שרשור חיובי -_-

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי -_- ../images/Emo42.gif

כן, יום שבת הגיע! P: עוד שבוע הסתיים לו ומחר יתחיל שבוע חדש וחיובי ביותר. בשרשור, כמו תמיד, כל אחד מוזמן לכתוב את הדברים החיוביים שיקרו לו בשבוע הקרוב. תהנו! ^^ ראשון- כלום. קונים דברים לביצפר P: שני- קיסריה. שלישי- קיסריה. חברה טובה שלי סוף סוף חוזרת מחו"ל! רביעי- קיסריה. חמישי- מתחיל קורס פסיכומטרי שזה שלילי ביותר, אבל.. בערב הופעה של אפרת מארחת את יוני בפסטיבל טעם הסיטי. שישי- הופעה של נעם רותם ^^ עם עדנאזי
שבת- נחה קצת P: יעל

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני ../images/Emo9.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
! השבוע שלי: יום ראשון- שיעמום יום שני- שיעמום יום שלישי- אם יהיה לי מזל אז אני אהיה בהופעה של איריס פרחי אבל בגלל שאין סיכוי שזה יקרה אני כנראה אשב בבית מול הטלוויזיה ואוכל את הלב ואצפה במפגשיר עם כנסיית השכל ואסטרל פרוג'קשיין בתקווה שרן יכתוב את המילים ושאסטרל פרוג'קשיין לא יהרסו לכנסייה את השיר :X ואז משדרים הופעה של מטרופולין :X יום רביעי- שיעמום יום חמישי- כהרגלי, אני ב"הפוך על הפוך" יום שישי- הופעה של נעם רותם
ואני רואה את יעל
יום שבת- שיעמום

p p p o o o

New member
אנננייי....

ראשון - לא דע שני - לא דע , הופעה של חבר שלי שלישי - לא דע , הופעה של נימרוד שיקלר רביעי - חבר שלי חוזר מארצות הברית , בערב אצלו חמישי - לא דע שישי - לא דע החודש הזה אני פשוט זורם עם הרגע...כל יום עושה משו אחר ולא מתוכנן מראש...:]

GalitLondon

New member
השבוע..

יום ראשון- נוסעת הביתה לצפון ממעלה אדומים. יום שני- הולכת למגה ספורט לקנות כמה דברים ללימודים שלי בוינגייט. יום שלישי- נו.. מה יש עוד לעשות?? חוץ מ... הופעה של נימרוד שיקלר! חזרה לכפ"ס. יום רביעי- חוזרת הביתה שוב לצפון עם החבר. יום חמישי- הולכים למועדון או משהו.. יום שישי- נסחוב את חבר שלי לאיזה מקום בחיפה. יום שבת- לא יודעת.... נעשה סיבוב בקניון.

Maytallll

New member
אני בערך כמו עידן, חיה את הרגע.

יום ראשון
צליל
בתקווה שלא תבריז ותשאר לישון יום שני
צליל
יום שלישי
הופעה של נימורד
עם לירז... ועד הבוקר שיתחילו האוטובוסים לא לעשות כלום חוץ מלנסות לא לישון על הרחוב. יום רביעי
לישון והרבה הרבה יום חמישי
ממממ כלום
יום שישי
כלום יום שבת
כלום

צלילוש3

New member
אל תדאגי אני לא יבריז...

אבל כרגע אני מחפשת אוטובוס כדי להגיע אלייך אני צריכה שתעזרי לי!!!!

red butterfly

New member
...

ראשון-ת"א שני-לא יודעת שלישי-הופעה של נימרוד שיקלר
רביעי-לא יודעת חמישי-יומולדת לאבא :) שישי-לא יודעת שבת-לא יודעת :)

•No¥a•

New member
../images/Emo179.gif

ראשון- שומדבר מיוחד.. שני- כנ"ל \: שלישי- הופעה של בוטן ופליינג בייבי רביעי- נראה כבר.. חמישי- כנ"ל שישי- כנ"ל

ס ט י י ק

New member
בהתחלה חשבתי לבוא אבל..

הם סתאם קאקי>.< הדיסק הראשון נחמד השני לא אינלי כח לבוא

בואו נראה מה יהיה

א' - שומכלום ב'- מקווה ללכת לקנות מצלמה דיגיטלית + אחרות צהריים אצל אחותי עם ידיד ממש טוב שלי ג' - נאדה ד'- אולי חברה שלי באה ה'- מפגש פורום
שישבת - רגוע

shani1333

New member
שבוע.. הממ

ראשון- ישיבה במכבי.. וזהו שני- שומדבר שלישי- מקווה מאוד שהופעה של נמרוד רביעי- אולי זכרון חמישי-כנ"ל שישי- כלום שבת- טסה לטורקיה

shani1333

New member
שבוע.. הממ

ראשון- ישיבה במכבי.. וזהו שני- שומדבר שלישי- מקווה מאוד שהופעה של נמרוד רביעי- אולי נוסעת לזכרון חמישי-כנ"ל שישי- כלום שבת- טסה לטורקיה

ס ט י י ק

New member
.........

ראשון-חברה אצלי.שיחות נפש.בערב יוצאים. שני-אולי ללכת לקנות בגדים.אולי.בערב יוצאים שלישי-ניימ לאדעת.בערב יוצאים. רביעי-חברה באה לישון אצלי והולכות להופעה של פיטרוט חמישי-נוסעת עם החברה ועוד חברה לת"א שישי-לנוח.בערב אולי לצאת. שישי-כלום!

אני עונה

יום ראשון- חח היום הולכת לציץ ביץ יום שני- בית ריק.. שיבוצים יום שלישי- ערב שמיניסטים יום רביעי- בטח נצא כול הבנות יום חמישי- לצאת יום שישי- מסיבה יום שבת- אצל דרורי

למעלה