שרשור חידות

אלי לוק

New member
נו נראה אותכם עכשיו...../images/Emo4.gif

נחשים,נחשים האצבעות שלך..." אלי

אלי לוק

New member
../images/Emo8.gifמאיפה זה הגיע?

"תיזהר איך שאתה לוקח את הסיבוב...אוווייש...הלכה הגפן.."

shuky63

New member
מה יש לך מיורם גאון,אלי?

כל השאלות שלך על מערכונים שהוא השתתף בהם

D o r o t h y

New member
מה אתה עושה ער בשעות כאלה?

ממש לא הסבתא. זו הפרה או הפרדה שלו.. אני אחפש סימוכין.

mucool2

New member
לילה טוב גם לך../images/Emo29.gif

הוא באמת מדבר על פרדה במערכון, אבל אני לא זוכר אם היא בּוֹבֶּה (סוף סוף מישהו מנקד לטובת אלה שלא שמעו את המערכון). אשמח לקבל תשובה מוסמכת. משום מה תמיד חשבתי שהוא מדבר אל הסבתא הזקנה, אולי בגלל שהבנתי את משמעות השם.

shuky63

New member
הרגת אותה בטרם עת

היא רק נפצעה והוא מרח עטרן על הפצעים עד שבא הדוקטור ורצה להזריק לה סמים.אני יודע שאצל שייקה זה נשמע הרבה יותר טוב.

D o r o t h y

New member
אני בשוק ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

האזנתי עכשיו למערכון כולו מא-ת (אפילו תמללתי אותו). בובה יכולה להיות הסבתא, האמא, השכנה, הפרה, הפרדה או סתם איזו דמות. לא יודעת למה כל החיים חשבתי שזו הפרה שלו.

mucool2

New member
../images/Emo51.gif על ההבהרה

זה פחות או יותר מה שאני זוכר. הוא על הזמן פונה אל אותה "בובה" אבל לא זכור לי שהוא ממש מתאר אותה (ו"בּוֹבֶּה" זה סבתא ביידיש). אגב, הרם המערכון הזה (ואחרים של שייקה) הופיע על דיסק?

D o r o t h y

New member
האוסף המצחיק מומלץ מאד מאד

יש בו דיסק אחד של כל המערכונים השווים של שייקה (למי שמכיר את התקליט, אז זה כל התקליט האפור, עם ציונה והעין, המורה לאנגלית, המושבניק ועוד) יש דיסק אחד של רבקלה מיכאלי ויוסי בנאי (מישהו טילפן יקירתי וכאלו) דיסק נוסף של אורי זהר ושייקה אופיר (בדיחות קצרות, אבא ודני ועוד) ודיסק נוסף של מערכוני גדי יגיל (גורביץ, המציל וכאלה). האוסף ממש מצוין ובאמת מומלץ (מדיה דיירקט).

למעלה