שרשור חידות חדש

Woogyman

New member
שרשור חידות חדש

הקודם תפס כבר מימדי ענק, זה באמת מוגזם להמשיך להגיב עליו. עכשיו, אין לי מושג תורו של מי היה, אבל הוא לא שם חידה אז אני אקח את התפקיד הזה. ולחידה - למה פיבי הלכה הביתה מוקדם מהיציאה של האחיות והחברים שלהן בפרק עם קופידון מהעונה השניה?

p3

New member
היא אומרת...

I´m pooped (הרוגה, לא?... תקנו אותי אם אני טועה...) אבל בעצם לא נעים לה להיות גלגל חמישי כשלשתי האחיות שלה יש דייטים... ונראה לי שזה התור של אופל, אז אני אתן לה לשאול חידה...

Ophel McNeil

New member
אוקי.

לא ממזמן התווכחנו אם האחיות נוצריות או וויקניות, אז ככה - תנו לי הוכחה שהבנות נוצריות.

As I Am

New member
Oo!!! I know! I know!!! ../images/Emo103.gif

אבל לא אענה כי זה לא הוגן...
את אמרת לי את זה מתישהו בבי"ס, בקשר לוויכוח הזה באמת. גרר...
בכל אופן אם הייתי עונה הייתי צריכה להמציא לכם חידה... אז אולי זה עדיף ככה

Phoebe again

New member
הוכחה שהבנות נוצריות....

תני לי לחשוב אני ממש לא בטוחה אבל העובדה שהן חוגגות אתצ ליל כל הקדושים מעידה על משהו למרות שזה חג שנולד מהכישוף אבל הן לא ידעו את זה נכון?
ארג... אין סיכוי שאני אי פעם אצליח לענות על חידה כלשהי נכון...

Ophel McNeil

New member
לא יודעת.

אין לי מושג אם ליל כל הקדושים הוא חג נוצרי בלבד, או גם מסורת.....
חשבתי שהוא מסורת, אחרת החידה הייתה קלה מדי, ולא הייתי שואלת אותה. אבל עכשיו אנ יכבר לא בטוחה.... חשבתי יותר על משהו אחר...
(ולא לין - זה באמת לא חוקי שאת תגידי!) תבררי, ואם את צודקת - תני חידה משלך.

Phoebe again

New member
אין לי איך לברר...

אבדה לי הכתובת של אתר התסריטים... ואני כמעט בטוחה שזה חג נוצרי אבל בכל זאת אני אנסה לבדוק

Ophel McNeil

New member
מה הקשר?

א. כתובת אתר התסריטאים של מכושפות: http://www.charmedscripts.tv/ ב. מה הקשר? אנחנו יודעים שהן חוגגות את ליל כל הקדושים, השאלה היא עכשיו אם זה חג נוצרי בלבד.... או מסורת. אני חושבת שזה חג נוצרי, ושתורך לחוד חידה.

As I Am

New member
יאפ. לא נוצרי, בטוח. ../images/Emo103.gif

אני חושבת שאם מיכל (Pixy led) תראה את ההודעה היא בטח תפרט יותר... דיברתי איתה פעם על זה והיא אמרה לי איזה חג זה. אבל זה לא משהו נוצרי... אני בספק אם זה של איזו דת מסויימת... מיכל? ^^

Woogyman

New member
זה לא חג דתי

אני חושב (אל תתפסו אותי במילה) שזה משהו שקשור להיסטוריה וכל זה (בסגנון של פורים שלנו), לא משהו שקשור לדת הנוצרית.

Phoebe again

New member
אם ככה אני אמשיך לחשוב...

מישהו יודע מה קרה לצ´רמד נט הוא איננו?

As I Am

New member
ארממ... ../images/Emo103.gif

אני חושבת שזה חג פאגני... משהו בסגנון, לא בטוחה... אני באמת צריכה לשאול את מיכל

Pixy led

New member
ליל כל הקדושים

ליל כל הקדושים הוא אכן חג פגאני* במקור, כפי שציינה לין. על-פי האמונה, זהו הלילה שבו יוצאים שדים ורוחות החוצה, הלילה שבו כשפים יעבדו יותר טוב, הלילה הכי מסוכן... החג נחשב הרבה פעמים בטעות לחג נוצרי, אולי מפני שבימים מוקדמים יותר בלילה הזה כל נוצרי טוב עטף את עצמו בהגנות ושום וקיווה לטוב, כשהוא דואג להישאר בבית ולהתגונן מרוחות. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *פגאני = הפאגאניזם היא האמונה ביותר מאל אחד. לאמונה הזו יש דתות רבות (כמו למשל, וויקה). מקווה שהעשרתי את עולמכם התרבותי, פיקסי לד, לומדת לעוף. (ברצינות! וזה קשה!)

Pixy led

New member
אוקיי, תיקון:

לאחר עיון קצר במאמרי פורום "שאמאניזם ופאגאניזם", עמדתי על טעותי: פאגאניזם זה כינוי שניתן על-ידי הנצרות לכל דת שקדמה לה או שאינה משוייכת לאחת משלוש הדתות המונותאיסטיות - נצרות, יהדות ואיסלאם. פירוש המילה "פאגאן" הוא "איש כפר", כלומר - חי בכפר, רחוק מהכנסייה, ולכן מאמין באמונות טפלות.

resputin

New member
פאגאני, פאגאן

וזה עובד אלילים, מאמין ביותר מאל אחד.

למעלה