ראשון- עבר כבר... היו חזרות למחרוזת (בנושא הפסטיגל... ולא שמו שירים של נמרוד והבודדים, שמו את כל השירים של רוני מהפסטיגל, אבל זה שרשור חיובי אז אני לא אקלל) כל הדרך הביתה שרתי את השירים הקצת יותר נורמליים בצעקות בכל הרחוב וזה היה מאוד כיף. אה, לא עשיתי את זה לבד... את הפדיחות עשיתי עם מישהי שגרה קרוב אלי (עודד אמר להרים ידיים!) שני- היום, הייתה שביתה והיה כיף שלישי- צופים!!! רביעי- אני מנגנת ושרה (WTF?! ממתי אני יודעת לשיר?!) בטקס יום הזיכרון..נקווה שיעבור בלי פשלות... ובערב רוק עצמאות! חמישי- על האש עם כל המשפחה שישי- חורשת למבחן במתמטיקה שבת- גם חורשת =/ אבל הולכת לבקר את האנשים המאושרים שיצאו ליום צופה ולא נשארו לבית לחרוש בגלל מבחו מטומטם..

Maytallll

New member
באיחור קליל....

יום ראשון- אחרי שהעיפו אותי ואל לירז (Liraz Y( מביתספר ליום אחד... עשינו לנו יום כיף הכולל שופינג פן וכל מיני....חחח יום שני-הייתי במשחק של ב"ש נגד סכנין (1-1) ואז ישנתי אצל חברה והיה מוייי כיף!!! יום שלישי- אהמ לי וללירז היה מן יום "חופשי" וטיילנו לנו בכל מיני בתי ספר וקנינו סופסוף כרטיסים לרוק עצמאות!!!!11 יום רביעי- רוק עצמאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום חמישי- חופששששששששששששש יום שישי- אם אין חופש אני יעשה לי אחד כזה ואם יש אז- חופששששששששששש

למעלה