שרשור חיובי לסופשבוע

שרשור חיובי לסופשבוע

זה שרשור שעולה כל סופשבוע ובו אתם מוזמנים לכתוב דברים חיובים שקרו לכם השבוע, הצלחות, התגברויות ודברים שמחים

מירב189

New member
אוקיי אני מתחילה - בפחד והעלמתו

התגברתי על הדברים שאינם ידועים לי כרגע ואני תלויה בהם, זה בקשר לעבודה.
לקחתי אבני קריסטל שפעם בעבר היו עוזרים לי על ידי תכונה של האבן ואכן עזר, אינני יודעת אם זה בגלל האבן או בגלל האמונה של התכונה של האבן תתגשם.
קראתי שרשור שמישהי כתבה באחד הפורומים על חוויותה ומאוד הזדהתי אך לרגעים כאילו הרגשות מאותה החוויה של העבר חזרו, אך התמודדתי איתם טוב.
היום אחי וחברתו באו לאכול צהריים אצלו, הכנתי מטעמים טעימים והאוירה היתה נעימה ושלווה.
למדתי להנות מהלבד ולא לשייך את זה לבדידות, אלא כחלק של המסע של חיי ובסופו של התהליך בטח אהיה תמיד עם "הביחד" וגם עם הלבד עם רגשותיי וחלומותיי באשר יהיו.
מקווה לרגעים יותר מעמיקים אשר יעניקו לי אושר, בריאות, שמחה וכייף.
מאחלת את תקוותי זו לכולנו, להגשים את שאיפותנו, חלומנו ורצנותנו ונפוגג את כל מה שעוצר את האנרגיה והנאות והשמחה במסע חיינו.

בהצלחה בשינוי איכות חיינו ורפואה שלמה לכולנו,

מירב

מני אה

New member
:)

מכיוון שאני לא מספיק לעקוב אחרי הפורום הזה שממש גודל מהר, הלכתי אחורה וראיתי הודעה עצובה שלך, אז שמח שהמצ הרוח השתפר. והביורוקרטיה בארץ (לא רק פקידים אלא גם נציגי שירות) נוראית ומטריפה גם את האדם השליו ביותר

מירב189

New member
מני אה היקר

&nbsp
ראשית, מודה לך מאוד על המילים החמות ועל ההזדהות והבנה למצב שאני חווה וחוויתי.
כולי תקווה שאכן המצב ישתנה לטובה, כפי התקווה שהביאה לשינוי הרגשתי.
תוכל גם לשתף, במידה ותרצה.
&nbsp
בהצלחה בשינוי איכות חייך,
&nbsp
מירב
&nbsp

מני אה

New member
.

תודה :)
עשיתי את זה כ"שאלון". יש לי מה לפרוק, גם לי מאוד קשה - למרות שאני לא מרגיש את מה שאתם מתארים פה בעוצמות גבוהות כל כך אני בהחלט מרגיש שאתם מדברים בשבילי גם.
לפעמים אנשים פה בפורום מבטאים את ההרגשה של ערך עצמי נמוך ואני חושב הנה דווקא פה כשאת מעודדת אותי, את מחזקת אותי, ואני גם אותך, וזה כיף לדעת שיש אנשים רגישים נוספים ופתאום כל מה שידעתי בעבר מקבל חיזוק רגשי. שיש לזה גם יתרונות, שיש כיף בלהרגיש חזק כל כך, שבלשים לב להרבה דברים. שרק אנחנו צריכים למצוא אלה את אלה כדי לחיות חיים עמוקים יותר (ו*אני* פה מתנשא בהחלט על אלה שקל להם רגשית אבל הם שטחיים בתחומים האלה יותר).

מירב189

New member
יקר

משמח אותי שתגובותיי עזרו לך וגם מחזקות אותך ואתה מקבל בעקבות זה, השקפת חיים אחרת.
הערך החיוני והתורם בנתינה, כאשר אתה מחזק מישהו, אזי אתה משדר זאת במוחך, אזי אתה מחזק גם את עצמך, לכן לנתינה יש כח ריפוי רב מאוד.
אין ספק, כאשר מחליפים דעות, רגשות, רעיונות, אזי אנו משדרים זאת לתת מודע ואז זה נהפך למודע ומרגישים יותר טוב, עם כל התובנות של התהליך הזה.
מאחלת לך הרבה הבנה לעצמך, אושר, שמחה, כייף, אהבה ושינוי באיכות חייך.
&nbsp
בהצלחה בשינוי איכות חייך,
&nbsp
מירב
&nbsp

אנחנו בחו"ל בהרים , אני אמורה להנות מכל רגע אבל גם כאן קשה לי....
ורע לי עם זה, אפילו להתנתק אני לא מצליחה... האישפוז שמחכה לי מיד אחרי החגים טוחן לי במוח... לא מפסיקה לחשוב... ואני צריכה את השיגרה(?) שלי... את הלבד שלי את המיטה שלי.... לא אוהבת להיות עם אנשים...

ובקשר לשירשור חיובי לסופה"ש- אני גאה בעצמי שלמרות שקשה לי אני מתנהגת יפה!!!! לא חותכת ולא הורסת שום דבר.... לי!!!

ראיתי את האחיינים שלי בסופשבוע והיה נחמד

האחיין הגדול שלי (בן 3) פשוט כובש לבבות

פשוט ילד קסם!!

MommyHug

New member
הצלחתי לענות לטלפון, לצאת מהבית

אמנם לזמן קצר, אבל עדיין....

golan2072

New member
בסוף השבוע הקודם הייתי אצל אמי היקרה

שם פגשתי המון שממיות! על הקיר, במרפסת, על קורות הפרגולה, במסתור-האשפה.

למעלה