שרשור חידות חדש

Ophel McNeil

New member
כן, לעזאזל איתכם.

התשובה היא שהן חוגגות את חג המולד. חג המולד!|כוכב| חוץ מזה, לפרו ופיבי יש קעקועים של צלב. שמישהו אחר יחוד חידה, שלי מעצבנות. וסם - קיבלתי את המסר שלך, אבל אני לא בטוחה שהלחש להחלפת כוחות עבד.... אני לא חושבת שאי פעם הייתי מעצבת כזה אתר יפה!

Hogo Oneil

New member
הלחש כן עבד! חידה

מי מהבנות הפכה לרעה הכי הרבה פעמים בכול העונות!? הכי הרבה וכן יש אחת אני בדקתי את זה!

Woogyman

New member
פיבי, לא?

הסבירו כבר פעם שבגלל שהיא נולדה באחוזה שנמצאת במרכז קשר מיסטי היא יכולה לפנות בקיצוניות לשני הצדדים - או רעה חזקה מאוד או טובה חזקה מאוד.

Hogo Oneil

New member
זאת פיבי, היא היתה הכי הרבה פעמיים../images/Emo66.gif

רעה! ווגימן שהפך אותה (1X15) פייפר ופיבי הפכו לרעות(עונה 3) ןיש עוד שהיא הפכה לרע!
משהו לעונה 4 (אני לא יודע אם זה ספוילר אני כבר פוחד לא לסמן) פיבי שהפכה לרע בעונה 4

Ophel McNeil

New member
עונה רביעית מחוץ לחידות,

אבל גם אם היא לא פייפר הפכה יותר פעמים לרעה. עם הווינדיגו (היא הייתה רעה, לא?), כשטרה השתלטה עליה, ובפרק בו כולם נהפכו לרעות. ו -
בפרק עם הפיורים.
פיבי נהפכה רק בפרק עם הווגימן, בפרק שהם נהפכו כולן לרעות, ו -
בסוף העונה הרביעית.
פרו נהפכה לרעה רק בפרק שכולן נהפכו בו לרעות, לא? בקיצור, פייפר נהפכה לרעה הכי הרבה פעמים. ולא, אני לא חדה חידה, רק רציתי לתקן את המצב. :)

1Shir

New member
יש עוד פרק שבו פרו היתה רעה

פרק 9 בעונה 2. ברבס היפנט אותה להיות רעה נגד האחיות שלה. והפרק של הגלגול הקודם לא נחשב שפיבי היתה רעה?

Ophel McNeil

New member
לא נראה לי.

כי זה הגלגול הקודם של פיבי, ולא היא עצמה. אז בקיצור, הוגו שאל שאלה ללא פתירון. מי שרוצה - שיחוד חידה.

PopPy

New member
ארמ, אופל, אני לא חושבת../images/Emo85.gif

שהקעקועים נחשבים, כי הקעקועים הם של השחקניות, לא של הדמויות, וסביר להניח שהן לא יכולות להסתיר אותם בצילומים... בכל מקרה, יש גם את כל הקטע של טקס החתונה של פייפר וליאו שמוכיח את ההפך, וגם את ההלוויה של פרו, אז קשה לדעת.. אני חושבת שבסה"כ הן נשארות באמונה נוצרית כי כך הן האמינו עד שהן גילו שהן מכשפות.. אוו התחיל הפרק עם מלאך המוות בערוץ 3! השדים די מגעילים, אבל אני נורא אוהבת את הפרק הזה. *רצה*

Ophel McNeil

New member
לא לא.

קודם כל, פייפר וליאו לא יכלו להתחתן בחתונה נורמלית, מכיוון שאז עוד לא היה לו תעודת זהות. חוץ מזה, הבנות בהתחלה מאוד זלזלו בוויקה (3X04 2X01, המון בדיחות על מאטאים במהלך העונות...), אבל לאט לאט הן מבינות את הכוח של הוויקה, ומקבלות מנהגים. בעיקר פיבי, שכבר מהעונה הראשונה מבקרת בחנויות קסמים, גוררת את פייפר לטקסים מוזרים וכו´. אבל הן נוצריות. אם הקעקועים של הבנות לא היו חלק מהדמויות, היו יכולים להסתיר אותם בקלות (איפור, בגדים), אם לא הסתירו - סימן שהקעקועים נחשבים לחלק מהדמות. ועוד, בעונה הרביעית רואים שהן נוצריות בבירור.
החתונה של פיבי וקול היא נוצרית, לפייפר יש תליון צלב (אם אני לא טועה), והיה גם אמור להיות משודר פרק כריסמס, שכבר צולם, אבל אז בוטל עקב המצב הבטחוני (
).

Woogyman

New member
מההההה?

פרק כריסמס שלא ידעתי עליו?! באיזה שלב הוא היה אמור להיות בעונה? מה היה אמור לקרות בו? ולמה בדיוק הוא בוטל?! איך אתם מסתירים ממני כאלה דברים?!?! *זורק על אופל כדור אש עם ר-ש-ת*

Cole cohen

New member
הוא לא היה...

פיבי אמרה שהדבר האחרון שהיא זוכרת זה אותן חוגגות את קריסמס....

Ophel McNeil

New member
צולם בעונה הרביעית פרק כריסמס,

"home for the Halliwell´s", וראו את הבנות חוגגות בו את חג המולד. הפרק כבר צולם, אבל מכיוון שפחדו ברשת WB שיאלצו לדחות אותו בעקבות אירוע ביטחוני, ואז הוא כבר לא ישודר בכרסימס - ולא יהיה שווה כלום, הם ביטלו אותו. נקווה שהוא יושדר בעונה החמישית.

למעלה