שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
שרשור חיובי../images/Emo29.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

ראשון- שיעור נהיגה 3. שני- מבחן בתקשורת. שלישי- חופשששששש D: ת"א+תיקון קעקוע. רביעי- חופשש חמישי- חופששש D: ואולי יונתן חוזר :ם שישי- יונתן בטוח בבית!!!!
שבת- גררר עם יונתן. האא ואצל סבא וסבתא בבארשבע. נגנוב את יונתן לשם..

Earth to Bella

New member
וואלק

ראשון- חוזרים לצבא >< שני- מטווחים! שלישי- מבחן שלישות רביעי- יומולדת לחברה [עדיין בצבא ._.] חמישי- כריסמס פחח [צבא.] שישי- סוגרים שבת ראשונה ואחרונה >: \ <: שבת- בלאגנים בבסיס שיגמר כבר >;

yael0000

New member
צבא....../images/Emo211.gif

ראשון-עבודה שני-בסיס שלישי-בסיס רביעי-בסיס חמישי-בסיס שישי-בסיס שבת-בסיס

Johnni456

New member
חזרתי../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

מישהו שם לב בכלל שלא הייתי? Oם ראשון- בבצפר || מתאגנת לטיול חנוכה שני- לא בטוח שהולכת לבצפר || טיול חנוכה שלישי- טיול חנוכה רביעי- טיול חנוכה חמישי- חוזרת מטיול חנוכה שישי- ישנה בטח שבת-עדיין ישנה >< רק חזרתי וכבר אני נוסעת שוב

Miss Insanity

New member
מממ../images/Emo210.gif

ראשון- מבחן באסטרונומיה,הגשת עבודה.בוחן בהבעה.
שני- הולכים 'לשמח אוטיסטים' .
יענו עם הכיתה. לחנוכה./מתארגנת לכנס/כנראה הולכת סופסוף לטוויליייטטט שלישי- כנס מש"ציםםםםם D: . רביעי- כנס מש"צים + יומולדת D: חמישי- מממ בטח איפשהו עם החברים . :) שישי- אולי בחמת גדר עם המשפחה. :) שבת- מממ מסתובבת כנראה.

Johnni456

New member
חחחחח הייתי בטוחה שכתבת../images/Emo79.gif

"הולכים לשמח אוטיסטים יענו את הכיתה" חחח XD

Miss Insanity

New member
אופס. :X../images/Emo210.gif

אז אני אגיד לך מחר. xD אה,בעצם מחר אני לא פה. אז מזל"ט למחר !

Emergency Exit

New member
עכשיו אני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ראשון- לא הלכתי לביצפרXD התעוררתי מאוחר בטעות. \ קניון עם ענבר הכנות לטיול שני- בוחן במתמטיקה \ כל החברים יוצאיםלטיול ואני לא
(טוב בחירה שלי חחח) שלישי- יומולדתתתתתת!
רביעי- יום סוער וגשום (העיקר שחופש?) חמישי- חופש עם אמא שישי- כולם חוזרים מהטיול?
שבת- שייבת

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif וואלק אתה..

למה שחר חסון לא בא לאשדותחת?!
ראשון- מורה פרטית. || סיימתי את טוויילייט. D: שני- לא הלכתי לביצפר.
|| ניקיתי קצת את הבית.
|| New Moon - שאני כרגע בהתחלה ובינתיים הוא סבבה.
שלישי- תגבור במתמטיקקה.
|| אולייי בתקווה לראות את טוויילייט עם חברות. D: || להמשיך את New Moon. רביעי- תגבור במתמטיקקה.
|| מחויבות אישית נראלי. O: || להמשיך את New Moon. חמישי- תגבור במתמטיקקה.
|| להמשיך את New Moon.
|| לנסוע לסבא וסבתא. D: שישי- לנסוע לחברה שלי בנתניה.
ולהינות D:. שבת- להינות ולחזור לסבא וסבתא.
הלוואי ואני אסיים את New Moon ואתחיל את Eclipse השבוע. *-* חג שמייייח

גם אני! ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

ראשון-היה. היה מבחן במתמטיקקה. [אל תשאלו.
] שני-היה אנסין באנגלית+מבחן במשנה. היה נחמד, תודה. XD הייתי בקניון עם אמא. חולצה חדשה מרנואר+4 ספרים ב-100 מהצומת! D: שלישי-קוסמטיקאית. המשך קניות עם אמא. XD רביעי-אולי הולכת לישון אצל חברה, לא סגור. חמישי-חברה באה אליי. D: הולכת לסרט. שישי-החברה חוזרת הביתה
. ישנהישנהישנהישנה. DDDDD: שבת-כנ"ל. DDD: מי אוהב את חנוכה?! אנייייי,אנייייי. [בלחן של "מי אוהב את אמא" של אסי וגורי.
]

נסטי XD

New member
אחד מהשבועות היותר בודדים שלי...

ראשון- ביצפר || הבזרתי ממתמטיקה כי רק אני ועוד מישו הגענו... שני- ביצפר || חרא של מסיבה....אבל הוא היה שם...
שלישי- כלום.יושבת בבית ולא עושה כלום עם עצמי... רביעי- כנ"ל או שאולי נוסעת אילת לקחת את המשקפי ראייה שלי... חמישי- מפסידה לראות את החברה האוסטרלית שלי ואת החתיך האוסטרלי למען טבריה שישי- כנ"ל שבת- כנ"ל..

למעלה