שרשור חיובי =+=

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי =+= ../images/Emo42.gif

זה שרשור קבוע [מסורת?] שאני עושה בפורום של יוני בלוך. מדי שבוע אני פותחת שרשור חיובי שבו כל אחד כותב את הדברים החיוביים [רק החיוביים!] שהולכים לקרות לו השבוע :X אז, זהו, מקווה שתשתפו פעולה :)
יעל

IkMfNiY

New member
שלי =+= ../images/Emo42.gif

יום ראשון: ארר, אממ, אין משהו מיוחד... יום שני: כנ"ל... יום שלישי: כנ"ל :X יום רביעי: רוק עצמאות =+= ויום העצמאות בכלליות, אני אוהבת את יום העצמאות -_-
יום חמישי: חופש + הופעה של אביתר + העובדה שיום העצמאות נמשך :X יום שישי: עושים לנו גשר :X אז ח-ו-פ-ש! :X יום שבת: חופש :X יעל

טולייצ

New member
../images/Emo24.gif

נשמע אחלה. יום ראשון: חזרות לטקס,ויש מצב לארומה עם חברים יום שני: חזרות לטקס יום הזיכון(למרות שזה דיי עצוב),והתבטל לי מבחן אז זה טוב יום שלישי: טקס יום הזכרון לחללי מערכות ישראל-עצוב,אבל אני מנחה,אה ואמא קונה לי את הדיסק של נמרוד בתו ה 8 בנתב"ג יום רביעי: יום העצמאות יום חמישי: סרט,או הופעה של מצ'ומרה בב"ש יום שישי: אין שום תכנון בינתיים,אבל בכללי אני תמיד בחופש ימי שישי יום שבת: יום הולדת לבן דוד שלי מהרצליה-בן שנה
הצגה,ומשם להופעה של אפרת גוש בברקה שבוע דיי עמוס
מקווה שיהיה שבוע טוב.

p p p o o o

New member
יאייי!

ראשון - חופשת מתכונת , פיינל פור , מפתיעים את חבר שלי ליומולדת או משו שני - חופשת מתכונתתתתת שלישי - מתכונת רביעי - צעדה ליום הזיכרון והביתה , רוק עצמאותתתת חמישי - פעולה בצופים , יומולדת לידידה שישי - חופששש , יומולדת לחבר שבת - לונה פארק עם הצופים אחלה שבוע בעיקרון..

hodayoyo

New member
אמממ אמממ../images/Emo60.gif

בתור בנאדם לא כל כך אופטימי... ננסה
יום ראשון- כלום יום שני- חופש (לקראת מתכונת, אבל חופש) יום שלישי- כלום יום רביעי- רוק"צ... יאיי!!
יום חמישי- חופש זה טוב
יום שישי- כלום

הדס אשר

New member
אנייייייייייי

יום ראשון: מתאמנים לטקס יום הזיכרון יום שני: בחינות לאולפנא, עושה חינה שחורה יום שלישי: מתאמנים לטקס יום הזיכרון יום רביעי: טקס יום הזכירון, יוצאים לאיפשהו עם חברות-יום העצמאות יום חמישי: חופש- בת מצווה יום שישי: חופש- יוצאת לסמינריון

אחלה פינה../images/Emo9.gif

ראשון:ללמוד למבחן
שני:אין משו מיוחד.. שלישי:טקס יום הזיכרון בערב רביעי:יום עצמאות!! חמישי:פיקניק עם המשפוחה שישי:נראלי חיפה שבת:סטלבט

בוֹטן

New member
:)

יום ראשון: מכבי תנצח בגמר ותיקח את אליפות אירופה ב"ה :) ואני מקווה שאני אראה את זה עם מישהו שמלא זמן לא ראיתי ויהיה כיף יום שני: תהיה שביתה ונסיים ללמוד ב10 :) ואני אראה בביצפר י"בניק מסוים שלא ראיתי הרבה זמן שיבוא לעשות מתכונת באזרחות יום שלישי: אני לא אלמד - חזורת גנרליות לטקס :) יום רביעי - רק הערב יהיה טוב - יום העצמאות יום חמישי - אני אשן הרבה וניסע לפארק הריקון לעל האש ולחגוג יומולדת לתומר ומאיה :) יום שישי-שבת: משו חיובי :/ מתמטיקה עד המוות

liraz y

New member
חחח שאני יבין

כל העולם הולך לעשות על האש יום חמישי?

