שרשור חיובי לסופשבוע

שרשור חיובי לסופשבוע

זה שרשור שעולה כל סופשבוע ובו אתם מוזמנים לכתוב דברים חיובים שקרו לכם השבוע, הצלחות, התגברויות ודברים שמחים

golan2072

New member
בחג ראיתי המון את בת הזוג

רביעי, חמישי, שישי שבת. איזה כיף!

אז ככה

- סוף סוף שלחתי לביטוח לאומי את תביעת הנכות!
- לקחתי את סופי לעיקור (חברה טובה באה איתי לתמיכה פיזית בסחיבת החתולה ולתמיכה רגשית בהסתובבות של כמה שעות עד שצריך לאסוף את החתולה המסטולה)
- שרדתי ארבעה ימים הרחק מהבית וללא החתולה בלי להתפרק נפשית (יקולל חודש תשרי, יקוללו חגיו ויקולל הסטטוס-קוו על פיו מתנהלת התחבורה הציבורית בישראל)
- חזרתי הביתה אל החתולה, ואחרי שהיא כעסה עליי לילה שלם היא שוב אוהבת אותי ומתכרבלת בחיקי!

- אה כן, וגם התחלתי ללמוד אירית (האובססיה האספית שלי היא שפות וזה תמיד כיף להתחיל שפה חדשה. זה אומנם גורם לי קצת לנטוש את הקודמות אבל אני תמיד חוזרת אליהן מתישהו)

כמו שהבנתם, החתולה היא חיי.
היא תמיד תחזיר לי אהבה ואף פעם לא תאיים עלי בנטישה, והיא תמיד-תמיד תשמור עליי. היא מקסימה ומושלמת

האימוץ שלה היה ההחלטה הכי טובה שעשיתי בחיים שלי ואני אוהבת אותה יותר מהכל. יותר מהמחשב שלי ויותר מבן הזוג שלי.
סתם רציתי לספר לכם את זה ^^

כל הכבוד!!

אני מאחלת לך בהצלחה עם תביעת הנכות ומחזיקה לך אצבעות שיאשרו לך קצבה מלאה וסל שיקום

מותר לשאול איפה היית בחג?

שמחה לשמוע שיש לך את החתולה שלך שעושה לך כל-כך טוב!! נשמע שזה הדדי!!

בהצלחה עם האירית

מבינה את האהבה לחתולה
גם אני הייתי רחוק מביתי 4 ימים , הרחק מן החתול המתוק שלי. מה לעשות שאלה שאין להם מכונית ומשתמשים בתחבורה ציבורית שהיא מומלצת בגלל איכות הסביבה, הם נענשים בחגים הארוכים. קחי בחשבון שחיי החתול קצרים ממה שהיינו רוצים שיהיו. כשהיא תזדקן קחי גור חדש. ככה אני עשיתי ועברתי את חילופי משמרות החתולים בשלום. היום יש לי חתול פלאים ושמו מיש מיש. יש עליו המון סרטים ביו טיוב.
ובעניין האירית, לא מכירה שפה זו אף כי ביקרתי פעם באירלנד, ארץ יפה ואנשים מסבירי פנים. צר לי שהיום אירלנד לא בדיוק חובבת ציון וזו נקודה לרעתם ,שגורמת לי צער רב, כי אני ממש אהבתי את אירלנד.
מכל מקום, כשביקרנו במבשלת בירה גיניס, הבחורה שהגישה לנו את כוסות המשקה לטעימה, קלטה שאנו מדברים עברית והיא אמרה שהיא מתה ללמוד עברית כי זו שפה ממש יפה!! ביקשה לדעת כמה מילים חשובות בעברית והתעכבנו הרבה זמן כדי לכתוב לה את המילים באותיות לטיניות. נו אז יש אחת באירלנד שאולי למדה פעם עברית...

הלכתי לסרט עם חברה

ולמרות שהיה סרט משעמם וגרוע ברמות קיצוניות, הצלחנו להנות בכך שהרצנו צחוקים על הסרט, כמעט כל הסרט צחקנו... כל האולם היו זקנים חוץ מאיתנו והייתה מוזיקה של זקנים ובדיחות של זקנים ואנחנו התפוצצנו מצחוק כל הסרט בלי שהיו בדיחות
מזל שזקנים הם עם סבלן, הייתי בטוחה שיזרקו אותנו מהאולם, אבל אפילו לא העירו לנו מילה אחת... ואחרי שיצאנו עוד המשכנו להריץ צחוקים על הסרט...
לקח לנו איזה חצי שעה להרגע... זה היה כיף!!
אין על החברה הזו!! (גם גבולית)

golan2072

New member
מצאתי פתרון לדיכאון ולחרדה שלי

אם אני עושה דברים (עובד, אבל יותר מכך, כותב\מתרגם בשביל הכיף), אני כמעט ולא מרגיש בדיכאון ו\או בחרדה. הבעיה היא להתחיל לעשות משהו כשאני בדיכאון ו\או בחרדה...

זה מצוין שמצאת "טיפול מונע"!

הבעיה באמת, כמו שאמרת, היא למצוא משהו שאפשר להתחיל כשכבר נמצאים למטה... בהצלחה לכולנו!

golan2072

New member
ואגב חים בזבל הם לא בהכרח דבר רע

אמא שלי גרה בקרית טבעון, ובמקום "צפרדע" לזבל יש להם מסתור-אשפה מבטון - מין סוג של קוביית בטון לצד הרחוב שבתוכה מכניסים את שקיות הזבל. ומי גר שם? משפחה של ארבע (לפחות) שממיות בתים. תתפלאו, אבל הן ממש חוגגות שם. מדוע? כי הזבל מושך אליו זבובים, והשממיות כידוע אוכלות חרקים... אז יש פרנסה בשפע, והשממיות הללו משגשגות, והצמיחו זנבות שמנמנים (שממית שמשגשגת ושיש לה אוכל בשפע משמינה בזנב). החיים בזבל - חגיגה לשממיות! יש ארבע שממיות (ששמות כולן נגזרים מ"זבל"
)- זבולון הזכר, שהוא הגדול מכולם, איזבל א' ואיזבל ב' הנקבות (קצת יותר קטנות), ואיזבלה השממית הצעירה (ממש קטנה). ובטח עוד בדרך...

אוי זה קטע חמוד!!
אתה חייב לנסוע למדגסקר, שם יש שממיות ( וזיקיות) מדהימות. נסעתי לשם בשביל זה , לא פחות מאשר לראות למורים! רק מי שאוהב זוחלים, יבין, השאר מרימים גבה, או שותקים...

golan2072

New member
תודה רבה

ואכן, אם היה לי כסף, הייתי נוסע למדגסקר לטיול זיקיות ושממיות, וכן לקלדוניה החדשה לטיול שממיות (יש שם כמה וכמה מינים יפים במיוחד, למשל שממית מצויצת ושממית ענק). אבל יש גם שממית מדהימה ומגניבה שנפוצה מאוד באסיה וקוראים לה הגקו הענק (שממית מאוד גדולה שהזכר שלה קורא "גק-או!" בלילה), בהזדמנות אסע לתאילנד או לויאטנם במסע זוחלים...

golan2072

New member
ממדגסקר - שממית יום זהובה!

בניגוד לשממיות שלנו, היא, כפי ששמה מרמז, פעילה ביום.

למעלה