מגיע לי
היום אחרי ייסורים רבים שורדה בחלקן יודעת ואחרי שמונה שנים שלא עבדתי, התקבלתי היום לעבודה בתפקיד סומכות לפגועי נפש.
היה לי אתמול ראיון מדהים עם העו"ס של העמותה שקיבלה אותי לתפקיד, כל כך שונה מהמעסיקים שהייתי אצלם - היא היתה כל כך אמפתית, לבבית, רגישה, פשוט אישיות מדהימה.
למרות שאתמול היא אמרה לי לחשוב והיא תחשוב על המשרה הזו, למרות שאמרתי לה אתמול שאני יודעת שאני רוצה את התפקיד הזה, אך אמרה לי מנסיון שלה אנשים לפעמים מתחרטים ולכן היא רוצה שאני אחשוב ו גם היא ואמרה שנהיה בקשר.
היו היסוסים אם היא תעסיק אותי, היתה לי הרגשה שכן, אך מאחר ורציתי כל כך את התפקיד היתה קצת חרדה, אבל לא כמו שהרגשתי לגבי כל המעסיקים, כאילו היתה לי תחושה שהיא מקבלת אותי ואפילו דמיינתי שאני עובדת ושהיא המעסיקה שלי והתקשורת שלי עם המטופלות היתה טובה.
אולי המחשבה גם יצרה מציאות, זימנתי פשוט את מה שרציתי והוא התגשם.
יש קצת חרדות טבעיות, מאחר ולא עבדתי שמונה שנים ואיך יהיה הקשר עם המטופלת הראשונה (עם השאר בהמשך), אם תהיה כימיה בינינו, אם התקשורת תהיה טובה וכו'.
אבל בתוך ליבי יש את התחושה שכן, כי כולם אומרים שאני משדרת הרבה חמימות ונעימות שכל כך רוצים בקשר עימי ולכן יש לי את התחושה שהקשר עם המטופלת תהיה גם טובה.
תודה מיוחדת למשפחת צדיק - ורדה ויורם (ממש צדיקים, אני בטוחה שחיים הכט היה נותן לכל אחד מכם מדליה על הנתינה והתמיכה המדהימה )והעידוד הכל כך מחזק והחם וכמובן של כל שאר המגיבים, פשוט חיזקתם אותי ברגעיי הקשים והם כבר מאחוריי.
כל כך מתרגשת ונרגשת מאוד ושמחה על הדרך שעברתי והצלחתי להגשים את שאיפתי הראשונה ומקווה את השאר בהמשך הדרך.
אז המון תודה לכולם, בשבוע הבא תהיה לי פגישת הכרות עם המטופלת הראשונה והמעסיקה שלי שהיא עו"ס, בתקווה והלוואי שהכל יהיה על הצד הטוב ביותר.
בתודה עמוקה מכל הלב,
מירב
[
] [
] [
] [
] [
] [
] [
]