שרשור חידות...

Charmed 4ever.

New member
הנה...

עכשיו שיניתי משתמש ובאמת אני עניתי על החידה אז תתיחסו לחידה שלי בבקשה... u all
ניצן

Paige

New member
טום....?

העתקת שאלות מ"Who wants to be a charmed millioner?" ביבה לא תאהב את זה ;)

Cole cohen

New member
לא את הכל... דווקא יש לי עוד 4 ..

שלא משם... והיא לא כל כך תדע אלא אם את תגידי לה..?! ותום זה עם ת´ למרות שזה לא ממש משנה לי... ועוד דבר מתי הבורדס חוזרים.? תום (וכדאי שביבה לא תדע אחרת אני מת!)

Ophel McNeil

New member
מותר לי לדעת מי זאת ביבה

ואיפה נמצא החידון הזה? בצ´ארמד בורדס? בכולפן, עבר הרבה זמן, ואף אחד לא עונה לחידה של אחותך... אפילו לי יש רק ניחוש די טוב (למרות שתשעים אחוז שאני צודקת), אולי כדי שהיא תיתן רמז או משהו...?
ותבדוק את המסרים שלה, בלי קשר. אופל.

Cole cohen

New member
אופל תנחשי וביבה היא...

אחת מהמנהלות של הבורדס... והיא עשתה שם חידון על מכושפות ולחקחתי משם את השאלות...(גם ניץ לקחה משם את שלה)...

Charmed 4ever.

New member
אני כתבתי ת´שאלה האחרונה

בשם של תום הטעות... ואני לקחתי אותה מהבורדס... זאת הייתה שאלה טובה ואהבתי אותה... תענו לשאלה שלי היא לא כל כך קשה... ניצן

Cole cohen

New member
ניץ ת´אמת היא דיי כן...

זה נאמר בעונה השניה ... במי פיבי התאבה... זה נאמר פעם אחת על ידי קופידון (שזאת התשובה שאנחנו לא רוצים) והפעם השניה הייתה ע"י פיבי עצמה (בסוף אחד הפרקים)

Charmed 4ever.

New member
אין לי מסרים חדשים...

זה לא כל כך קשה... הנה רמז: יודעים זאת מהעונה השנייה אני לא יכולה לתת עוד רמזים כי זה יענה על השאלה... ניצן
אהה ו- נ.ב. לקחתי לחתימה את ה-
אם לא אכפת לכם...

Charmed 4ever.

New member
עדיין אין תשובה???

אנשים זה לא כל כך קשה... לתת עוד רמז?? טוב.. הוא הופיע בשני פרקים... וזה לא היה קליי..... אחד הפרקים הוא בעונה השלישית בפרק שקול חזר.... ניצן..

Ophel McNeil

New member
היי, זאת רמאות!

אתם כמובן מדברים על בילי, מהסרט "תהרוג את זה לפני שזה מת". פיבי פגשה אותו על מסך הטלוויזיה\קולנוע בגיל 12. והחידה שלי מאוד קלה- בפעם הראשונה שפייפר וליאו התנשקו הוא היה תחת כישוף, איזה כישוף זה היה ומי הטיל אותו? אופל מקניל.

1Shir

New member
כישוף האמת של 24 שעות שפרו הטילה בפ

החידה שלי: (לגבי שלוש העונות הראשונות) יש שבע דמויות שהיו אורחות לפרק אחד בלבד, וכעבור תקופה מסויימת חזרו כאורחות לפרק אחד בלבד. מי הן היו?

Charmed 4ever.

New member
תשובה...

בארבאס, בילי, ביין, גרימלוק´ס, מלינדה וורן, פרו כילדה, ניקולס, הווגי מן וג´רמי... זה יותר מ-7 אבל לא נורא.... זה נכון?? אם כן השאלה שלי היא: תנו שמות של לפחות 12 מכשפות שהופיעו בסדרה...(כולל המכושפות לא כולל פייג´) ניצן

Ophel McNeil

New member
אוף... אני לא יכולה להתאפק...

לא פייר, אני עונה, אבל זאת פעם אחרונה- באמת! (באמת...) 1.פאני הליוואל 2. פאטי -"- 3. פייפר -"- 4. פיבי -"- 5. פרו -"- 6. גייל (החברה של סבתא של הבנות) ר. מלינדה וורן 8. סטיבי (המכשפה מ"מסע מכשפות". פרק ראשון, עונה שניה). 9. טוואטה ("הקסם השחור העתיק הזה", עונה שניה. מכשפה רעה, אבל עדיין מכשפה... :) 10. טנג´לה (עונה ראשונה, מכשפה שנהרגה ע"י שד הפחד). 11. ג´ואי (כנ"ל). 12. ג´ן (המכשפה מהפרק "אסטרטגית מוצא", עונה שלישית). אני מצטערת אם האיות של חלק מהשמות לא ממש נכון... ככה זה כשאתה מתרגם מאנגלית. החידה שלי: איך פיבי מגדירה את הגבר המושלם בשבילה? (לא מי, אלא לאיזה קריטריונים הוא צריך לענות).

1Shir

New member
אם את מתכוונת למה שאני חושבת אז

פיבי רוצה גבר שקט וסקסי, רוכב על אופנוע בשלוש לפנות בוקר, אוהב נרות, שמנים ומצעים איטלקיים, מלא תשוקה ומסוכן. גבר שימשוך אותה למרות שהוא לא יצא עם החברים שלה או יבוא לארוחה אצל ההורים. וכמובן, שימחזר... (זה לפחות מה שהיא ביקשה בכישוף הקריאה לגבר שהיא עשתה עם פייפר) דרך אגב, בנוגע לחידה הקודמת שלי, גם טמפוס הופיע פעמיים (פרק אחרון בעונה 1 ו-3) אבל כל הכבוד על התשובה. החידה שלי היא - כמה אנשים ואת מי הפך הווגי-מן לרעים?

Cole cohen

New member
התשובה היא 3

האיש שבא לתקן ת´נזילה... פיבי. והבוסית של פרו אם אני לא טועה...

Ophel McNeil

New member
זה לא משנה, כי טעית.

מצד שני, גם השאלה שלי לא הייתה כל כך ברורה, אני אנסח אותה מחדש- מה פיבי רוצה שיהיה בגבר שלה? זה הוזכר במפורש. אם החידה לא ברורה מספיק עדיין, או שלא יצליחו לענות עליה, אני אתן רמז. אופל מקניל, מאושרת.

למעלה