שרשור חיובי לסופשבוע

שרשור חיובי לסופשבוע

על שביל, אני מקווה שמותר לי... כבר יום שישי בערב ועדיין לא נפתח, ואיכשהו... מתחשק לי

אז אני ~

פגשתי מלא חברים השבוע!
שניים במוצאי שבת, אותם אנשים שוב ביום רביעי, עוד שניים ביום רביעי, ועוד אחד (שאני כמעט ולא רואה כי הוא גר רחוק) נסע עד אליי ביום שלישי כדי לבלות אצלי יום שלם!
אה כן וגם אכלתי פיצה. פעמיים. ושני בורגרים תוצרת בית. אוכל *___*

זה בסדר גמור, נעצתי

לא סתם לא העליתי את השרשור עדיין, יש לי שריטה כזו שאני מחכה ממש ממש לסוף השבוע... מעלה את השרשור באופן קבוע ביום שבת בלילה, ומקווה שעד אז השרשור הקודם יעבור כבר לדף הבא של הפורום

גיליתי משהו מגניב השבוע

מסתבר שיצא זוג מהקומונה שלי "מתמודדים עם הפרעת אישיות גבולית" (הפורום נולד מהקומונה והקומונה כמעט לא פעילה מאז שהפורום נפתח)

כולם ידעו חוץ ממני?

אני מכירה את הבחור מלפני כן, אני הבאתי אותו לקומונה... את הבחורה הכרתי מהקומונה, ראיתי בפייסבוק שיש לו חברה ואכן זו כבר תקופה מכובדת, אבל לא ידעתי שמדובר בה!! עד שבוע שעבר שיצא לי ולה לדבר בפייסבוק... אני ממש שמחה בשבילם!!

יוסלה14

New member
השבוע הגעתי מסקנה חד משמעי

ש,,,,רק אני אחראי למצב רוחי ואף לא מנייק אחר , ויהיה מה שיהיה אני תמיד אהיה אופטימי גם אם הסביבה תכעס או אצא מנודה לחלוטין מן החברה הזו שנקראת עאלק נורמטיבית אז לדרך יוסלה החיים מחכים לך ואף בן,,,,ח לא יקבע לי איך אני מרגיש מעתה ואילך
ו,,,,
היום הוא היום הראשון בשארית חייך

משהו חיובי...

היה לי שבוע קשה מאוד, היתה לי שיחה עם המנהלת שלי שלא בדיוק הלכה כמו שצריך וגם היה לי קשה עם המטפלת שלי...
בקיצור הכל היה מעצבן ולא היה לי כח להתמודד עם שום דבר, ורק רציתי לברוח ולשתות ולהתמסטל ולא להיות כאן ולא להרגיש כלום...
אני כבר כמה חודשים לא שותה, אחרי שעשיתי את זה באופן יומיומי וזה היה נורא... אבל זה היה בא לי בטירוף!!!!

והצלחתי לשמור על עצמי ולא לעשות את זה ואני ממש גאה בעצמי כי זה היה (ועדיין...) קשה!!!!

וואו!!! כל הכבוד!

זה נהדר שאת מסוגלת לעשות מה שחשוב לך, במקום לוותר על זה ולעשות משהו שתתחרטי עליו.
אני ממש שמחה בשבילך על זה

&nbsp
לגבי המנהלת והמטפלת... אני מקווה שזה יסתדר בקרוב ועל הצד הטוב ביותר. מגיע לך

זה מדהים!! אני ממש גאה בך!!

מדהים לשמוע איך ששמרת על עצמך למרות השבוע הקשה שעברת ולמרות הפיתוי הגדול!!

אני חושבת שאת בדרך הנכונה!!

התחלת את האשפוז יום?
אם כן - איך הולך שם?

golan2072

New member
סיפרתי לכם על השממית הענקית שיש לזוגתי בבית?

ככל הנראה זכר של שממית (מה שאני מכנה "שמם", אם כי אין מילה כזו בעברית תקנית) באורך של כ-20 ס"מ, שזה, אצל שממית בתים, כמו שאצל בן אדם יהיה גובה של שני מטרים. מדובר בשממית בתים ממש גדולה שמופיעה בלילה על הרשת בחלון המטבח בבית זוגתי ביבנה. כיניתי את היצור עצום-המימדים בשם "שמשון הגיבור". שממית קטנה וכהה יותר שמסתובבת גם שם כבר זכתה לכינוי "דלילה"...
&nbsp
וזה מעולה כי שממיות טורפות יתושים, זבובים ועשים, וה"שמשון" האימתני הזה רוב הסיכוי גם לא בוחל במקקים דיי גדולים. מה גם שלפי האמונה העממית שממיות בתים מביאות מזל...

golan2072

New member
חוץ מזה בעל הבית שיפץ לי את הדירה.

הביא שיפוצניק על חשבונו לקלף את הצבע המתפורר מהתקרה (היה כבר עובש בגלל נזילה מהשכן למעלה) ולסייד מחדש את התקרה והקירות, וכן לתקן כל מיני תקלות בבית. היה בלגאן מפלצתי בבית כבר כמה ימים (חמישי, שישי והיום), אבל עכשיו הדירה נראית פי אלף יותר טוב.

למעלה