שרשור חיובי!

GrowingMadness

New member
שרשור חיובי! ../images/Emo42.gif

טוב אז התחיל לו שבוע חדש [קצת בדילאיי אבל בשבילי רק אתמול הסתיים הסופ"ש
] בואו נתחיל אותו עם אנרגיות טובות ככה וקצת דברים חיוביים D: אזזזז אני אמנם אחרי תאונת דרכים אבל לפחות קיבלתי 3 גימלים ואני הולכת לעקוץ הרבה ימים בצבא כי צריך ללכת למשטרה ודברים כאלה.. ואני הולכת לקבל הרבה כסף מהביטוח D: והחבר רק היום חוזר לבסיס והיה לי מלאמלא זמן איתו בסופ"ש וזה ^^ וצמצמתי את המינוס בבנק ל504! שזה הכי נמוך שהיה לי מאז הגיוס. אבל ביום חמישי אני צריכה ללכת לבנק לסדר את המסגרת או משהו אבל יהיה בסדר כל עוד אני באה מהבית ולא מהצבא D:

../images/Emo6.gif

ת'אמת שהתחלתי ת'בוקר היום בלשמוע את החבר
עשה לי הפתעה והתקשר דיברנו דיברנו דיברנו , עד שפתאום התחילו צעקות בערבית , איכ הערבים האלההההההההה
והיינו צריכים לנתק את השיחה ,הוא אמר שעכשיו שהוא משרת במחסום בג'נין יש לו הרבה יותר זמן לדבר איתי אז הוא יתקשר בהפסקה בבצפר היום . וחוצמזה? היום אחרי בצפר אני הולכת לקנות את כל מה שצריך ליומולדת לחבר בשישי
לארגן לו כלכך המון דברים
וווווזהו יאאאאלה שיגיע כבר שישי , לראות אותו עם המדים בתחנה ולעלות איתו הביתה , ואז הוא יקבל הלם מהמתנה

scene queen

New member
../images/Emo13.gif

אז החבר יחזור או בסופש של הקריסמס או לסופש של היום הולדת שלי, וזה מעולה בשני המקרים

scene queen

New member
סילבסטר,איך שתרצי לקרוא לזה

מעצבן אותי פשוט שכולם קוראים ליום הזה סילבסטר,כשזה בעצם לא השם של "החג" הזה. וקריסמס זה כל החג הזה עם הסנטה קלאוס וכו',אז כן,אני לא רק חוגגת את השנה החדשה אלא גם את הקריסמס. אני אוקראינית וזאת די מסורת אצלינו.

scene queen

New member
טוב,טעיתי

עכשיו בדקתי וזה בעצם החג של הולדת ישו,אז לא. אני לא חוגגת את זה אני חוגגת את כל הקטע של הסנטה קלאוס וכו'. מצטערת על הבילבול

GrowingMadness

New member
חחח לא הבנתי באמת למה את כ"כ מתעצבנת..

חשבתי שזה מובן מאליו מה זה "חג המולד" ומה זה "סילבסטר". [או שבכלל צריך להגיד ערב השנה החדשה כי סילבסטר היה איזה נאצי אחד שהרג מלא יהודים, או משהו כזה
]

disarray

New member
את מתכוונת לנובי גוד?

הרי זה לא ממש כריסטמס..זה יותר השנה החדשה..וזה מותר ביהדות.. גם סבתא שלי חוגגת את זה כמסורת פשוט=] חח תכלס הכי כיף לך,לפחות את מקבלת מתנות:p

GrowingMadness

New member
סילבסטר וכריסמס זה שני דברים שונים.

מבחינתי לפחות. את כתבת כריסמס אז התעניינתי אם את חוגגת אותו, ובכריסמס התכוונתי לכל הקטע עם סנטה קלאוס והמתנות והעץ. לא שאלתי את זה בכוונה לשפוט אותך אלא באמת מתוך התעניינות. סבתא רבא שלי נוצריה וגם אני חגגתי את הכריסמס פעם אחת וזה דווקא נחמד.
סילבסטר זה פשוט הnew years evening, ה31.12. שיוצאים למסיבות ודברים כאלה וחוגגים כמו מפגרים שהגיע שנה חדשה. ביג דיל.

