שרשור חיובי לסופשבוע

שרשור חיובי לסופשבוע

והפעם - אנשים טובים באמצע הדרך...

אנחנו בעיקר זוכרים אנשים שפגעו בנו ועשו לנו רע, אבל לפעמים יש גם מלאכים שפגשנו בדרך הקשה וחשוב לא לשכוח אותם!!

אז מי היה האדם הטוב / האנשים הטובים שאתם פגשתם?

hyperlost

New member
עונה :)

ההיתי השבוע בקבר יוסף הצדיק בשכם.
והרגשתי ממש ממש טוב אחריי זה.
&nbsp
אנשים ממש טובים היו שם.
&nbsp
נהנתי וזה נתן לי כוח להמשיך לשבוע הבא.
&nbsp
מין רגע כזה שלא הרגשתי בוא שונה ושרוט פשוט עוד בן אדם כמו כולם, לא יודע למה הרגשתי ככה אבל זה עשה לי טוב.
&nbsp
&nbsp

hyperlost

New member
כן מכינה של שבועיים.

אבל הלך לי ממש טוב...
גם האנשים שם לא הספיקו עדיין להכיר אותי אז עדיין חושבים עליי דברים טובים חחח :/

יוסלה14

New member
יובל אברמוביץ מחבר הספר "הרשימה"

ניסה לעזור לי מצוא תעסוקה, ולא יצא אבל זה בסדר הוא אינו חייב לי כלום והיה לי נעים לדע ש,,,,איש זר כמו פלנטה אחרת מתעניין בקיומי

לא מכירה אותו, אבל יפה מצידו!!

איך הוא הגיע אלייך?

זו הרגשה מדהימה שמישהו מתעניין בך ומנסה לעזור...

golan2072

New member
היה כיף עם בת הזוג בסוף השבוע

כולל ארוחה רומנטית שהכנתי לה בסגנון סיני - אגרולים (תוצרת בית! אבל הבצק הוא בצק פילו קנוי), מרק תירס ועוף סיני, ותבשיל בקר סיני עם ירקות ואורז. נשאר המון אוכל לשארית השבוע...
&nbsp
חוץ מזה חזרתי לטיפול פעם בשבועיים במקום פעם בחודש עם המטפלת הנפלאה שאני הולך אליה.

the lowkey

New member
לא קרה שום דבר רע

זה מספיק בתור משהו טוב!?
סתם .. זה מתסכול של להיות בבית.
השבוע אני נפגש אם המפעיל של המפעל המוגן שלי ,ממש מחר.
זה בטוח דבר טוב ,אבל שוב זה קורה בשבוע הבא.
אומרים עליו שהוא איש ממש חיובי ,אז לפחות הוא נחשב לאיש טוב ,וזה מתאים.

זה גם טוב

נפגשת אתמול עם המפעיל של המפעל המוגן?
אם כן - איך היה?
ספר לנו!!

ומה קורה בשבוע הבא? לא ממש הבנתי...

the lowkey

New member
כן נפגשנו

זה נשמע לי ככ מתחת לרמה של היכולות שלי ,זה ככ מתסכל ,אבל זה הדבר היחיד שאני יכול לעשות עכשיו. אז אני הולך על זה.
הוא נתן לי לחשוב על זה ,ואני רציתי להתחיל מיד ,אבל יצאתי מוטש מהימים שלפני זה וישנתי המון ביומיים שמאז. אז אני מקווה להרים טלפון מחר. בתקווה שאני אחזור לעצמי כבר.
שבוע הבא זה כלום ,פשוט גם שבוע שעבר הארוע שלי קרה לתוך השבוע שאחרי ,בעוד שהשירשור מתייחס לארועי השבוע שחלף..

אני הייתי במפעל מוגן

כשמונה חודשים...
דווקא עשיתי דברים ברמה, הייתי במתפרה...
אבל כמובן שה"משכורת" מבאסת...

לי זה היה ממש טוב בתור התחלה, כי התרגלתי לקום כל בוקר וללכת לעבוד... וזה נתן לי תעסוקה וחברה...
ולא הייתי מסוגלת באותה תקופה לעבוד בעבודה רגילה... וזה היה לי טוב, עבדתי בקצב שלי... בלי לחץ... בשקט...
זה כמו קייטנה כזה...

כיום אני עובדת בעבודה רגילה, אבל במשרה חלקית...

החברה הכי טובה שלי

היא תמיד שם בשבילי כשאני באמת זקוקה לה, והיא אפילו נותנת לי סטירות של מציאות כשאני כמעט עושה משהו מטומטם אימפולסיבית (ולכן פיתחתי איכשהו הרגל בריא לשתף אותה בשטויות שלי, ואם היא מגיבה שלילי אני מבקשת ממנה שתסביר בדיוק למה כדי שאתחיל לחשוב על הטיעונים שלה ולהפעיל שיקול דעת).

למעלה