שרשור חזרה מתאר"ן

KuKi RuLeZ

New member
קורס תאר"ן 2003

אין לי מילים...היה פשוט מדהים,למרות שיצאתי יחידה מטבריה-הם יוצאים ביום ראשון,כ"כ נהנתי...החבר`ה היו מקסימים...האוכל לא היה כזה נורא (דווקא משובח לפעמים),החום לא היה מטורף...הכיתות היו ממוזגות ואפילו קבלנו שעה וחצי בריכה...אל תתנו לחבר`ה שחזרו להשביז אותכם..היה פשוט מעולהההה...הלילות היו מטורפים...כל לילה ישבנו עם גיטרה ושרנו כאילו אין מחר...בלילות אנשים התפלחו מאחורי הבנינים,קפצו דרך חלונות ועשו הכל כדי להתערבב קצת למרות שאסור...היו כאלה שלא נתפסו,היו כאלה שכן (אהם...אני..ועוד מצאו אותי מתחבאת מתחת לשולחן) ולמ רות שכמעט הועפתי בגלל השטויות שעשיתי עם עוד בנות מדהימות-בסוף ניגשתי למבחן,עברתי אותו בהצלחה (נו מה ...חרתי עד 5 לפנות בוקר) וקבלתי סיכה נוצצת...תצאו תצאו תצאו....בא לי לבכות בגלל שנגמררר...מד"א...הבבאתם אותה בקורס...ולמדריכים שלי רון וחגי...סליחה על הבעיות שעשיתי לכם...גם לי מותר ללכת למגורים של הבנים בלילה...אני אוהבת אותכם...שיחקתם אותה ובעיקר תודה..לכל כיתה 13 (וגם ל-14 שפרסו איתנו) נהנתי להכיר..צרו איתי קשר באייסיקיו 99043098...לכל בניין דקל,לחדר 6 בעיקר...אוהבת אתכן בנות!! לתחנות ראשון ורחובות..אני לא אשכח איך אימצתם אותי וגרמתם לי לשכוח שיצאתי לבד...אני אוהבת אותכםםםםםםםםם שיר גוטרמן,ירדן טבריה

רז0רז

New member
בקשר לתער"ן 2003

דיברתי עכשיו עם איל זהבי, הוא אמר שהוא גם כן נהנה, אבל כמו כל שנה הקורס מתקיים בשני מקומות אז אני לא יודע איפה היית אבל אני מקווה שהיית בשיין בשבילך! (קורס מדריכים 02 אונים, כבוד!)

ohad e

New member
קורוס תע"רן 2003

הקורוס היה הדבר הכי מגניב שיכול להיות היה שם רמה דיי גבוהה של המדריכים לאומת רמה דיי ירודה של מתנדבים ואני לא רוצה לפגוע באזורים שהמתנדבים שלהם לא יודעים איפה זה עורק הפמוראלי.... שהם חושבים שזה ביד (מתנדבים מאילון), הכל היה ממש נחמד וכולם ראו מי מי האזור מגובש והכי טוב זה אנחנו מאזור נגב!!!!!!!!!!!!!! האכסנייה הייתה כל כך מגעילה היה זבובים באוכל ומה שאתם לא רוצים!!! למי שיוצא לקורסים הבאים שיביא איתו אוכל מהית זה יהיה עדיף! המדריכים היו ממש סבבה במיוחד אייל ויואב!!! המדרכים של כיתות 1ו-2 היה ממש נחמד וזה היה ממש קורוס פצצה! כל מי שהיה בקרוס ורוצה להמשיך לשמור על קשר יכול לפנות.... אוהד אלחרר אזור נגב תחנה ערד

ohad e

New member
איל

היה היה המדריך שלי בכיתה והיה ממש סבבה הוא פשוט מלך הוא שולט בחומר כמו בכף יד שלו.... והיה ממש סבבה איתו הוא אחלה בן אדם הוא גם דיי קטן

אייל זהבי היה המדריך שלי..

אנשים אני הייתי בכיתה 1 ואח"כ ופריסות עם 2 :) היה במילה אחת : ע נ ק ! עדי

evgenir2000

New member
שוב שלום...

