שרשור חיובי -_-

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי -_- ../images/Emo42.gif

לא ייאמן שכבר עבר שבוע :X יום ראשון- כלום :X יום שני- כנ"ל P: אולי אני סוף סוף אעשה את התאוריה המזדרגגת. יום שלישי- אפרת גוש מתארחת בוואלה =+= יום רביעי- אוו, יום מגניב =+= רן לוי [
] וציקי לאבין [
] מתארחים בפורום ערוץ 24, ואחרי זה נעם רותם [מלך
] בא לקומונה שלי. יום חמישי- בלעכס, יום מעפן :X [אולי הופעה של דפנה והעוגיות] יום שישי- הערב יהיה חביב כמו תמיד =+= יום שבת- יומולדת לאימא =+= יעל

hodayoyo

New member
אממ טוב../images/Emo60.gif

יותר מידי שאלונים ביום אחד חחח ככה: יום ראשון: בגרות, שזה ממש ממש לא חיובי, אבל לפחות אין יותר מחשבת... עד שנה הבאה
ודניאל בNRG שזה טוב
יום שני: כלום שלישי: כנ"ל רביעי: כנ"ל חמישי: כנ"ל שישי: אחיין שלי אצלנו בשבת
שבת: אחיין שלי עדיין אצלנו

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| חיובית שכמותך :X

יום ראשון- אממ... כלום יום שני- כלום יום שלישי- אירוח של אפרת בוואלה ? אבל אולי אני לא אראה אותו :X יום רביעי- רן וציקי
בפורום ערוץ 24 ונעם רותם
בקומונה של יעלע
ואת האירוחים האלה אסור לפספס
יום חמישי- כלום יום שישי- כלום יום שבת- כלום יש המון דברים לא חיוביים השבוע אבל אני מעדיפה לא להזכיר אותם :X

Sheygets16

New member
קלטו

ראשון: חופש לפני מתכונת שני: מתכונת במתמטיקה שלישי: חופש לפני מתכונת רביעי: חופש לפני מתכונת חמישי: מתכונת בהיסטוריה שישי: בטח נצא להתפרע או משו כנ"ל בשבת :] איחולי הצלחה יתקבלו בשמחה.

p p p o o o

New member
חיובי? אממ וואי..

טוב ראשון - חופשת מתכונת בלשון שני - מתכונת בלשון שלישי - בגרות בעל פה בצרפתית רביעי + חמישי - חופשת מתכונת בצרפתית שישי - מתכונת בצרפתית השבוע ללמוד בבצפר לא יקרה..

אוקע../images/Emo98.gif

ראשון: אני לא לומדת .... שני : סיור באיזה מוזאון שלישי: לא משהו מיוחד רביעי: אין בצפר ... יום לפני מתכונת ... חורשת חמישי: מתכונת שישי: אמממ יש מצב שגם לא לומדת כי ביום ראשון יש לי מתכונת ... לודעת שבת : האמ .... חורשת חיוכים וחיבוקים לכולם

•GotHika•

New member
חיובי :]

יום ראשון- סתם חזרות להצגה יפהיפה יום שני- אמ. יומהורים יאי. (שלא תבינו בדרך כלל אני שונאת אותו) יום שלישי- אפרת ג'וש מתארחת בוואלה :) יום רביעי- אמ.סתמ יום נחמד :) יום חמישי- לא לומדים.יאי.יש איזהו ביקור בהיכל עצמאות.אנערף יום שישי- הופעה של איפה ג'וש? להקת נוער מגניבה! יום שבת- אמ.חופש.חברים.לישון יאמימה:) מרתק הא?חח.הפרתקאות. יאי. עזבו אני לומדת למבחן משעמם לי.

טולייצ

New member
חחחחחחחח זה היה טוב

איפה ג'וש באמת אחלה.. אמ..אני מנהלת את קומונות הבלובריז
(חח..אני כזו קשורה היום..)

../images/Emo13.gif

היום-חרישה למבחן בתנ"ך
מחר-ממ כלום יום שלישי-יום הסטודנט בכרמיאל! רביעי-בטח חברים או משו חמישי-כלום שישי-סתם יצאה שבת-מבחן במתמטיקה ומנוחה(:)

למעלה