scene queen

New member
עונה

בגלל שרוב המשפחה שלי מחו"ל,נהוג לחגוג אצלינו את הכריסמס,עם עץ האשוח (לא אמיתי כמובן,יש מפלסטיק קטנים כאלה) ומתנות מתחת לעץ וכו'. זה ממש נחמד,וזה תמיד היה החג האהוב עליי כשהייתי קטנה. אני לא יודעת איך זה באמת בחו"ל,אבל אנחנו היינו חוגגים את זה ב-31 בדצמבר תמיד. זאת הסיבה שחיברתי בין השניים. סילבסטר בעיקרון זה יום שמסמל משהו בקשר לאיזה אפיפיור או משהו כזה שהיה אנטישמי,בגלל זה אני לא אוהבת שקוראים לערב השנה החדשה סילבסטר, כשזה בעצם מוזר שיהודים חוגגים את ה-"סילבסטר". ובהודעה שלי התכוונתי שהחייל יוצא בערב השנה החדשה (ז"א בבוקר של שישי) כנראה,ואז תהיה לי נשיקה מתוקה ב-12 בלילה

GrowingMadness

New member
בהחלט נשמע נחמד. ../images/Emo13.gif

אני גם מתה על החג הזה.
אפילו שחגגתי אותו פעם אחת [בגלל סבתא רבא שלי], ואפילו שאני יהודיה כשרה למהדרין מכל צד. אני חושבת שבאיזשהוא מקום אנחנו [בתור העם היהודי] ממש מושפעים מהדתות שקרובות אלינו שזו בעיקר הנצרות, גם כי אנחנו חיים עם נוצרים וגם כי אנחנו ממש מושפעים מהאמריקאים שהם בערך 80% נוצרים מכלמיני זרמים
לא יודעת, האווירה של הקריסמס תמיד משפיעה גם עלינו, במיוחד עליי. אנחנו גם עושים מסיבת קריסמס השנה D: גם יש לי המון חברות רוסיות ואוקראיניות שחוגגות אותו. ולזה נפתחתי יותר מאז שאני בצבא כי כשאתה מתגייס אתה לומד להכיר עוד כלכך הרבה סוגים מעניינים של אנשים... ובנוגע לקטע עם השם סילבסטר- בתאכלס, זה לא מציק לי בקטע אישי שאנחנו קוראים לזה "הסילבסטר", אני חושבת שזה נוצר נטו מתוך הרגל... זה הכל. כי בעיקרון כולם יודעים מי היה סילבסטר.

מאיויוXD

New member
הכירו - המאומץ החדש: ../images/Emo108.gif

אז ככה:) 1) אני חולה בשפעת, אבל זאת שפעת ממש מוזרה וכיפית
בלי כל הנזלת והכאבי בטן והפיחסה האלה, פשוט כל הזמן קר לי וכואב קצת הראש, וזהו פחות או יותר :) 2) בגלל הסיבה הקודמת - לא הלכתי לבצפר 3 ימים! וכנראה אני גם לא אלך בשאר השבוע! יופידו (:) 3) עבדתי היום איזה שעתיים שלמות על המתנה לחבר לחצי שנה ((:) פשוט כיף כיף כיף להשקיע בדברים האלה! הולך לצאת פשוט מושלם :] 4) ומצאתי גם אולפן מעולה עם אנשים ממש נחמדים להקליט בו את השיר לחבר.. והשיר פשוט מקסים :) 5) גיליתי שירים יפים של בלקן ביט בוקס והדג נחש שלא ידעתי על קיומם לפני כן :O 6) החבר מתקשר כל יום ומסמס 5 פעמים ביום לבדוק אם אני בסדר
נשמה שכמותו
זהו פחות או יותר :)

מאיויוXD

New member
../images/Emo108.gifכשזה יהיה מוכן אני הולכת לעשות פה

וואחד שירשור
כולל תמונות והכל, כמובן.. וגם יש לו יומולדת 10 ימים לפני כן.. בגדול אלה המתנות - ליומולדת אני עושה לו מן תיבת אוצר כזאת, שמה בפנים מלאמלא מטבעות שוקולד וגומי ושוקולד לבן :) ואני מקליטה לו שיר באולפן הקלטות מקצועי.. וקונה לו גם בושם :) ואת הכל שמה בתוך התיבה יחד עם ברכה כמובן :) ולחצי שנה אני מכינה לו מונופול ממממש מושקע! משו בסגנון הזה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=588&MessageId=125518197 רק פי אלף יותר יפה וצבעוני :) עם עוד מלא חוקים חדשים שהמצאתי ודברים מגניבים :) אני יעלה לפה את כל התמונות אחרי שהכל יהיה מוכן... מזל טוב על החצי שנה! (:)

Ditz 93

New member
תודה ^^ גם לכם!

אוף אני צריכה למצוא מתנה. גם לחבר שלי יש יומולדת ממש צמוד לחצי שנה
אממ...

GrowingMadness

New member
ספרי לי על זה.

היום הולדת של חבר שלי יוצאת כמה ימים לפני הוולנטיינס.. מה שאומר = פברואר זה חודש שמבזבזים בו המון, אבל המון כסף.

למעלה