אבל אכשיו אני מבקש שכל משהיה בכיתה הכי טובה (כיתה 1) ובכיתה הכי טובה אחריה (כיתה 2) להכניס או לפרטים שלהם או ליכתוב כתובות שנוכל להיתכתב איתם... חבל לאבד קשר... ואני מדבר גם על מדריכים... (כל משמכיר מדריך באופן אישי... תסנג'רו אותו להיכנס לפורום ולהגיב להודעה שלי...) (אכשיו הקטע הרישמי...) תודה מראש ובכבוד רב, יבגני ר. מד"א ק.גת (השולטים!!!)

e l a n i a

New member
היה כיף!!!!!

היי לכולם. גם אני יצאתי לתאר"ן ואני חייבת להגיד שהיה מאוד כיףףףףףף זה היה אחד השבועות הבלתי נשכחים מלאי חוויות בחיי. למדתי המון דברים והכרתי עוד יותר אנשים בנוסף היה לי העונג להכיר את אחד האנשים המרתקים ביותר והוא המדריך שלי אשר שטרן! אני חייבת להזכיר גם את שני המדריכים האחרים שהיו לא פחות טובים והם יוני ועדי :). אז תודה לכולכם! מה עוד......? אהה ושאני לא אשכח אני חייבת למסור ד"ש ותודה לכל מי שהיה איתי בכיתה 15כי הייתם אחלה של חברה ולכל בניין דקל ובמיוחד לדקל4. בקיצור אני שמחה שיצאתי ושעברתי את כל התנאים (חום בלילות והמרחק מהבית). ו.......זהו אז בהצלחה לכולם.

KuKi RuLeZ

New member
גם אני הייתי בדקל...

בדקל 6...את היית אז עם אתי בחדר...נכון?

KOOOKOO

New member
../images/Emo176.gifשלום!../images/Emo176.gif

אני אילנה, וגם אני הייתי בתאר"ן וגם בחדר עם אלה המתוקה (ועם שני , ענבל ונוי החמודות)... היה ממש סבבה ואני שמחה שהתגברנו על הכל (=לחות, אוכל, לחות ואוכל...) חוץ מזה אני חדשה כאן אז נעים מאוד. ד"ש לכיתה 15 ולכל התחנה שלנו בבאר שבע!

e l a n i a

New member
ברוכה הבאה ......

היי אילנה חמודה......... מה חדש? כמה זמן לא דיברנו :) את צודקת באמת היה כיף בקורס...... וגם מצחיק (אל תשכחי את הקטע עם העמוד). נ.ב כל הכבוד לצבי על האתר שלו. הגרפיקה פשוט מהממת!!! להלן הקישור לאתר: www.Gat101.co.il

e l a n i a

New member
היי אוהד! זוכר?

היי אוהד זאת אלה. הייתי בחדר עם ענבל ושני. מה המצב? איך היה? רציתי לבקש ממך טובה! לא יצא לי להפרד איתן אז בבקשה תמסור להן שאני מתה עליהן והיה לי מאוד נחמד איתן. טשמח גם אם תוסיף חיבוק ונשיקה!!!!!

ohad e

New member
סבבה, אלה אני ימסור.....

בטח שאני זוכר אני ימסור לה אין בעייה!!!!!

e l a n i a

New member
תודה ../images/Emo24.gif

נ.ב אם אני לא טועה אז אתה חדש בפורום הזה אז............ ברוכים הבאים!!!

evgenir2000

New member
ממצב אוהד...

אם יש לך אי סי קיו או משהו שנוכל לישמור איתך על קשר...וד"א...אני גם הייתי בכיתה אחד... (אייל שולט!!!) רק חבל שלא מילינו את יואב בסוף באיזה כמה עירויים... ממש חבל... ניראה לי שהוא ברח לנו בסוף... טוב לא נורא...היה ממש כיייייף... בייחוד בפריסות...

ohad e

New member
סבבה!!!!

אחי כרגע המחשב שלי בתיקון נשרף לי הלוח אם במחשב ואני משמתמש כל פעם במחשב אחר בבית (יש עוד 5 מחשבים חוץ משלי) ובגלל זה כרגע אין לי איי סי קיו אז שיהיה לי את המחשב חזרה אני יקח ממך את המספר....

למעלה