שרשור חיובי!

Ditz 93

New member
וולנטיינס עוד אפשר איכשהו לפסוח עליו.

אבל חצי שנה זה כבר אירוע חשוב XD אני צריכה להביא לו שתי מתנות ואין לי אפילו רעיון אחד! &#$^Y$%

GrowingMadness

New member
אני גם מכינה לו תיבת אוצר ליום הולדת.

אולי תעברי איתי על מה שאת שמה לו? אני לא רוצה לפספס שום דבר.
[גאד, אני כזאת לחוצה. היום הולדת עוד חודש וחצי וכבר עשיתי לי רשימות והכל.] אז רשמתי לי ככה: * את התיבה, מן הסתם. * מטבעות שוקולד * בקבוק בירה עם ברכה מנייר מיוחד שאני אכין [אלה שטובלים בקפה ושורפים בקצוות
] וזהו! צריכה עוד רעיונות.

מאיויוXD

New member
../images/Emo108.gifהרשימה שלי :)

*תיבה *מטבעות שוקולד, גומי (יש חלק מהגומי שאני הופכת לשרשרת - עדיין, תיבת אוצר
- ע"י מחט וחוט) *פרלינים (ניראהלי שככה קוראים לזה D:) של שוקולד לבן - קניתי חבילת שוקולד לבן, אני אמיס אותה על הגז ואז ימזוג לשבלונות של הקרח (יש לי בצורות מגניבות כאלה - לבבות ועוד דברים
) ואז מקפיאה - יצא ממש חמוד!! והוא מת על שוקולד לבן (:) *ברכה! והמתנות עצמם, שגם הם יהיו בתוך התיבה - *דיסק עם שיר מקסים שאני מקליטה לו (מחר! ^^ איזה כיף) באולפן מקצועי *בושם שהוא צריך כי אין לוP: ואם היה לי עוד כסף הייתי קונה לו עוד משו אבל באמת שנגמר לי לחלוטין
כל המתנה הזו עולה בסביבות ה470 ש"ח.. עוד רעיונות בשבילך? קודם כל מוזמנת לקחת משלי (:) - קרם/שמן מסג' - בוקסר חלוק מגבת.. לאיודעת נו אני גרועה בזה D:

GrowingMadness

New member
וואי הרעיון עם השבלולי שוקולד גאוני!

ואני גם אכין לו שרשרת מגומי. תקשיבי את ממש כשרונית לזה, יש לך רעיונות אדירים! נראה לי שאני גם אוסיף באמת שמן מסז' כזה מגניב של גברים מללין

מאיויוXD

New member
../images/Emo108.gifתודה :) בכיף

אני גם רציתי להוסיף שמן מסג' חח נגמר לי הכסף לגמריייי

GrowingMadness

New member
גם לי אין, אני במינוס 500 שקל ../images/Emo6.gif

ס'באסה. מזל שהמטבעות שוקולד, השוקולד עצמו והבקבוק בירה לא יעלו הרבה כסף. מה גם שאני אשתה בעצמי את הבירה, אז הרווחתי.
עכשיו רק צריך למצוא קופסא, ואת זה צריך להתחיל לחפש כבר מעכשיו כי אין לי שמץ של מושג איפה אפשר למצוא כזה דבר!

../images/Emo41.gif דברים חיוביים!

אז ככה: - השבוע התחיל אחלה, הייתי במכון ויצמן ועשינו גם ניסויים וזה 50 אחוז מהבגרות בסוף שנה. הלך אחלה בסך הכול :) - אתמול היה יום הולדת לחברה ממש טובה שלי והיא סגרה איזה דאנס בר והיה כיף ממש, רקדנו הרבה והיה צחוקים. פשוט ערב כייפי וזורם.
- עוד מעט נגמר השבוע מה שאומר שבשישי החייל שלי בא אליי- כולי בהתרגשות חח כאילו זאת הפגישה הראשונה.
(באמת שכל פגישה איתו אני מתרגשת אפילו שאנחנו כבר יותר משנתיים ביחד, עצם זה שאנחנו נפגשים פעם בשבועיים זה מה שמחזק את הקשר שלנו ונותן לנו להתגעגע!) מאחלת לכולכן שיהיה לכן סופ"ש נעים וכייפי עם החיילים.. כי לי בטוח יהיה

pc girl

New member
../images/Emo13.gif

אז... אני והאקס חזרנו
הוא אזרח
ואתמול התחפששתי!
בהחלט שבוע מאוד חיובי!

למעלה