שרשור חיובי! -_-

כרגיל...

יהיה לי שבוע מסריח ברמות שזה אי אפשר לתאר.... יום אחד ניצנים... נגדיר את זה כנקודת האור...

חרא!!!!!!!!!!!!!!! אין ניצנים!!!!!!

חברה שלי דפקה לי ברז מארץ הברזים... הרכבת יוצאת ב 5 ו 9 דקות.. והיא מודיעה לי שהיא לא באה.. ואין מי שיהבוא איתי בהתראה כזו קצרה.. מאוד רציתי סינרגיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףף אני הולכת לישון ולא קמה.. בעצם אני חייבת לקום ללמוד למועדי ב'.. בא לי למות!!!! נמאס לי.. איזה שבוע רע!!!!!!!

Sheygets16

New member
ניצנים ../images/Emo99.gif

ראשון - היום זה היום הרביעי שאני לבד בבית והיום אמאבא חוזרים אז אני בטח אעשה ספונג'ה ואכין אוכל :) שיהיה. שני - ניצנים
וגם ציונים במתמ'. שלישי - כנ"ל. רביעי - נראה, בטח אני אשן כל היום. חמישי/שישי/שבת - נזרוום. יהיה כייף. :]

p p p o o o

New member
יאא שלי../images/Emo70.gif

ראשון - עבודה בקייטנה באוניברסיטה , יום עבודה שני - עבודה... , ניצנים שלישי - חופש בבוקר מהעבודה , ניצנים רביעי - עבודה... , יומ עבודה/פעולת יסעור חמישי - עבודה.... , יום עבודה[?] , ההתחלה של החמשוש שישי - חופשששש שבת - חופששש , יום עבודה

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני ../images/Emo9.gif

יום ראשון- כלום יום שני- תוצאות של הבגרות במתמטיקע, לא יודעת אם זה חיובי :\ אני ממילא ניגשת למועד ב' ותגבור במתמטיקע יום שלישי- תגבור במתמטיקע :\ יום רביעי- תגבור במתמטיקע :\ יום חמישי- מועד ב' במתמטיקע :\ אבל בערב... ניצנים... בית הבובות
|סגידה| יום שישי- חופש יום שבת- חופש

GalitLondon

New member
חיובי בהחלט

טוב.. ראשון- קוסמטיקאית, ונסיעה לחבר שלי בערב שני- הופעה של נימרוד בירושלים, כל הניצנים הזה לא עושה לי טוב. שלישי- סתם, לטייל רביעי- נסיעה עם חבר שלי הביתה- לצפון חמישי- פגישה וארוחה עם נינט ורן (נחמד שיצא ככה, אחיותיי הקטנות שמחות) שישי- לא יודעת, נצא לאיזה מקום שבת- בטח יסחבו אותי לים! ואני לא ארצה... ואני סתם אשב בצל ואחכה לכולם שיצאו ונלך הביתה.. שבוע מקסים לכולם!

צלילוש3

New member
פאןןן

ראשון- כלום שני-זוהר של בן דוד חדש... שלישי-ברית ואח"כ ניצניםםםםם רביעי-לישוןןןן חמישי-לאדעת שישי- כל הדודים באים לשבת!!!!

red butterfly

New member
אני :)

אני מתחילה יום קודם כי זה חשוב :) שבת-עוזבים את דרום אפריקה:( ב8 בערב טסנו לציריך.. ראשון-ב6 בבוקר מגיעים לציריך וב11 כבר ממריאים לת"א.. משם אתם יודעים תהמשך
שני-אני מתארת לעצמי שאני אשן כל היום ואשלים את כל היותר מ36 שעות שלא ישנתי שלישי-בטלה רביעי-בטלה חמישי-בר מצווה של בן דוד שלי שישי-בטלה שבת-בטלה :) אה כן, וחזרתי

•No¥a•

New member
המ

היום- נהריה בערב שלישי- אולי נוסעים למעולות <: רביעי- ברית מילה של בן של בת דודה שלי >< חמישי- ממ.. שומדבר X: שישי- מסיבת הפתעה לאחותי שבת- לא ידוע X:

אני עונה זה קצת עצוב

ביום שבת בבוקר... 3 לפנות בוקר נהרג ידיד שלי בתאונת אופנוע גל בק ז"ל יום ראשון- ההלוויה לגל יום שני- בבית של גל כניראה יום שלישי- פעולה בבית של גל ואז בניצנים יום רביעי- קונה צ'ופרים יום חמישי- בשבעה יום שישי- בבית שלי רק תישמרו על עצמכם וקחו הכול בפרופורציות

למעלה