שרשור חיובי ^^

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

"היא פותחת את הרדיו, רוקדת ושרה, תופסת את הראש בשתי ידיים ואומרת: איזה שיר, איזה שיר!" שלומי שבן- דניאלה השבוע מתחיל חודש מרץ, שלפי דעתי זה החודש הכי אדיר שיש ^^ פורים, יום האישה הבינלאומי, יומולדת... איזה חודש
תחשבו חיובי =+=
, טוב? תודה
ראשון- עדיין בית לבד ^^
שני- יום בלי מבחנים ובחנים, יום קל ^^
שלישי- לוקחים אותנו לאיזה משהו של זהירות בדרכים, נו, לא נלמד בקיצור :X
רביעי- מתחיל חודש מרץ
, עוד שבוע יום האישה הבינלאומי [ויומולדת P:], אני מתחילה ב10:00, הצגה של חברה שלי ^^
חמישי- אני מתחילה ב10, אין מבחנים ובחנים P:
שישי- חופש ^^ הופעה של מוניקה סקס ^^ [ויש גם יוסלס אח"כ, אז אולי אני אישאר גם בה P:]
שבת- שבת
, אולי הופעה של אביתר בנאי [תלוי בחברה שלי P:] יעל

FreestyleBoy

New member
עונה עונה עונה!נימרוד ה../images/Emo47.gif

יום ראשון=מסתפר,מפקיד צ'קים עושה כושר יום שני-יש לחבר יומולדת,עושה כושר יום שלישי-ליגת אלופות! יאללה בארסה!,עושה כושר יום רביעי-הכי כייף! החברה חוזרת מהצבא! יום חמישי-עם החברה יוצאים לאנשהו יום שישי-עוזר לאבא בעבודה,בערב יוצא יום שבת-יום שכולו מנוחה

GalitLondon

New member
הייי יא

מיום שישי, אני מרגישה שאני בחיים מחודשים ומשופרים.. עם בת דודה שלי מניו יורק שחיה איתי עכשיו, החיים בקצב אחר אז הנה קצת קצת ממה שאנחנו עושות.. ככה בכללי. ראשון- מתאמנות..(פתחו בתוכנית איורבית) ריצה, הליכה, אוכל טוב, סיגריות, אוירה טובה ופשוט צ'ילינג!
שני- מתאמנות.... שלישי- כנ"ל רביעי- כנ"ל חמישי- נוסעת לירושלים (בא לי לצאת שם לאיזה בית קפה נחמד) ואני נשארת לסופ"ש. שישי- איך אני אוהבת את ירושלים... שבת- ירושלים סיטי שולטת! שבוע מקסים לכם!

red butterfly

New member
^^ ../images/Emo204.gif

ראשון- טיול שנתי ^^ שני- טיול שנתי ^^ היה כל כך טוב
שלישי- יום חופש
רביעי- תחילת חודש מרץ ^^ חמישי- סתם יום
שישי- יום קצר, אולי הופעה של מוניקה סקס! ועוד חודש יומולדת
שבת- שבת

•No¥a•

New member
^^

ראשון- כלום, אבל היה יום נחמד בכללי שני- יומהולדת לשתי חברות שלי שלישי- שומדבר מיוחד רביעי- נראה כבר חמישי- חינה של בת דודה שלי >< שישי- ערב ח"ץ :) שבת- נממ.. נראה כבר [=

למעלה