שרשור חידות.

nadiwainer

New member
שרשור חידות.

אני מתחיל... *חושב על חידה* מצאתי! כמה כוחות ראינו ב3X11, ואיזה כוחות הם היו...?

Woogyman

New member
ואוו.. אממ.. ../images/Emo110.gif

לט´ס סי - חזיונות, הקפאה, טלקינזיס, אורבינג, ריפוי, כוחות של אור שחור, כדורי אש, כדורי אנרגיה, ריחוף, הטיה, שינוי צורה, שכפול, מצמוץ... סך הכל 13. שכחתי משהו (סביר להניח שכן...).

Charmed by love

New member
אוו מיי גוד!

אני אמורה לדעת את זה (לא הייתי במפגשים. ראיתי כל פרק פעם אחת. חוץ מ-401-404)?!!!!?!

nadiwainer

New member
אההההה

תלוי מה זה הכוח שאיימס משנה צורה בעשן שחור כזה.....? ומטרלייז של של האור השחור? קיצר...אתה צודק..תורך

Woogyman

New member
חידה - ../images/Emo110.gif

באיזה פרק (בעונה הראשונה) ראינו בפעם הראשונה כוח שגורם לחפצים שלא רואים לזוז (פסיכוקינזיס)?

Ophel McNeil

New member
1X01.

פרו יצאה מהחדר, הרימה את הידיים בעצבים, ומשהו רע קרה לרוג´ר מאחור (הוא נחנק מעניבה, אם-אני-לא-טועה). חידה - (היא כבר הייתה פעם, אבל ממש ממש ממש ממזמן, ואני בספק אם מישהו יזכור אותה...) מי מהאחיות דיברה בגלוי על הקעקוע שלה?

nadiwainer

New member
לדעתי

פיבי דברה על אחד מהקעקועים שלה בעונה הראשונה, היא ספרה שהיא עשתה אותו אחרי שהיא עזבה את הבית... לא זוכר מספר, לא בטוח בתשובה.... יכול להיות שראיתי את זה בראיון עם אליסה...

Woogyman

New member
בקשר לחידה שלי - ../images/Emo110.gif

צודקת. האמת שהתכוונתי לאירוע אחר באותו הפרק - כשג´רמי הזיז את השידה וכל הדברים שחסמו את הדלת של עליית הגג, אבל התשובה שלך יותר נכונה.

Ophel McNeil

New member
רמז לחידה שלי...../images/Emo117.gif

(מי מהאחיות דיברה בגלוי על הקעקוע שלה?) זה היה בעונה הראשונה.

HuGo Hell

New member
*חושב חזק*../images/Emo1.gif

אם אני לא טועה פייפר ב-104 (Dream sorcerer) היא דיברה על זה עם ה"בן זוג" שלה.. איך קראו לו? אם זה נכון תגידי לי.

HuGo Hell

New member
פה-פה? ../images/Emo1.gif

אם את רוצה להכין כן ביפנית זה האי - Hai. חידה - *חושב* באיזה פרק פייפר מגלה שליאו אור לבן? נ.ב - אופל, למה את לא עונה באס"ק
אני באיגנור א ומשהו?

Charmed Gal

New member
היא גילתה...../images/Emo56.gif

בפרק 121. שליאו התארבב (הבזיק) להם הביתה. או שהתכוונת בפרק 114 שפיבי מספרת לה בסוך הפרק.

HuGo Hell

New member
117 -_-;../images/Emo1.gif

ואתה ענית שגוי על החידה שלי. התשובה שלך לא נכונה

HuGo Hell

New member
אהה אופס..../images/Emo1.gif

הצכוונתי צדקת. כי חשבתי שהשורה האחרונה זה חידה אז לא קראתי אותה. ואם אני צודק - מה השם של הבת של מלינדה וורן?

HuGo Hell

New member
*נחנק* התכוונתי צודק*../images/Emo9.gif../images/Emo1.gif

(המשך לחידה - שם מלא)

למעלה