Sheygets16

New member
../images/Emo2.gif

אז ככה.. יום ראשון: חופש לפני מתכונת
והפיינל פור בערב :] יום שני: חופש לפני מתכונת.. בטח נעשה קבוצת למידה\תמיכה יום שלישי: מתכונת בתולדות האומנות
וגם יום הזיכרון, יום מדכא בהחלט. יום רביעי: רוק"צ.. בתקווה שאני אהיה שם, למרות שאני מייחצנת. יום חמישי: חופש .. קיצר.. לא שבוע משו ממש מדכא שהייתי צריכה לגלות את זה בצורה הזאת

firbi

New member
ME! :)

יום א-מממ משמרת בוקר בטאבה אני אוהבת! פיינל פור יש מצב שמכבי ייקחו גביע...! יום ב- משמרת צהריים בטאבה נחמד... יום ג-משמרת בוקר בטאבה ואני נוסעת הבייתה! יום ד-טקס יום הזכרון בתיכון שלי ואני לא יודעת מה אני עושה בערב מתה על יום העצמאות! יום ה- אולי נעשה על האש יום ו- שבת בבית עם יעל סבא אמא ונולי יום ש- לישון איזה כיף להיות סופ"ש בבית! :)

אני עונההההה

יום ראשון-חופשת מגן יום שני-מגן במתמטיקה...:(( יום שלישי- פעולה..טקס ושירה בציבור כל השכבג יום רביעי- סיור ברחבי תא חח...ואחרי זה רוק עצמאות... יום חמשי-המנגל המסורתי של המישפוחה ובערב מסיבה יום שישי-מסיבה יום שבת-פעולה.. ומנסה לחזור לחבר שלי... תאחלו לי בהצלחה חחח

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| חיובית שכמוך ../images/Emo9.gif

יום ראשון [היום]: אמור להיות חופש אבל הלכתי ללשון ולתגבור במדעי המחשב [מחר בגרות
]. המורה קבעה עם כל אחד מגן. קיבלתי 90
יום שני: בגרות ראשונה. אבל יהיה טוב כי יש לי מגן 90 :) יום שלישי: כלום :X יום רביעי: בערב יום העצמאות
כייפ
יום חמישי: חופששששששששששששששש. עושים על האש
יום שישי: חופש :) יום שבת: חופש P:

silently broken

New member
../images/Emo87.gif

יום (יום ראשון): חלק מהיום כבר עבר ... היה לי נחמד . בהמשך להיום : פיינל פוררררררררררררררררר מחר (יום שני): נוסעת לניצנים לטכס השבעה צבאי של בנאדם מאוד מאוד מאוד נחמד שאני מכירה. יום רביעי: רוק עצמאות יום חמישי : יומולדת לחברה טובה טובה יום שישי : ארוחה משפחתית וגדולה לכבודי יום שבת : יום ביתי ומשפחתי ... אולי נסיעה קצרה לים המלח ... שבוע מדהים לכולם

אממממ../images/Emo178.gif../images/Emo163.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

זאת למעלה ... זאת אני ... חברה שלי החליפה לי משתמש ו... טקס!!!!**** לא טכס ....

•No¥a•

New member
ME ../images/Emo9.gif

יום ראשון- שומדבר :X יום שני- כנ"ל יום שלישי- גם :/ יוםצ רביעי- טקס יום הזיכרון, ואולי נוסעת להופעה של שייגעצ ומוניקה סקס בקריות :/ יום חמישי- פיקניק >< יום שישי- לא ידוע :X יום שבת- כנ"ל

liraz y

New member
מממממממממ

יום ראשון- חיחי העיפו אותי ואת מיטל (Maytallll) מביצפר רק להיום אז עשינו יום כיף בבית שלה יווו איזה כיף היה אמממ יום שני אין כלום יום שלישי ערב יום הזיכרון יום רביעי רוק"צצצצצצצצצצצ מאושרתתתת:) יום חמישי על האש עם דודים

למעלה